TOUCUTTER71 189 Napisano Jul 23, 2012 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF650S Prijavi odgovor kao problematičan došao, Video, Pobedio, jedino bez Lago di Garda ali zato Lago di Como Uslediće fotke kada se vrnem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOUCUTTER71 189 Napisano Avgust 1, 2012 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF650S Prijavi odgovor kao problematičan Kao što sam obećap za početak nešto malo slika, pa ako budete tražili još recite 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOUCUTTER71 189 Napisano Avgust 1, 2012 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF650S Prijavi odgovor kao problematičan Dobro evo odmah još nekol'ko 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Avgust 1, 2012 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan ima slike nema texta. piši malo ljencino. pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOUCUTTER71 189 Napisano Avgust 2, 2012 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF650S Prijavi odgovor kao problematičan Hoću Mile obećavam, samo malo još da posredjujem slike, od sutra navečer ću ukratko pokušati opisati putešestvije. P.S Nemoj očekivati onako inspirativan text kao što je bio putopis vezan za Umag i jadransku magistralu...ali ukratko ću opisati kako i što se dešavalo ...tebi puno pozdrava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6800 Napisano Avgust 2, 2012 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Otvori za to novu temu... Bice vidljivije i preglednije 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Avgust 7, 2012 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Drago drustvo, ja sam i onako i ovako bio vec dobro zarazen ovom nasom zadnjom destinacijom, zato sam morao i cetvrti put od Marta 2012 malo da se provozam ovim lepim krajevima Evrope. Ovaj put sa cerkama Sa druge strane Karrer jezera Vasoooo ! Jos uvek duvka mamu mu........ 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Avgust 7, 2012 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan fino, postao si ovisnik. one klupe sa slike kao da su iz filma porodica Kremenko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bgboki 195 Napisano Avgust 9, 2012 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SF V4s Prijavi odgovor kao problematičan fino, postao si ovisnik. one klupe sa slike kao da su iz filma porodica Kremenko. Mile Nije samo Milan postao ovisnik o Dolomitima. I ja sam trenutno na odmoru u Italiji i na putu ka Amalfiju sam prosao kroz Bolcano, Trento i...... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Avgust 9, 2012 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan fino, postao si ovisnik. one klupe sa slike kao da su iz filma porodica Kremenko. Mile Nije samo Milan postao ovisnik o Dolomitima. I ja sam trenutno na odmoru u Italiji i na putu ka Amalfiju sam prosao kroz Bolcano, Trento i...... Upravo gledam slike Positana (Amalfi coast)...ovu destinaciju sam hteo da pohodim jos kada sam bio u Pompei, ali nije se dalo...tako da je sada na cekanju...bas me zanimaju utisci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K1200S 114 Napisano Avgust 9, 2012 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Düsseldorf / DE Motocikl: Pravi- Momacki Prijavi odgovor kao problematičan Drago drustvo, ja sam i onako i ovako bio vec dobro zarazen ovom nasom zadnjom destinacijom, zato sam morao i cetvrti put od Marta 2012 malo da se provozam ovim lepim krajevima Evrope. Ovaj put sa cerkama Sa druge strane Karrer jezera Vasoooo ! Jos uvek duvka mamu mu........ Cao, Milane kad se vracas kuci .... mislim nazad za Tirol Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Violeta 510 Napisano Avgust 9, 2012 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Milane, baš su ti slatke devojčice. Baš lepa ideja da sa njima proputuješ ove prelepe predele. Pozdrav za Tanju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bgboki 195 Napisano Avgust 10, 2012 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SF V4s Prijavi odgovor kao problematičan fino, postao si ovisnik. one klupe sa slike kao da su iz filma porodica Kremenko. Mile Nije samo Milan postao ovisnik o Dolomitima. I ja sam trenutno na odmoru u Italiji i na putu ka Amalfiju sam prosao kroz Bolcano, Trento i...... Upravo gledam slike Positana (Amalfi coast)...ovu destinaciju sam hteo da pohodim jos kada sam bio u Pompei, ali nije se dalo...tako da je sada na cekanju...bas me zanimaju utisci. Uh, prvi utisci su da je ovo neponovljivo bilo gde na planeti. Pa da vidite gde se nalaze kuce i kakve su su ulice (cuj ulice, sokaci) i kako ovi Italijano voze, kao da je autoput.... Danas idem da obilazim, pa cu slike kaciti kad se vratim u Srbiju. