karlo 193 Napisano April 9, 2013 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KLX 250s Prijavi odgovor kao problematičan Meni neizdrž, a vi, tek onako, proveravate dal ima nešto novo na forumu...?, nego za četvrtak i petak najavljuju sunčano, i dan je duži, a Glinara sama . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maryan 84 Napisano April 9, 2013 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Karaburma Motocikl: Dominator 500 & Transalp 700 Prijavi odgovor kao problematičan Meni neizdrž, a vi, tek onako, proveravate dal ima nešto novo na forumu...?, nego za četvrtak i petak najavljuju sunčano, i dan je duži, a Glinara sama . Moglo bi da padne neko okupljanje da vi penzosi malo razmrdate koske... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karlo 193 Napisano April 9, 2013 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KLX 250s Prijavi odgovor kao problematičan Razmrdavanje je OK, al da ne bude da ostavimo koske, kao neki pre nas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano April 9, 2013 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Prašnjav će da ti bude ako ne zavrneš gass Na 100-120 uopšte nije monotono..meni bar.. Kakogod, nisam tuda išao..a prekoputa mi je.. a može i na desnu stranu od mosta.. juče stigoh do Bavaništa i još malo.. kako jezivo zvuče kopovi za pesak sedneš u lad da iskuliraš..a ono preko horor film se snima.. Kako si uspeo nasipom da stignes do Bavanista, mozda do Malog Bavanista? Ako skrenes desno mozes da stignes do Dubovca a tu ti je odmah i Pescara. Ako ides levo stignes do Rafinerije u Pancevu. Iz Panceva ako krenes starim putem ka Beogradu, kada predjes most skrenes desno na nasip i mozes da stignes do Titelskog mosta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 9, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Da, izvinjavam se.. Malo Bavanište Interesantni su mi ti nasipi.. naše krave tu dolaze do izražaja pri većim brzinama Samo ovi monsuni da prođu pa ćemo jopet malo..al ka PA ili već.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano April 9, 2013 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Da, izvinjavam se.. Malo Bavanište Interesantni su mi ti nasipi.. naše krave tu dolaze do izražaja pri većim brzinama Samo ovi monsuni da prođu pa ćemo jopet malo..al ka PA ili već.. Mozemo da se nadjemo na pola puta u Ivanovu, kod Crnog na splavu, nedeljom bude i alaska riblja corba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano April 9, 2013 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Da, izvinjavam se.. Malo Bavanište Interesantni su mi ti nasipi.. naše krave tu dolaze do izražaja pri većim brzinama Samo ovi monsuni da prođu pa ćemo jopet malo..al ka PA ili već.. Mozemo da se nadjemo na pola puta u Ivanovu, kod Crnog na splavu, nedeljom bude i alaska riblja corba Ajd' se nađemo, što kaže Vlajko kad monsuni prođu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano April 9, 2013 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Onda ostaje samo da cekamo da prodju monsuni, sve ostalo je dogovoreno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 9, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Može.. Petak 22 stepenova uz preko 8 sati Sunca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano April 12, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan nije off ali je vožnjica za svaki dan. a u fazonu sam da ne spamujem sa novom temom kretanje je u 09:00 sa Fontane na NBGD-u pa ko je raspoložen neka dođe tura je NBGD-Avala-Sopot-Maldenovac-Smederevo (pauza)-BGD. do ručka najkasnije bi trebalo da smo u Beogradu. za sada nas je sigurica dvojca, Danger i ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano April 12, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan sutra trening u sasincima...od 10h smo tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2837 Napisano April 12, 2013 Drug član, 2752 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan sutra trening u sasincima...od 10h smo tamo Ko sve dolazi ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZlajoX 47 Napisano April 12, 2013 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Suzuki DR600 DJEBEL Prijavi odgovor kao problematičan Prijavljujem se ako ne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano April 12, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan sutra trening u sasincima...od 10h smo tamo Ko sve dolazi ? mislim da Stefan ima trku u horgisu ili tako nesto...tako da smo sigurni Abdula, Dragoslav i ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maryan 84 Napisano April 13, 2013 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Karaburma Motocikl: Dominator 500 & Transalp 700 Prijavi odgovor kao problematičan Juce smo Karlo i ja odvezli laganu opustajucu voznjicu po terenima Visnjice,u pitanju je brdo iznad glinare koje smo obisli.Krenuli smo iz sela Visnjice prvo izmedju njiva a onda kroz sumu proplanak i prva pauza 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maryan 84 Napisano April 13, 2013 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Karaburma Motocikl: Dominator 500 & Transalp 700 Prijavi odgovor kao problematičan Sa druge strane brda repetitor koji se vidi sa glinare pogled na Veliko Selo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maryan 84 Napisano April 13, 2013 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Karaburma Motocikl: Dominator 500 & Transalp 700 Prijavi odgovor kao problematičan Krecemo nazad,nizbrdo ka glindzi stigli,profesor je odmah krenuo u akciju ovo je prva off voznja za moju novu Hajdi,ispunila je sva moja ocekivanja i kao svaki put na kraju sumiranje utisaka uz neizbezno osvezenje ovaj krug smo izvezli za nekih dva sata sa svim pauzama i stajanjima za slikanje,moze da se prodje bez problema i sa tezim motorima tipa ST i AT. Ukoliko nekog zanima jos neki detalj pitajte,pozdrav Marjan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2837 Napisano April 13, 2013 Drug član, 2752 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan http://www.facebook.com/Sasintonring?ref=hl 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano April 14, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan juce odlicna ekipa i odlicno peglanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2837 Napisano April 14, 2013 Drug član, 2752 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan juce odlicna ekipa i odlicno peglanje... Extra je bilo ! Daj malo slika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano April 14, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Kod Dragoslava su a oni su danas u glinari...bice sutra verovatno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2837 Napisano April 14, 2013 Drug član, 2752 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Kod Dragoslava su a oni su danas u glinari...bice sutra verovatno Oni se bas vozaju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano April 15, 2013 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan da se pohvalim mojom prvom voznjom ikaad u glinari danas jbga nije bilo nikog pa sam zapalio posle sat vremena sa motorom izgleda sve mnogo strmije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano April 15, 2013 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Miketa nije trebalo sam da ides. Msm, nema tamo babaroge, ali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano April 15, 2013 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan kapiram sta hoces da kazes ugrabih slobodan dan danas pa mi djavo ne da mira , al pratim forum pa kad bude neko isao pridruzicu vam se 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...