sci 26 Napisano Octobar 23, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Hladno, napolju prava engleska jesen. Dosadna, sitna kisa ne prestaje vec danima. Vreme je da popravimo raspolozenje! Posle odlaska na Kosovo i dolaska u Banju Koviljacu, sa sve kolima :-\, resih da nastavim do prijatelja iz Republike Srpske, da zatvorim krug po Srbiji, kako je i bilo predvidjeno planom. Plan je trebalo sprovesti motorom, ali visa sila je promenila i pored sve zelje, prevozno sredstvo kojim se putovalo. Iz Koviljace, gde smo se zaista divno proveli u pravom bajkerskom stimungu nastavljam ka Republici Srpskoj. Imam samo jedan malecki problem. NEMAM zeleni karton :o Ustvari imam, ali za motorcikl, jer je ovaj put trebalo njime da pregazim, a nedelja je! Ne vredi, ljudi kazu moras imati zeleni karton, moram da odustanem. Da odustanem ??? Nikad! Stici cu u Han Pijesak makar plivao preko drine. Obecao sam coveku da cu doci do njega, a obecanje se mora ispuniti {"Ne predajem se ja tako lako" (maratonci)} :)Namestam zeleni karton pored vozacke, kako bi se video u startu. Pomolim se i krecem. Na granici (opet te granice):"dobar dan, dobar dan. Sta imate da prijavite. Nista sem fotoaparata. Prijatno". Uh, dobro je, jos samo da predjem na drugu stranu mosta. "Dobar dan, isprave. Izvolite. Carinik uze isprave, zagleda me i rece. "Parkirajte se sa strane". Veselo, mislim se ja, pocinje rock and roll. Sta cu, ako me nahvataju, moram da se vratim. Posle pet minuta izlazi stariji covek sa mojim dokumentima u ruci, prilazi mi i kaze. Srecan put. Jupiiiiiiii, prodje ciko, jes, man Nastavljam pored zvornickog jezera, Drina prelepa, kao i uvek. Najlepsa evropska reka, po meni. Uvek sam gajio posebna osecanja prema njoj, tako je cista, krivudava, predivna. Ocaran, prolazim jezero. Sad sam vec manje ocaran, ne zahvaljujuci prirodi i dalje je predivna, vec ljudima. Na svakom koraku vide se ostaci ljudskog ludila, popaljene kuce, svaka izresetana, rupe od puscanih metaka do najvecih kalibara svuda (1-50cm), ovuda su se vodile direktne borbe. Kad bi sad pitali ljude zasto, niko ne bi mogao da odgovori suvislo. Jednostavno, rat je apsurd kojim svi gube, a niko ne dobija. Mali i kratak je zivot i bez rata! Nastavljam dalje, prolazim Milice, kraj je ekstenzivan, ovce i krave se mogu videti na svakom koraku, prava idila. Nastavljam kroz Vlasenicu, gradic nad kime se nadvija lepotica, stara dobra Romanija. Kazu da su ovde, u Vlasenici vetrovi najjaci u ovom delu Evrope. Odatle krece uspon ka dvadesetak kilometara udaljenom Han Pijesku koji se nalazi na samom vrhu planine, na preko 1100m nadmorske visine. Pored samog puta zicara, ski staza! Izuzetno mesto za dalji razvoj turizma, mada, sa druge strane i nisam odusevljen mislju da ovu divotu preplave unezvereni turisti koji narusavaju prirodni sklad. Stizem gore, u Han Pijesak, prolazeci pored gustih, sada vec cetinarskih suma. Vanja me ceka sa jos par prijatelja u jednom kafeu koji se napunio bajkerima sa povratka iz Koviljace. Vecini je to stanica na putu kuci ka Sarajevu, Mostaru, Trebinju. Odatle odlazim kod Vanje (clan foruma GS). Kakvo iznenadjenje!? Pricao mi covek da nesto raducka oko farbanjaa i plastike, ali ovo????? Covek je fenomen, radi sve sto se da zamisliti, ima odlicnu komoru za farbanje, pravi maske za street fight i druge motore. Dolaze mu ljudi svih veroispovesti, sto znaci da je stvarno dobar Zlu ne trebalo, nbar znam ku` cu i sta cu ako roknem nedje, sad mi je bar malo lakse ;D Pravimo planove za sutra, samo da ne bude kise. Ovde zna i sneg da padne u septembru, a nocas je par stepeni iznad nule, prava planinska klima, vazduh ostar, tek sad shvatam zasto su mi ljudi pricali da tu nema voznje od prvog snega. Taj prvi sneg pada po malo, tako da naraste po 5 i slovima 5 metara (uverio se licno, video sam slike njegove kuce zimi, na prvi sprat ulazis kao da je prizemlje, kad malo ocistis sneg :o). Kasnije smo otisli sa Vanjinim klincima na picence (mali vec vozi motorce) . To vece dodjose neki ortaci, bajkeri, veoma fini