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Avgust 16, 2012 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Stanimire, Obecao sam ti video sa Passo Maniva, onde gde nas je sneg uhvatio, evo sta smo propustili: 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18874 Napisano Avgust 16, 2012 Integrisan, 8498 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uh lepo, lepo... Moraćemo na popravni sledeće godine, da mi to lepo uživo demonstriraš . Mada sam ja hteo i onomad. Šta je to malo snega što je palo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bgboki 195 Napisano Avgust 25, 2012 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SF V4s Prijavi odgovor kao problematičan fino, postao si ovisnik. one klupe sa slike kao da su iz filma porodica Kremenko. Mile Nije samo Milan postao ovisnik o Dolomitima. I ja sam trenutno na odmoru u Italiji i na putu ka Amalfiju sam prosao kroz Bolcano, Trento i...... Upravo gledam slike Positana (Amalfi coast)...ovu destinaciju sam hteo da pohodim jos kada sam bio u Pompei, ali nije se dalo...tako da je sada na cekanju...bas me zanimaju utisci. Uh, prvi utisci su da je ovo neponovljivo bilo gde na planeti. Pa da vidite gde se nalaze kuce i kakve su su ulice (cuj ulice, sokaci) i kako ovi Italijano voze, kao da je autoput.... Danas idem da obilazim, pa cu slike kaciti kad se vratim u Srbiju. Pozz Evo napokon se setih da okacim koju sliku iz Italije sa Amalfi obale, Positano i Praiano... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bgboki 195 Napisano Avgust 25, 2012 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SF V4s Prijavi odgovor kao problematičan fino, postao si ovisnik. one klupe sa slike kao da su iz filma porodica Kremenko. Mile Nije samo Milan postao ovisnik o Dolomitima. I ja sam trenutno na odmoru u Italiji i na putu ka Amalfiju sam prosao kroz Bolcano, Trento i...... Upravo gledam slike Positana (Amalfi coast)...ovu destinaciju sam hteo da pohodim jos kada sam bio u Pompei, ali nije se dalo...tako da je sada na cekanju...bas me zanimaju utisci. Uh, prvi utisci su da je ovo neponovljivo bilo gde na planeti. Pa da vidite gde se nalaze kuce i kakve su su ulice (cuj ulice, sokaci) i kako ovi Italijano voze, kao da je autoput.... Danas idem da obilazim, pa cu slike kaciti kad se vratim u Srbiju. Pozz Evo napokon se setih da okacim koju sliku iz Italije sa Amalfi obale, Positano i Praiano... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
avijaticar 142 Napisano Avgust 25, 2012 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: NoviBeograd Motocikl: BMW R45 Yamaha FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan E moj ti, nema sta da natocis na pumpi, pa zato mases rukama? Bio je Mile u kracoj, prijateljskoj poseti Srbiji, pa sam te zato zvao na voznju. CU M8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bgboki 195 Napisano Avgust 26, 2012 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SF V4s Prijavi odgovor kao problematičan Hvala prijatelju....:-) Video sam na forumu slike ekipe iz labosa sa Miletom. Bice dana da se opet vozamo , Boze zdravlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Mart 4, 2014 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Hotel Piccolo Principe, divno mesto.......... Idealno mesto za izlete u regionu od Garda jezera do Dolomita, fantasticna pozicija na visini od oko 1000 m, bezbroj krivina i po meni na najlepsoj planini za voznju motora u tom regionu " Monte Bondonne " nekima od nas je ostao u lepom secanju......... HOTEL JE ZATVOREN VEC 6 MESECI I NE OTVARA DO DALJNEG !!! http://www.piccoloprincipehotel.it/ Slike od hotela mozete da vidite ovde: http://forum.bjbiker...i/page__st__400 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brera 29 Napisano Mart 5, 2014 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Z900 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...