Nikola-Pera 207 Napisano Maj 22, 2012 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Mile,bas ti ruzno stoji ta bicikla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 454 Napisano Maj 22, 2012 www.markone-pegaz.rs, 2427 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan :jee1: Bravo ljudi! Tako se uživa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Maj 22, 2012 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Mile,bas ti ruzno stoji ta bicikla! Ko jednom sedne na tu biciklu tesko njemu ! :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 207 Napisano Maj 22, 2012 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Mile,bas ti ruzno stoji ta bicikla! Ko jednom sedne na tu biciklu tesko njemu ! :moto3: Mogao sam se kladiti ko ce prvi da se javi pozdrav Milane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Maj 22, 2012 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nece moci ! Ova moja bolja polovina, od kada se vratila sa Garda jezera izgleda jos nije ukapirala da je dosla kuci Kada je videla da sam na celoj turi oslabio preko 5 kg. donese mi ovo za veceru : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Maj 22, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda skroz dobro. Ja sam se bas navikao na Zmajlija, mada i nije bilo toliko tesko.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Maj 22, 2012 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Da se upisem i ja...stigoh pre jedno pola sata prepun utisaka. Vredeo jos jedan dan po Dolomitima za sve pare . Obrijao sam gumu kompletno, morao sam da ih menjam u Sloveniji. Lanac dogulio do samog kraja, al dovukosmo se kuci mimi prijatelju ja sam ti još u Karlovcu kada sam vas vitio onako opterecene od prtljage htio reci da ce ti se to desiti na gumi ali nekako sam zaboravio ali evo sada znam da sam bio u pravu. previše tereta na krmi + suvozac + spuštanje motora u krivinama kod izvlacenja tj otvaranja gasa u krivini i eto centra gume na nekoj od pizdarija ispod blatobrana a ti uz sav taj teret i suvozaca neznaš polako. zaboravi cbrrku. pozdrav i nemoj da Milan baš sve nauci od tebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Maj 22, 2012 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Nece moci ! Ova moja bolja polovina, od kada se vratila sa Garda jezera izgleda jos nije ukapirala da je dosla kuci Kada je videla da sam na celoj turi oslabio preko 5 kg. donese mi ovo za veceru : e ako te ovo vrati na staro ja si ga odrežem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Maj 22, 2012 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Da se upisem i ja...stigoh pre jedno pola sata prepun utisaka. Vredeo jos jedan dan po Dolomitima za sve pare . Obrijao sam gumu kompletno, morao sam da ih menjam u Sloveniji. Lanac dogulio do samog kraja, al dovukosmo se kuci mimi prijatelju ja sam ti još u Karlovcu kada sam vas vitio onako opterecene od prtljage htio reci da ce ti se to desiti na gumi ali nekako sam zaboravio ali evo sada znam da sam bio u pravu. previše tereta na krmi + suvozac + spuštanje motora u krivinama kod izvlacenja tj otvaranja gasa u krivini i eto centra gume na nekoj od pizdarija ispod blatobrana a ti uz sav taj teret i suvozaca neznaš polako. zaboravi cbrrku. pozdrav i nemoj da Milan baš sve nauci od tebe. ...Znao sam da ce guma da vrisne (bila je 70% potrosena pre polaska na put), ali nadao sam se da cu uspeti da se vratim. Tek dva dana pred polazak kuci, shvatio sam da ce to biti tesko. Pretposledni dan imali smo zanimljivo "zagrevanje" guma po nekim krivincinama (tura od blizu 300 km, od cega 90% ozbiljnih krivina, a ja sa suvozacem. Kad smo krenuli kuci, bio sam prinudjen da rasteretim motor (prtljag otisao sa Saletovom suprugom kolima, zenu sam poverio Severianu ), a ja kroz Italiju i Sloveniju solo. Zamena guma uspesno i veoma povoljno izvrsena u Furlanu...totalno drugi motor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Maj 22, 2012 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan drugi put uzmi moju kawu pa ispijaj brate do mile volje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Maj 23, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan za putovanje... dobrodosli kuci 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18873 Napisano Maj 23, 2012 Integrisan, 8498 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo da dodam na Mimijevu opasku oko guma: prosto je NEVEROVATNO koliko je Furlan povoljniji od cene guma u Srbiji. Sa PDV-om set Metz tourance EXP je 220EUR (350eur kod Kelene u Srbiji! ). Kada se vrati PDV, sa montažom je set ovih guma kod Furlana oko 200Eur. PS: poverenu ženu vratio gospodinu suprugu u preuzetom stanju, negde ispred Bg 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Maj 23, 2012 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan i kod nas je ta cjena, ja mogu dobiti michelin par ( 190, 120/17 )za 200 eura sa računom. isto i metzeler. