Jump to content

Moto Zajednica

Lago di Garda i Dolomiti 2012

Recommended Posts

• Integrisan, 8498 postova

Sa njima dvojicom apsolutno nikada nije dosadno :lol:...

:zdravo:

A kada modifikovana PMR stanica baca koliko naše sada bacaju, ne morate ni da budete pored njih da ne bude dodsadno... :D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 823 postova
  • Motocikl: CBF1000FA

Pošto ja nemam šta da dodam...sve slike koje imam ja ima i MIMI,Severian i Unas...

Ali nevezano od toga da pokažemo malo i ..."ništa ne prodajem samo se hvalim"... :lol:

post-9672-0-88009000-1338031730_thumb.jpg

post-9672-0-61455500-1338031746_thumb.jpg

post-9672-0-38644700-1338031762_thumb.jpg

U našim krajevima se kaže..."može za igranku,a može i za oranje..."

Stručno i na stranom jeziku....GORE-TEX,bato!

Pošto su većina mesta na kojima smo stajali bili u nekim zabitima,vrhovima,prevojima.

Svima koji nisu bili,a onima koji jesu ,a nisu posedovali zadovoljstvo PMR stanica na 2W,

pokazujem HIT pesmu,u prilogu je original...

http://www.youtube.c...h?v=qzXHIwFW9C0

Ali bi bilo dobro da vidite kako zvuči u izvođenju MALOG OD VINČE i moje malenkosti.

Svi znate da SEVERIAN odlično vozi,ali sam siguran da je ispravio bar dve krivine slušajući dve budale kako se natpevaju.... :lol::jok:

:lol2: Stvarno razmisljam da li da kupim PMR.

• Hit the Road, 1415 postova
  • Motocikl: BMW R1200GSA

Da si i ti imao stanicu, mi te ne bismo opusteno olajavali kao sada 1lol.gif1lol.gif1lol.gif jer bi sve cuo 1lol.gif. Mislim, nije da vas zavadjam, ali da je Sale za mene pricao sve ovo sto i za tebe 1hmm.gif1hmm.gif .....bilo bi rat3.gifrat2.gif3tras2.gif......mislim....khm...khm

• Podržavam 1

• Zainteresovan, 823 postova
  • Motocikl: CBF1000FA

Da si i ti imao stanicu, mi te ne bismo opusteno olajavali kao sada 1lol.gif1lol.gif1lol.gif jer bi sve cuo 1lol.gif. Mislim, nije da vas zavadjam, ali da je Sale za mene pricao sve ovo sto i za tebe 1hmm.gif1hmm.gif .....bilo bi rat3.gifrat2.gif3tras2.gif......mislim....khm...khm

:stabre2: Nemoj da :cackanje:

• Podržavam 1

Haha... bravo Unas, iskopao si taj snimak!

Eto zašto smo tek iza ponoći stigli u Lagolo :lol: (ovo je snimak iz dolaska ka mestu sastanka u hotelu Picollo Principe, iliti Mali Princ).

"Ajde Danijela, pakuj se" :lol: :lol: :lol:, a nju uhvatio umetnički zanos... :zdravo:

Evo ga Passo San Boldo u sumrak, tj. "Mimijev prevoj":

mimijevprevoj.jpg

(Fotografija: a ko, nego Danijela!)

Izlet br. 4 - Mendel - Lana:

izletd4.png

Opet idemo severozapadno! Četvrtog dana čeka nas 275km fenomenalne vožnje. Ekipa je već uvozana, kolona vijuga fantastičnim putevima Alte Adige/Sud Tirola (u zavisnosti od preferencija i/ili nacionalnog opredeljenja možete odabrati kako ćete zvati ovu autonomnu oblast ;)). Uspon na passo Mendel čini širok put sastavljen od dugačkih i brzih krivina. Holger i ja se opuštamo u vožnji, uzajamno se igramo i prestižemo.

Na samom prevoju Mendel zadržavamo se kratko, videli smo na Internetu :neznam: da je prevoj otvoren samo 2h u toku dana. Već na sledećem prevoju sledi duži odmor, na samoj granici Južnog Tirola, gde se na istočnoj strani puta priča italijanski, a na zapadnoj nemački!

Vožnja kroz vinograde, gde je svaka stopa iskorišćena i pod zasadom, čak i temena krivina! Jezera, loza, a Dolomiti sve vreme kao kulise daju celom užitku veličanstvenu notu.

Iskren da budem, zaista nisam želeo da se taj dan završi. Ko na tracklog-ovima primeti produžetak svakog bogovetnog dana (jurnjave uz i niz planinu, po krivinama i serpentinama) shvatiće o čemu pričam :zvizduk:.