momci, (pozdrav svima) pa slatko prodivanismo to vece. Sutradan krece avantura, vreme, lepo, sunce se stidljivo pomalja kroz oblake. Oblacimo opremu i krecemo. Radujem se ko malo dete iako cu prvi put posle ne znam ni ja koliko godina biti suvozac. Ali, u ovoj situaciji i to je nesto. Bar cu moci da pravim fotke, a da ne silazim sa motora. Idemo iznad grada, kad gle cuda?! Na vrh planine fudbalski teren?! Ne mogu da vewrujem, cudo su ti ovi nasi Bosanci, kod njih sve moze ;D Pravim fotke, jao, baterije su na izmaku, ali u Han Pijesku se sve brzo resava. Odosmo do coveka koji drzi prodavnicu (pozdrav i hvala ti Mire bajkeru) i zahvaljujuci njemu vi danas gledate ove fotografije, a bilo bi grehota ne snimiti ove divlje i neistrazene predele. Uzesmo baterije i na konjica, Boga mi na konja i to kakvog, rasnog. GS1100, pravi adventure, pustolovni motor, mocan, goropadnog izgleda, kao da se propinje u zelji da sto pre krenemo u novu avanturu, u nepoznato. A kako je mek, neutralan, milina za suvozaca. Kako li je tek vozacu. Ima ABS, ne oseca nas dvojicu, samo susti i ide. Po terenu! Bilo kakvom! Adventure :o Skrecemo sa glavnog puta, kakva priroda, ostao sam bez daha, fotke govore vise od reci. Dolazimo u turisticki kamp, mesto idealno za jedan od nasih narednih BJB skupova, mirno, izolovano, odlican prilaz, izvor pijace vode, nadstresnice za slucaj kise, planinska reka, mesto za rostiljanje, ogradjeno, ma prosto savrseno za nas. Moj buduci predlog za BJB skup, lepse i divlje, a potpuno prirodno. Krecemo dalje, planiramo da po nepristupacnim terenima napravimo svojevrsni krug oko Han Pijeska i vratimo se u isti pre mraka. Jeaaaaaa, tek sad ide prava divljina, ovo do sada je bio samo uvod. Masina prede, osecam se kao da plovim po moru. Nailazimo na prepreku-bik na putu, nesto nas preteci gleda, kao da kaze, momci, ja sam ovde glavni! Ok, verujem ti, samo nas pusti da prodjemo :-\ Konacno se pomerio, pa smo nastavili. Idemo sve dublje u planinu, bas kad pomislim da nema vece divljine od ove, naidjemo na jos dublju sumu, jos dalje od civilizacije. Duboko u sumi, gde sam bio siguran da nema nikoga sem nas, nailazimo na blokiran put-ljudi svlace drva sa planine, a medju njima, nas kolega (nema gde nas nema) bajker, koji mi predhodno vece ri rece da dodjem sutra da se uverim kako je tezak nas bajkerski hleb i sta sve on mora da radi i kako da se muci da bi zaradio za motor. A onda sam video kako se muci jadan, ocekivah da nosi trupce i sece drva, a on, junacki, sa sve olovkom i jednim listom papira popisuje stabla. Teskog li posla, Bobane, nema sta AL` cepaju ove traktore sa lancima, nevidjeno. Kazu da se cak i oni ponekad prevrnu. Nije ni cudo, nikad u zivotu nisam video dublje blato, bukvalno do metar dubine. Idemo dalj, sve dalje i dalje oddosadne i uniformne civilizacije, Vanja me vodi do strica njegovog oca, coveka koji zivi na nacin kako se zivelo decenijama ranije, coveka koji zivi u potpunom skladu sa prirodom, koji romanijsku divljinu deli ravnopravno sa medvedima, vukovima, divljim svinjama i ostalim pra stanovnicima divljine. Podilaze me zmarci pri samoj pomisli da cu upoznati ljude koji godisnje jednom, ili nijednom sidju u civilizaciju. Nestrpljiv sam da docekam taj trenutak pa stalno zapitkujem Vanju koliko jos ima do tamo. Konacno, izbijamo iz sume na proplanak i nailazimo na ogradu ??? Sta ce ograda u `vr planine, pitam se. Naknadno dobijam odgovor, da ovce ne izadju i da vukovi ne udju. Odje ti je vuk kao domaca zivotinja, stalno su u blizini. Kasnije mi prica Vanjin deda, koga smo zatekli u vadjenju krompira, da su mu vukovi skoro, u sred bela dana, oko podne, zaklali i potpuno pojeli ovcu. Ranije mu pojeli jos jednu, pa je morao da pravi visoooku ogradu, vidi se na fotki od, po mojoj proceni, 2,5-3 metra da je vuci ne bi mogli preskocit`. U tom toru su ovce bezbedne, ali zato kad izadju...vuci gozbu cekaju. Sta ce mucenici, svako radi svoj posao, moraju i oni nesto da jedu :)A ovca ko ovca, svejedno joj hoce li je pojesti vuk , ili covek. Stvarno je neopisiv