severian 18875 Napisano Maj 26, 2012 Integrisan, 8498 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sa njima dvojicom apsolutno nikada nije dosadno ... A kada modifikovana PMR stanica baca koliko naše sada bacaju, ne morate ni da budete pored njih da ne bude dodsadno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Maj 26, 2012 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Pošto ja nemam šta da dodam...sve slike koje imam ja ima i MIMI,Severian i Unas... Ali nevezano od toga da pokažemo malo i ..."ništa ne prodajem samo se hvalim"... U našim krajevima se kaže..."može za igranku,a može i za oranje..." Stručno i na stranom jeziku....GORE-TEX,bato! Pošto su većina mesta na kojima smo stajali bili u nekim zabitima,vrhovima,prevojima. Svima koji nisu bili,a onima koji jesu ,a nisu posedovali zadovoljstvo PMR stanica na 2W, pokazujem HIT pesmu,u prilogu je original... http://www.youtube.c...h?v=qzXHIwFW9C0 Ali bi bilo dobro da vidite kako zvuči u izvođenju MALOG OD VINČE i moje malenkosti. Svi znate da SEVERIAN odlično vozi,ali sam siguran da je ispravio bar dve krivine slušajući dve budale kako se natpevaju.... Stvarno razmisljam da li da kupim PMR. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Maj 26, 2012 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Da si i ti imao stanicu, mi te ne bismo opusteno olajavali kao sada jer bi sve cuo . Mislim, nije da vas zavadjam, ali da je Sale za mene pricao sve ovo sto i za tebe .....bilo bi ......mislim....khm...khm 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Maj 26, 2012 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Da si i ti imao stanicu, mi te ne bismo opusteno olajavali kao sada jer bi sve cuo . Mislim, nije da vas zavadjam, ali da je Sale za mene pricao sve ovo sto i za tebe .....bilo bi ......mislim....khm...khm Nemoj da 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Maj 26, 2012 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Courtesy of Danijela od Vince. Video na 480p i pojacajte ton. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18875 Napisano Maj 26, 2012 Integrisan, 8498 postova Prijavi odgovor kao problematičan Haha... bravo Unas, iskopao si taj snimak! Eto zašto smo tek iza ponoći stigli u Lagolo (ovo je snimak iz dolaska ka mestu sastanka u hotelu Picollo Principe, iliti Mali Princ). "Ajde Danijela, pakuj se" :lol: , a nju uhvatio umetnički zanos... Evo ga Passo San Boldo u sumrak, tj. "Mimijev prevoj": (Fotografija: a ko, nego Danijela!) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18875 Napisano Maj 26, 2012 Integrisan, 8498 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izlet br. 4 - Mendel - Lana: Opet idemo severozapadno! Četvrtog dana čeka nas 275km fenomenalne vožnje. Ekipa je već uvozana, kolona vijuga fantastičnim putevima Alte Adige/Sud Tirola (u zavisnosti od preferencija i/ili nacionalnog opredeljenja možete odabrati kako ćete zvati ovu autonomnu oblast ). Uspon na passo Mendel čini širok put sastavljen od dugačkih i brzih krivina. Holger i ja se opuštamo u vožnji, uzajamno se igramo i prestižemo. Na samom prevoju Mendel zadržavamo se kratko, videli smo na Internetu da je prevoj otvoren samo 2h u toku dana. Već na sledećem prevoju sledi duži odmor, na samoj granici Južnog Tirola, gde se na istočnoj strani puta priča italijanski, a na zapadnoj nemački! Vožnja kroz vinograde, gde je svaka stopa iskorišćena i pod zasadom, čak i temena krivina! Jezera, loza, a Dolomiti sve vreme kao kulise daju celom užitku veličanstvenu notu. Iskren da budem, zaista nisam želeo da se taj dan završi. Ko na tracklog-ovima primeti produžetak svakog bogovetnog dana (jurnjave uz i niz planinu, po krivinama i serpentinama) shvatiće o čemu pričam . Dolomiti, jezera, vinogradi, krivine (Fotografija: Severian) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18875 Napisano Maj 26, 2012 Integrisan, 8498 postova Prijavi odgovor kao problematičan Putujte sa nama: Sale se igra: A Severian pozira Danijeli: Vožnja kroz razglednicu : Poziraju vozači: A onda i suvozačice : Smiraj dana: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18875 Napisano Maj 26, 2012 Integrisan, 8498 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izlet br.5 - Passo Rolle i još štošta Ubedljivo najozbiljniji dan za vožnju! Od 305km ove rute, odprilike oko 80% je na putevima treće kategorije. To znači stotine i stotine kratkih krivina, uzanog dvosmernog puta, serpentina pod nagibom i sličnih zanimacija za veliku decu . Na ovoj ruti važio je neformalni pakt suvozačica: uglavnom sve ostavile su svojim muževima slobodan dan, kako bi na ovim stazama i bogazama iživeli svoju potrebu za adrenalinom i uzbuđenjem . Petog dana imali smo sve: Sunce na polasku, sneg na prevoju (!), kišu u povratku, zatvorene puteve