Мали Ћаћа 9879 Napisano Octobar 24, 2007 Drug član, 4456 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan nemorate ni da citate samo pogledajte slike http://news.motorbiker.org/blogs.nsf/dx/the-danger-of-flip-up-helmets.htm#dxcontinue Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 126 Napisano Octobar 24, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Pustice malo duuuze brkove, malo ce zubari da se omaste i ...eto!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Octobar 24, 2007 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan A taman sam mislio da uzmem flip-up :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Octobar 24, 2007 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim, momak nije napisao i CIJU je kacigu imao na glavi. Tek kad budem video neku prituzbu na Shoe Multitec, zaboravicu na flip-up kacigu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Octobar 24, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan idem odmah da se iskacem po n102 !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Octobar 24, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim, momak nije napisao i CIJU je kacigu imao na glavi. Tek kad budem video neku prituzbu na Shoe Multitec, zaboravicu na flip-up kacigu. ma samo i cepaj. Zenu imas, dete imas, slamcice su, hvala bogu, izmislili...koji ce ti zubi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Octobar 24, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Ja moju ponekad i zatvorim, kad predjem preko 70km/h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Octobar 24, 2007 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan u jbt te sam se sjebo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SMOKE 0 Napisano Octobar 24, 2007 U prolazu, 45 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dbro, lik je stvarno malo obrusen, ali pitanje kako bi prosao i sa punom kacigom, ovde u mojoj okolini svi koji su izginuli imali su PROFI kacige pa im nisu pomogle.Naj bolji savet je nepadati sa motora !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Octobar 24, 2007 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim, momak nije napisao i CIJU je kacigu imao na glavi. Tek kad budem video neku prituzbu na Shoe Multitec, zaboravicu na flip-up kacigu. ma samo i cepaj. Zenu imas, dete imas, slamcice su, hvala bogu, izmislili...koji ce ti zubi Ko me kleo, ......mi seo! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Octobar 25, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Dbro, lik je stvarno malo obrusen, ali pitanje kako bi prosao i sa punom kacigom, ovde u mojoj okolini svi koji su izginuli imali su PROFI kacige pa im nisu pomogle.Naj bolji savet je nepadati sa motora !!!! Pa sa full kacigom bi sigurno prosao bolje, lepo pise u opisu da je kaciga pri udaru o beton pukla , i da se "flip" deo odvojio...da je nosio full kacigu, ovo mu se ne bi desilo... poenta je da full kaciga svakako daje veci stepen sigurnosti... a sto se tice tih sto su izginuli, pri jakom udaru ni jedna kaciga ne pomaze...kaciga je tu da spreci onakve stvari kakve su se desile ovom nesrecniku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodiac 3 Napisano Octobar 26, 2007 U prolazu, 75 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nema nikakve sumnje da je full face kaciga bezbednija od flip up kacige. Ali, kada sam ja kupovao kacigu, jedino mi je flip up model bio udoban, i sve mi se cini da je bas taj deo oko brade produzen, nekako su mi sve full face bile 'kratke', ili sam se bar ja tako istripovao. Ova moja mi je najbolje pokrivala i lice i bradu, i nikada je ne koristim u otvorenom polozaju, pa mi ta funkcija ne znaci mnogo, mada znam da je bas zbog tog preklopa sama konstrukcija kacige oslabljena. Da ne bude zabune, radi se o AGV Longway modelu. Ipak, deluje zabrinjavajuce ovo sto se desilo tipu, cudno je da je preklop bas toliko slab, ne mogu da verujem da niko od proizvodjaca nije resio ovaj problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Octobar 26, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Nosim flip up i volim tu foru, ali da nevalja nevalja.Kad sam prevrnuo jedan od svojih motora na ledja ona se potpuno otvorila i razdvojila na delove.U pitanju je full model N 101 , da ne mislite da je neko jeftino djubre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...