osecaj biti ovako izdvojen iz civilizacije, covek oseti sta je prava sloboda, stopi se sa prirodom, oseca se cistota u vazduhu, vetar miluje lice. Ovo je zivot, fuck off, civilizacijo. Covek ne moze da stvori ni promil onoga sto je Bog darivao svima nama. Na zalost, mi to suvise cesto zaboravljamo i mislimo da smo sami sebi dovoljni Sta sam ja spram ove lepote, osecam se mali, kao zrno peska na nepreglednoj plazi, ovde osecam koliko je priroda mocna, snazna, a u isto vreme pitoma i divna. Uh, ponese me emocije). Divanimo sa starinom koji se nebrojeno puta zahvaljivase na pivu (kaze, dodje mi ovo ko` melem na ranu, leglo mi je bas fino uz dusu) koje mu je Vanja poneo iz Han Pijeska. Sta ce jadan, retka mu prilika da pije pivo :-\al` zato rakiju domacinku ljusti ko` niko Za to vreme baka sprema kajmak na prastari nacin, a muve se rasteruju dimom (zato nisam mogao da slikam baciju). Kad sam probao taj kajmak, pa to je kao suvo meso, verovali, ili ne :o Valjda kupi miris dima, ma original suvi vrat ;D Do mene, sa zida visi dvocevka, vukova radi, a i granica sa bracom po krvi, ali ne i veri je blizu, prve borbene linije su bile u blizini. Inace, zimi vam je ovde sneg uvek po par metara, puta nema, starci po ceo dan skidaju sneg sa krovova da im ne polomi grede! Osecam se, slusajuci ovo, kao da sam negde u Sibiru. Ovde je kuca od kuce udaljena kilometrima. Kad zaveje, vise od 6 meseci nema mrdanja. Hej, ko je pomenuo motorne sanke ;D Rastajemo se u zdravlju i veselju i nastavljamo dalje. Priroda se menja na svakoj krivini, divni a razliciti predeli. Zaista sam uzivao u nepresusnoj lepoti prirode na visinama do kojih i orlovi retko stizu:) Posle nekog vremena, ponovo civilizacija, mada je i ovo visoooko u planini i nije bas civilizacija kakvom je zamisljaju u vecim gradovima. Ovaj objekat sa slike je nekada pripadao kraljevskoj porodici Karadjordjevic, do rata je bio muzej vrednih eksponata, a u ratu je zapaljen, niko ne zna od strane koga i poharan. Otisli smo direktno do Vanjinog caleta koji je takodje stari bajker i vozi dominatora. Lep je, ali sam nekako preveliki za njega, malo mi je kratak, pa ipak ne menjam odluku da kupim nesto iz serije XT600-660, iako me Vanja pali da kupim dominu, jer je super motor. Slazem se da je super, ali sta cu kad mi je kratka! To vece smo se super proveli u drustvu lokalnih bajkera (pazdrav svima). Vanja, hvala na paznji jos jednom, od mene i od celog BJB-a, jer da ne bi tebe, svi ostadosmo uskraceni za predivne fotke. Bice uzvraceno u svako doba! Mogu vam reci da nisam video nit` manjeg mesta, nit` ozbiljnijih bajkera. Svi ozbiljni, sa A kategorijom i legalnim motorima. Han Pijesak je daleko od prave civilizacije kakvom je mi zamisljamo, to je varosica sa par hiljada ljudi kao stvorena za zimski turizam. Od Sarajeva je udaljen 75km, s` tim sto je Sarajevo u Dolini mnoooogo nize nego sto je Han Pijesak. Pozdravljam se sa ekipom i Vanjom i krecem nazad, ovaj put cu se morati zadovoljiti kolima :-\ Silazim s` Romanije i opet, svuda oko mene rajski predeli. Za sat dolazim do zvornickog, iliti, kako ga ja krstih "drinskog" jezera i carine. Prvu kontrolu prodjem bez problema, a drugu...Dobar dan, imate li nesto da prijavite". "Nemam nista". "Otvorite gepek". Opa odkud ovolika oprema za motor, sto ovo nisi prijavio? Mislim se ja, duga je to prica i taman da krenem da objasnjavam kad se pojavi drugi carinik. "Ti si onaj sto je pre par dana prolazio kad sam ja bio u smeni, kako je bilo kod nas u Koviljaci na skupu. Odlicno. Pusti coveka, poso` motorom na Kosovo, puce mu remen ispred garaze pa je stvari sa motora samo prebacio u auto i eto gde zavrsi, haha. "Ok, momci prijatno i tako se ja stustim u Sabac i dalje do Beograda u Beton Jungle Bikers PS: Da vam nije kratak putopis ? Izvinjavam se na pravopisnim greskama ako ih ima, ne mogu ponovo da citam ceo putopis zbog par zareza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Octobar 24, 2007 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Bravooooo! Super putopis! Jel' ima u supermarketu da se kupi taj kajmak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Octobar 24, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Ti si na netu? Ne gasis pozar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Octobar 24, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno !!! Sci, kad prelazis na GS-a ??? