mlader 251 Napisano Septembar 19, 2012 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Sa covekom od 80kg, oko 60-70 odrzava lagano, sve preko 80kmh je mnogo. Iz licnog iskustva. Za pocetnike i one koji vole da se vozikaju po gradu i blazem off-u (i zene ) idealan motor Motor ide 130km\h na 7000rpm, a vrti 9.5. Alo, ima 24KS, trosi 3.5L na 100km, i ima 115kg, o kakvoj 125-ici ti pricas??? Te cvaje ne trose ispod 6-7 i ne prelaze preko 15-20.000km po putu. Kalina je NX-a vozila u gomilu voznji sa afrikancima i niko je nikad nije cekao, na putu i u off-u, a ona voli lagano i bez mucenja. Elem, motor opusteno ide 90km\h, preko 100 mu vec ne prija na duze relacije. Kakav je odnos prenosa bio na toj 250-ici i kakva je to budzevina to ne znam. Ovo je motor sa fabrickom bojom, uvezen iz Svajcarske, u izuzetnom stanju. Imamo 4 motora, uskoro i 5, i samo zato prodajemo NX-a. Nemam potrebe nikog da lozim, ko pokaze inicijativu i dodje da pogleda i proba motor, sve ce mu biti jasno, od praznog pisanija slaba je vajda. E da, ima i nov vazduh u gumama!!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Septembar 19, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Vlajko, ne ljuim se, nego samo prenosim svoja iskustva Mladene, nema potrebe da se obracas tim tonom, nisam ja rekao da je tvoj motor los, da trosi 10l i da ide jedva 100. Ja sam samo rekao da se primerak koji sam probao, tako ponasao, a inace je bio skroz lep primerak na pogled. Niko ne osporava da je tvoj motor dobar, sto stvarno mislim da jeste, i nekome ko kupuje motor za sebe ce verovatno odgovarati ta kubikaza/snaga/potrosnja, u to ne zalazim. Jbg, komenterisanje oglasa nikad nikom nije donelo dobro, pa se kajem sto bilo sta napisah Al dobro, bar ti drzimo oglas na vrhu Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Septembar 19, 2012 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Al dobro, bar ti drzimo oglas na vrhu Pozdrav! Haha, eto vidis, barem neka korist! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Septembar 20, 2012 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sa covekom od 80kg, oko 60-70 odrzava lagano, sve preko 80kmh je mnogo. Iz licnog iskustva. Za pocetnike i one koji vole da se vozikaju po gradu i blazem off-u (i zene ) idealan motor Stvarno bre Goshke ne zezaj ja imam 80kg, moja devojka 60kg i nas dvoje do Vršca 80km/h bez problema drži... Iz iskustva, kad sam sam 90-100, može i 120km/h ali vetar udara. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korniSh1 364 Napisano Septembar 20, 2012 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hm, hm... Meni se ovaj motor sviđa. 'ćeš Vespu i doplatu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Septembar 20, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Sa covekom od 80kg, oko 60-70 odrzava lagano, sve preko 80kmh je mnogo. Iz licnog iskustva. Za pocetnike i one koji vole da se vozikaju po gradu i blazem off-u (i zene ) idealan motor Stvarno bre Goshke ne zezaj ja imam 80kg, moja devojka 60kg i nas dvoje do Vršca 80km/h bez problema drži... Iz iskustva, kad sam sam 90-100, može i 120km/h ali vetar udara. Ako ti tako kazes, onda se javno izvinjavam! Dolazim do zakljucka da sam vozio los primerak, ili ga nisam terao kako treba posto ipak nije bio moj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Septembar 20, 2012 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Zao mi je, al ne mere Vespa, samo ke$, a moze i RD03 u super stanju uz moju doplatu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Octobar 22, 2012 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan 1200e registrovan godinu dana od datuma kupovine! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Octobar 25, 2012 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Prodata! Hvala na paznji i prijatno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Octobar 25, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan kako odlaze Dominatori Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Octobar 25, 2012 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan lock! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...