Komsa 1831 Napisano Septembar 11, 2012 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan I da završim konačno! Sporedni događaji su usledili kasnije na defileu i u kampu oko bine. Mi smo uspešno zidali kulu od praznih čaša a muzika je bivala sve bolja. "Milicu" smo iznajmljivali na sat i zabeležili turističku ponudu van našeg sela. Put do kuće smo odložili za ponedeljak (razumljivo) i činio je posebno zadovoljstvo, pa najsrdačnije pozdravljamo Vesnu i Paju, naravno malo manje ostale sa kojima smo se sretali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Septembar 11, 2012 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan KRAJ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Septembar 11, 2012 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Za korisnike kafane usluga je bila besplatna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čičak 78 Napisano Septembar 18, 2012 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan "Malo" kasnim sa odgovorom u ovoj temi jer tek sada uživam u čarima modernih tehnologija jer prethodnih meseci živeh u divljini... No,utisci sa skupa su fenomenalni. Mesto za susret je fenomenalno,sama ideja susreta sa izletima i ostalim dešavanjima je za svaku pohvalu. Učešće lokalne samouprave je isto za svaku pohvalu. Ali... Naravno da ima i ali. Celokupni utisak susreta su pokvarili "pucači" i "turirači" i ostali idioti. Mislim,čemu to? Koja je draž u tome. U samom defileu nisam učestvovao (jer nisam ni došao motorom na susret) ali sam čuo i da je defile bio sramota za bajkere i pun ispada i incidenata,uglavnom lokalaca na skuterima i da je prava sreća što niko nije nastradao. Sve u svemu moj utisak su jaaaako pokvarili pucači Uz želju da se sledeće godine ovi problemi otklone...naravno da se vidimo i sledeće godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...