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevica 1 Napisano Octobar 24, 2007 U prolazu, 70 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast i tebi i Vanji na ovom podvigu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Octobar 24, 2007 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Odlican putopis, samo da si stavljao vece slike, greota je onakvi predli na malenim slicicama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Octobar 24, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Ovo nemojte da prođete. Kafana-restoran kod ski centra "Igrište",odmah iznad Vlasenice. Pita "gužvara" u starinskoj tepsiji,kiselo mlijeko u glinenim ćupovima ( okreneš ga naopako,a neće da ispadne ) ...naravno jagnjetiina,a ima i pastrmke,vazduh "ujeda"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Octobar 24, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Zao mi je za velicinu slika, ali i ovako sam ih dugo skidao, ima ih stotinu, pa mi samo fali da ih jos povecam, mogao bih odma` da skacem u Savu ;D Miko, radi se na endurcu, a koji ce biti, videce se Ima, supermarket "u medvedjoj jami" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Octobar 24, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Tacno mogu da zamislim kako ti je bilo... I sto rece Aca, sad imas ADSL, usavrsio si Imageshack tehniku, salji tamo vece slike, bar 1024x768. Velicina im je 100-200kb, mislim da nije strasno ni za dial-up. Imas besplatan program za smanjenje velicine slike, VSO Image Resizer, sa par klikova zavrsis ceo folder. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Octobar 24, 2007 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Ti si na netu? Ne gasis pozar Net jos nije izgoreo, pa sam jos uvek tu. Tacno mogu da zamislim kako ti je bilo... I sto rece Aca, sad imas ADSL, usavrsio si Imageshack tehniku, salji tamo vece slike, bar 1024x768. Velicina im je 100-200kb, mislim da nije strasno ni za dial-up. Imas besplatan program za smanjenje velicine slike, VSO Image Resizer, sa par klikova zavrsis ceo folder. I ja se pridruzujem apelu za vecim slikama. Sci, uvek imas dobre ture, steta da su ovekovecene samo na ovako malim slikama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Octobar 25, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Da sam stavio vece neko bi se zalio da ne moze pola sata da je otvori :-\Ovako se bar mogu skinuti i na miru uvecati, mada su po meni sasvim korektne (imam 19 monitor, hehe). Pa sta ce vam slike, ono se ne moze opisati, ono se mora videti i doziveti, zato, Boze zdravlja leta 2008-me obavezno moramo posetiti ovaj kraj, vec se radujem ;D. Nemojte hvaliti mene, uobrazicu se , samo sam preneo ono sto nam je gospod darivao da koristimo, ali i cuvamo A sto se pite tice, iduci put je pauza u "Igristu" na toplu gibanicu, bre! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Octobar 25, 2007 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Sci, ovo se definitivno treba vidjeti. Svaka čast i tebi i Vanji na sjajnom druženju i uživanju. Eto me tamo na ljeto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Octobar 25, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Gasho, vidimo se gore obavezno, dogovoricemo se ;D Zaist, ova vasa podrska mi daje snagu i volju za pisanijem ozbiljnih putopisa. I sami znate koliko snage i dobre volje mora postojati da bi se uoblicio jedan ozbiljan i kvalitetan putopis. Koliko zastajkivanja, svracanja po raznim dubodolinama, "samo da bi slika bila lepsa", koliko pominjanja mame, tate i ostale mnogobrojne familije svim clanovima foruma, pa i sire, kad se po stoti put vadi aparat umesto da se uziva u voznji, koliko zivaca dok se postave slike i napise kvalitetan