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad_dj 305 Napisano Maj 23, 2012 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha fz1 Prijavi odgovor kao problematičan i kod nas je ta cjena, ja mogu dobiti michelin par ( 190, 120/17 )za 200 eura sa računom. isto i metzeler. Sa ovom informacijom si "pucao sebi u koleno".... Nahvalise te da si dobar i servilan, spreman da pomognes...i sada ce pola Srbije da ti se javi da im nabavis gume :-) :-) :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Maj 23, 2012 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan i kod nas je ta cjena, ja mogu dobiti michelin par ( 190, 120/17 )za 200 eura sa računom. isto i metzeler. Sa ovom informacijom si "pucao sebi u koleno".... Nahvalise te da si dobar i servilan, spreman da pomognes...i sada ce pola Srbije da ti se javi da im nabavis gume :-) :-) :-) ma nije frka. gume na bus PU - BGD, preuzmu plate i to je to. svaka deseta isporuka DUNJA za trud.još jednostavnije - povežem ih sa ducanom. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bgboki 195 Napisano Maj 23, 2012 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SF V4s Prijavi odgovor kao problematičan i kod nas je ta cjena, ja mogu dobiti michelin par ( 190, 120/17 )za 200 eura sa računom. isto i metzeler. Sa ovom informacijom si "pucao sebi u koleno".... Nahvalise te da si dobar i servilan, spreman da pomognes...i sada ce pola Srbije da ti se javi da im nabavis gume :-) :-) :-) ma nije frka. gume na bus PU - BGD, preuzmu plate i to je to. svaka deseta isporuka DUNJA za trud.još jednostavnije - povežem ih sa ducanom. Mile, pao je dogovor. Saljem ti dimenzije na PP a ti vidi sa dobavljacem za cenu. Bus Pula -Bgd i kes na ruke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Maj 23, 2012 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Sa ovom informacijom si "pucao sebi u koleno".... Nahvalise te da si dobar i servilan, spreman da pomognes...i sada ce pola Srbije da ti se javi da im nabavis gume :-) :-) :-) Pre nego sto upotrebis neki strani izraz proveri njegovo znacenje, ako nisi siguran. Reci Miletu da je "servilan" je uvredljivo. Nadam se da ti to nije bila namera, vec da si pogresno upotrebio izraz . Da je dobar covek i spreman da pomogne... to je cinjenica. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6800 Napisano Maj 23, 2012 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan ...khm...a sta kazete na to da konacno pocne postavljanje supergigamegafotovideoaudio materijala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18873 Napisano Maj 23, 2012 Integrisan, 8498 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prava ideja! Evo, ja ću za primer sutra da postavim tracklogove rute odlaska i povratka, kao i sve izlete (svih 6 dana). Biće i kao slika i u Google earth formatu, za sve putnike koji bi da ponove celo ili deo ovog našeg čarobnog putovanja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6800 Napisano Maj 23, 2012 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Tooooo mi reci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Maj 23, 2012 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ja moram da pokupim sa Saletovog laptopa sav materijal koji je prebacen tamo. Sutra uvece uzimam to od njeega i krece invazija fotki. Nemojte posle da kazete da smaram...ima oko 30GB materijala. Za filmic cete morati da pricekate dok se to izmontira...a za to treba vreme koje momentalno bas i nemam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18873 Napisano Maj 23, 2012 Integrisan, 8498 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za te filmove (a ima i kod mene gigabajta i gigabajta i to na momente odlično uspelih sekvenci!) najbolje da anagažujemo tvog juniora! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Maj 23, 2012 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ma moze... nego i on je u guzvi sa vremenom. Pritisli ih pred kraj skolske godine. Ima jos mesec dana do raspusta, tako da ne dize glavu...+ treninzi. Evo sad je usao u kucu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Maj 23, 2012 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Da bi smo razbili zatisje u ovoj temi, postavicu fotkice sa putovanja prema kuci...dva motora...Severian, Danijela i ja... Malo su pozerske, ali dok ne stignu bolje . Uostalom, gledajte prirodu oko nas 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Maj 23, 2012 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...