veljabandit 1079 Napisano Jun 23, 2012 Zainteresovan, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako se sipa u KG logicno je da se ide do Batocine...kao sto se I islo svake godine...malo prelistajte temu, na svakoj stranici ista pitanja ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Jun 23, 2012 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan sve su veci izgledi da cu vam se pridruziti 30.og Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caneF4 32 Napisano Jun 23, 2012 U prolazu, 25 postova Lokacija: BG Motocikl: Nemam :/ Prijavi odgovor kao problematičan У Чорба кафеу кажу да не бринемо, све је сређено - идемо! Ко се плаши да му не украду нешто - не мора да иде, мојне да плаши остале... Пази свако своје ствари и нема фрке, ако видимо лопова сечемо му руку и сви срећни @caneF4 - Мислим да за повратак није сређена чорба али распитаћу се. To Maxxo,hvala za ove korisne informacije.Bas tako,ko brine nemoj da ide,jednostavno. @caneF4:Do sada nije imalo gorivo za povratak pre dva sada objavljeno na FB stranici Bajk Rok misije Bajk Rok Misija said: POLAZAK U SUBOTU 30. U 10h SA PUMPE ZMAJ 2 (pumpa iz pravca Šida ka Nišu) edit: Bajk Rok Misija said: Prvo se sipa gorivo na Zmaju 2 a posle je moguć defile do Skupštine, sve ćemo Vam javiti na vreme u bre pa znači da vadim boravak tamo, to mi komplikuje stvar jel sad kod skupštine ili na NIS-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Jun 23, 2012 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan pa javiće na vreme skupljanje je na zmaju2, a moguće je da ćemo samo proći kroz grad, to je pola sata više, možda ni toliko, ne vidim šta to komplikuje. pre par minuta BAJK ROK MISIJA POLAZAK U SUBOTU 30. JUNA U 10 SATI SA NISOVE PUMPE ''ZMAJ 2'' (pumpa iz pravca Šida ka Nišu na Novom Beogradu) DRUGO SIPANjE JE OKO 14 SATI U KRAGUJEVCU TAKOĐE NISOVA PUMPA ''KRAGUJEVAC 3'' (NASELJE STANOVO) OČEKIVANI DOLAZAK U KOSOVSKU MITROVICU JE OKO 18 SATI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Jun 24, 2012 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Od koliko sati pocinje tocenje goriva na pumpi? I ne znam koliko je to pametna ideja da se nalazimo tamo, jer zbog velikog broja motora mnogi ce biti prinudjeni da stoje u zaustavnoj traci na samom auto putu!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Jun 24, 2012 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se Vlado, verujem da će se naći neko rešenje. Zato je rečeno da će možda posle biti defile do skupštine, da se prikupimo posle točenja. Skupljanje je od 9 a polazak u 10, naravno svako treba da računa na točenje ako želi da obavi isto pa po tome i da isplanira kada će doći na pumpu, nije na odmet poraniti malo. Kaže ona stara "Ko rano rani..." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Jun 24, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Sada sam se čuo sa Mićom iz HD-a. Sam polazak sa pumpe je bila ideja ljudi iz NIS-a i organizatori su im izašli u susret jer nam ljudi bukvalno obezbeđuju besplatan put. Ne brinite za točenje,neće se krenuti dok svi ne natočimo. Pozdrav i vidimo se! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smedic 413 Napisano Jun 24, 2012 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Nesto mi se pokvario motor, nadam se da ce biti popravljen pa da se vidimo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Jun 24, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Evo ponovo malo slika.Misija se bliži i treba na svaki način da je popularišemo,da bi što više ljudi čulo i išlo da obiđe braću.Ima dosta ne informisanih mladih bajkera koji bi voleli da idu ali ne znaju pojedinosti misije. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2712 Napisano Jun 24, 2012 Drug član, 1232 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Moja ekipa ide u petak za KM. U subotu udajemo Vojkana iz Kosovskih Vitezova, tako da ce biti duplo slavlje. A ti Saleru da mi se javis kad stignes dole,mozda i tebi nadjemo snajku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Jun 24, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj Dane,molim te,videće mi žena pa nema ništa od skupova .Javljam se ja tebi da mi popijemo pivo i porazgovaramo a snajka neka sedi kući! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Jun 24, 2012 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Moja ekipa ide u petak za KM. U subotu udajemo Vojkana iz Kosovskih Vitezova, tako da ce biti duplo slavlje. A ti Saleru da mi se javis kad stignes dole,mozda i tebi nadjemo snajku. A ти деда да се јавиш да попијемо пиво Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2712 Napisano Jun 25, 2012 Drug član, 1232 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte ljudi, ko Boga vas molim. Opijanicu se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
herodikus 3 Napisano Jun 25, 2012 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: beograd Motocikl: fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima i vidimo se u subotu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Jun 25, 2012 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Posto gorivo na kosovu, u kojoj se valuti tamo placa ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eclipse 220 Napisano Jun 25, 2012 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac/Beograd, Srbija Motocikl: Nekad bilo: V-Strom 1000 2014, Fazer 600 S2 '09, V-Strom 650 '05, CBR 600RR '06; Suzuki GS 500F '04, Kymco Agility Sport 50 Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko koja je kilometraza ove rute? U jednom ili oba pravca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nix 27 Napisano Jun 25, 2012 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Loznica-Beograd Motocikl: Yamaha FZ1 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi jos jedno pitanje, posto idem prvi put, jel treba nositi sator i vrecu za spavanje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Jun 25, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko koja je kilometraza ove rute? U jednom ili oba pravca? Oko 350 km u jednom pravcu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Jun 25, 2012 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan a zna li se kakav je raspored za nedelju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8740 Napisano Jun 25, 2012 nekrunisani kralj moto cigana, 3209 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan ima li neko brojeve telefona za neki smeštaj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Jun 25, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Kad se protegne kolona za samo 4 dana,nigde kraja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Jun 25, 2012 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi jos jedno pitanje, posto idem prvi put, jel treba nositi sator i vrecu za spavanje? Ponesi vreću za spavanje. Posto gorivo na kosovu, u kojoj se valuti tamo placa ? Valuta u zemlji Srbiji je dinar, cena ista kao i u Novom Sadu. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Jun 25, 2012 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan ima li neko brojeve telefona za neki smeštaj? Danas ću dobiti broj telefona hotela, noćenje sa doručkom je 10 evra. Organizovani smeštaj je predviđen u studentskom domu i balonu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8740 Napisano Jun 25, 2012 nekrunisani kralj moto cigana, 3209 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan noćenje sa doručkom je 10 evra. ovo mi treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nix 27 Napisano Jun 25, 2012 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Loznica-Beograd Motocikl: Yamaha FZ1 Prijavi odgovor kao problematičan aha, odlicno. nije cena hotela velika, to mi je bilo bitno jer trenutno sam i bez satora i vrece pa da znam sta da radim jer se datum vec priblizio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...