kojima smo ipak prošli, krivinarenja do iznemoglosti i (ipak stigli na vreme!) saunu i bazen za kraj! Milanu naklon za rutu, ali još mi duguješ onaj Extreme spust sa prevoja po makadam trasi (počeo sneg pa smo se popišmanili ) Prizor sa Garda jezera (polazak ujutro) (Fotografija: Danijela) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18875 Napisano Maj 26, 2012 Integrisan, 8498 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izlet br. 6 - Madonna i Trento Za poslednji dan na lokaciji planirali smo laganiju rutu, za odmor, uživanje i turizam: poseta čuvenoj i mondenskoj Madonni d' Campiglio, a nakon toga i Trentu. Na ovom izletu pridružili su nam se Pronto, Balkanlover70 i Anita sa Urošem (u Nissanu X-trial ). Pronto i Balkanlover ustali su rano ujutro i prevalili dobar broj kilometara samo da bi se taj dan kratko vozili sa nama. Svaka čast i veliki naklon drugari . Bilo nam je baš zadovoljstvo! Anita je osvetlala obraz ženskog roda kada je vožnja u pitanju i držala je tempo sa kolonom motora gotovo sve vreme. Opušten dan, završen u prelepom i provincijski usporenom Trentu šetnjom i neizbežnim Đelatom . Ekipa je požurila u wellness i na pakovanje, a Unas i Violeta i ja proveli smo u Trentu ugodno i filosofsko popodne do kraja. Dugo u noć, uz razna italijanska vina, Grappu i Jack, tešili smo se što nećemo stići na izbore sutradan :D Tu negde, između mučenja u sauni i teškog arbajta u bazenu , pala je i odluka da Mimi, Danijela i ja produžimo uživanje još jedan dan i da se vratimo kući dužim i slađim putem - kroz Dolomite dabome! (Mimi - daj neke fotke iz Madonne, onaj bandit Sale nije mi snimio ) 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Maj 26, 2012 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Fotke nocas u toku noci...radim (na poslu sam) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18875 Napisano Maj 26, 2012 Integrisan, 8498 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na kraju, nešto što će potencijalnom putniku koji želi da ponovi ove ili planira slične izlete biti od verujem velike koristi - tracklog svih opisanih izleta u Google Earth formatu. Uz poruku je prikačena datoteka u kojoj možete videti planirane rute svih izleta i tracklog-ove koje smo zaista i izvezli. Videćete da smo ispunili i više od planiranog . Uživajte u planiranju, jer to je i onako polovina svakog putovanja! A nama ostaje da opišemo još povratak. No, to će sačekati do sutra... garda izleti.kmz 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Maj 26, 2012 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18875 Napisano Maj 26, 2012 Integrisan, 8498 postova Prijavi odgovor kao problematičan Još malo atmosfere - pretposlednji dan: Holger: Milan: Avijatičar: Chicha: Bgboki: Mimi: Ghostmile: Danijela: Severian: Bogami smo i ovuda prošli : Ekipa: 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor momir 250 Napisano Maj 26, 2012 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan B R A V O ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Maj 27, 2012 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Izlet br. 5 : 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bgboki 195 Napisano Maj 27, 2012 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SF V4s Prijavi odgovor kao problematičan O tome vam pričam... Pokvarismo Nemca načisto PS: al' je bar dao migavac Mimi bre, nemoj pravis coveku frku, jos ce neko da ga prijavi... skroz je postao ''nevaljao'' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Maj 27, 2012 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Dan VI, izlet do Madonne di Campiglio, voznja po "Dolini jabuka" i obilazak Trentea. Danas imamo nove saputnike, Anitu i Urosa, kao i Prontoa i Balkanlovera... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Maj 27, 2012 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Madonna di Campiglio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Maj 27, 2012 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Spust prema Trentu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Maj 27, 2012 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Balkanlover i ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Maj 27, 2012 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pronto i ja (opet ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Maj 27, 2012 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Setnja i poziranje kroz centar Trenta (i naravno djelato i lavazza) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Maj 27, 2012 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6800 Napisano Maj 27, 2012 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Dok vi slikate nas mi slikamo vas Uploaded with ImageShack.us 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...