tekst koji ce zaista realno docarati sliku sa terena i sve nas "vizuelno" prebaciti, bar na neko vreme, u "zonu desavanja" da bi se osetili delicem svega toga i sami.Meni je dovoljno da znam da vi uzivate i da sav trud nije bio uzaludan. E, sav taj trud i ponekad muka se zaboravljaju kad mi satisfakciju daju ljudi koji i sami vole prirodu i uzivaju u njoj, pogotovo, sto bar 95% komentara potice od ozbiljnih ljudi kojii sami prave kvalitetne putopise. Zbog tog vaseg zadovoljstva, nikada necu reci, mrzi me da pisem putopis, hocu da uzivam u voznji, ne mogu 100 puta da stajem, da svracami gde mozda ne bi, a sto bas moram ja, da pisem i saljem slike celu noc, mada, na zalost, uverio sam se, ima dosta i takvih :-*Mada "nasih" ima vise ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Octobar 25, 2007 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan e tako se to radi svaka cast na putopisu,da si mi malo pre rekao,sigurno bi posao sa tobom,bas sam imao takodje plan da se provozam po bosni,cak sam izvadio i zeleni karton ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Octobar 25, 2007 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo matori, dobar putopis. Bataljuj sve i kupuj bembaru, vidi se da ti se svidela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Octobar 26, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan ........kratko, ali jebitacno (maratonci). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Octobar 26, 2007 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je glupo ali nikada nisam bio u Han-Pjesku! Zahvaljujuci Vanji GS koji me je povezao sa starim drugarom spremam se da skocim cim vremenske prilike dozvole(imam zelju da prodjem motorom )! Poslije ovog putopisa necu da odustanem sigurno. Volim ovu prirodu pa to ti je........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Octobar 26, 2007 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Super tekst, vratio me u taj ambijent... Mislim da je ovaj predeo uz Plitvice najlepši u SFRJ. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Octobar 28, 2007 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je glupo ali nikada nisam bio u Han-Pjesku! Zahvaljujuci Vanji GS koji me je povezao sa starim drugarom spremam se da skocim cim vremenske prilike dozvole(imam zelju da prodjem motorom )! Poslije ovog putopisa necu da odustanem sigurno. Volim ovu prirodu pa to ti je........ Ako se vrijeme popravi dodi na jednu voznju po Romaniji, mozemo da odemo na vrh Jahorine (oko 1900 mnm)! Ne brini tdm moze bez problema gore-provjereno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Octobar 29, 2007 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan OK!Sada sam na turneji po Srbiji ali cim se vratim a vrijeme dozvoli / eto me do vas! Pozdrav iz Kragujevca!!! Ma TDM sada guta makadam ko XT tako da se ne bojim losih puteva cak stovise jedva cekam!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Novembar 2, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan A moze li xt600 na vr` jahorine Samo gume da mu namontiram i ceraj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Novembar 2, 2007 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan A moze li xt600 na vr` jahorine Samo gume da mu namontiram i ceraj Naravno da moze!Moj prijatelj je izasao sa novom R6. Ako bude vrijeme bolje idemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Novembar 2, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Novembar 5, 2007 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne brine mene put do Han-Pjeska vec onih 1900 metaraNMV! Mozda novembar i nije najbolji za tu visinu(Jahorina) ali mozda vec Mart bude milostiv pa nam otvori puteve do gore! Ostrim pilu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Novembar 5, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Han-Pijesak je na 1100, sta je za nas jos "svega" 800 metara Tamo je uvek gore u martu nego u novembru (u martu ce biti 2 metra snega :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...