Dolomiti, jezera, vinogradi, krivine

IMG_1530-1.jpg

(Fotografija: Severian)

Putujte sa nama:

IMG_1123.jpg

IMG_1353.jpg

IMG_1238.jpg

Sale se igra:

IMG_1366.jpg

A Severian pozira Danijeli:

IMG_1369.jpg

IMG_1397.jpg

Vožnja kroz razglednicu :takoje::

IMG_1479.jpg

IMG_1454.jpg

IMG_1427.jpg

IMG_1401.jpg

IMG_1572-1.jpg

Poziraju vozači:

IMG_1534-1.jpg

A onda i suvozačice :zdravo::

IMG_1538.jpg

Smiraj dana:

IMG_1573-1.jpg

IMG_1591-1.jpg

IMG_1585-1.jpg

• Podržavam 2

Izlet br.5 - Passo Rolle i još štošta

izletd5.png

Ubedljivo najozbiljniji dan za vožnju! Od 305km ove rute, odprilike oko 80% je na putevima treće kategorije. To znači stotine i stotine kratkih krivina, uzanog dvosmernog puta, serpentina pod nagibom i sličnih zanimacija za veliku decu :lol:. Na ovoj ruti važio je neformalni pakt suvozačica: uglavnom sve ostavile su svojim muževima slobodan dan, kako bi na ovim stazama i bogazama iživeli svoju potrebu za adrenalinom i uzbuđenjem :lol:.

Petog dana imali smo sve: Sunce na polasku, sneg na prevoju (!), kišu u povratku, zatvorene puteve kojima smo ipak prošli, krivinarenja do iznemoglosti i (ipak stigli na vreme!) saunu i bazen za kraj!

Milanu naklon :care: za rutu, ali još mi duguješ onaj Extreme spust sa prevoja po makadam trasi (počeo sneg pa smo se popišmanili :lol:)

Prizor sa Garda jezera (polazak ujutro)

IMG_1617.jpg

(Fotografija: Danijela)

• Podržavam 3

Izlet br. 6 - Madonna i Trento

izledd6.png

Za poslednji dan na lokaciji planirali smo laganiju rutu, za odmor, uživanje i turizam: poseta čuvenoj i mondenskoj Madonni d' Campiglio, a nakon toga i Trentu. Na ovom izletu pridružili su nam se Pronto, Balkanlover70 i Anita sa Urošem (u Nissanu X-trial :lol:).

Pronto i Balkanlover ustali su rano ujutro i prevalili dobar broj kilometara samo da bi se taj dan kratko vozili sa nama. Svaka čast i veliki naklon drugari :care:. Bilo nam je baš zadovoljstvo! Anita je osvetlala obraz ženskog roda kada je vožnja u pitanju i držala je tempo sa kolonom motora gotovo sve vreme.

Opušten dan, završen u prelepom i provincijski usporenom Trentu šetnjom i neizbežnim Đelatom :takoje:. Ekipa je požurila u wellness i na pakovanje, a Unas i Violeta i ja proveli smo u Trentu ugodno i filosofsko popodne do kraja.

Dugo u noć, uz razna italijanska vina, Grappu i Jack, tešili smo se što nećemo stići na izbore sutradan :D :D

Tu negde, između mučenja u sauni i teškog arbajta u bazenu :zvizduk:, pala je i odluka da Mimi, Danijela i ja produžimo uživanje još jedan dan i da se vratimo kući dužim i slađim putem - kroz Dolomite dabome!

(Mimi - daj neke fotke iz Madonne, onaj bandit Sale nije mi snimio :lol:)

• Podržavam 4

Na kraju, nešto što će potencijalnom putniku koji želi da ponovi ove ili planira slične izlete biti od verujem velike koristi - tracklog svih opisanih izleta u Google Earth formatu.

Uz poruku je prikačena datoteka u kojoj možete videti planirane rute svih izleta i tracklog-ove koje smo zaista i izvezli. Videćete da smo ispunili i više od planiranog ;).

Uživajte u planiranju, jer to je i onako polovina svakog putovanja!

A nama ostaje da opišemo još povratak. No, to će sačekati do sutra...

garda izleti.kmz

• Podržavam 2

Još malo atmosfere - pretposlednji dan:

IMG_1666.jpg

Holger:

IMG_1636.jpg

Milan:

IMG_1693.jpg

Avijatičar:

IMG_1697.jpg

Chicha:

IMG_1871.jpg

Bgboki:

IMG_1884.jpg

Mimi:

IMG_1853.jpg

Ghostmile:

IMG_1328.jpg

Danijela:

IMG_1325.jpg

Severian:

IMG_1687.jpg

Bogami smo i ovuda prošli ;):

IMG_1891-1.jpg

Ekipa:

IMG_1705.jpg

IMG_1870.jpg

IMG_1876.jpg

IMG_1648.jpg

IMG_1724.jpg

• Podržavam 3

• Svrati ponekad, 366 postova
  • Motocikl: SF V4s

img2099o.jpg

O tome vam pričam... Pokvarismo Nemca načisto :lol:

PS: al' je bar dao migavac :takoje:

Mimi bre, nemoj pravis coveku frku, jos ce neko da ga prijavi...

skroz je postao ''nevaljao'' 1moto3.gif

• Hit the Road, 1415 postova
  • Motocikl: BMW R1200GSA

Dan VI, izlet do Madonne di Campiglio, voznja po "Dolini jabuka" i obilazak Trentea. Danas imamo nove saputnike, Anitu i Urosa, kao i Prontoa i Balkanlovera...

img2136hr.jpg

img2138o.jpg

img2145m.jpg

img2159mx.jpg

img2162fr.jpg

img2167ue.jpg

• Podržavam 2

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja