BusMan 2025 Napisano Decembar 1, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Piiihhhh breeee, lepse vam u kuci, a niste svesni da je glina lekovita ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
breza_nbgd 12 Napisano Decembar 1, 2012 U prolazu, 38 postova Lokacija: ??? Motocikl: KTM 2013 ohne zylinder Prijavi odgovor kao problematičan Piiihhhh breeee, lepse vam u kuci, a niste svesni da je glina lekovita ! Bravo busmane, to je duh ! a i uslovi za trening su pravi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6399 Napisano Decembar 1, 2012 Enduraš, 6385 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Blatnjav tocak po sredini, a blatobran i auspuh cisti. Nije taj motor ni zaslajfovao po blatu, jesi li ga dogurao tamo ili je sam dosao Mani se tih pozerskih, daj neku akcionu 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Enduro R 51 Napisano Decembar 1, 2012 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Bgd Motocikl: KTM 690 ENDURO R, EXC 450 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav snimak,, {Sef Kuhinje) http://www.youtube.com/watch?v=v6ZjvXv1tro 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Decembar 2, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Blatnjav tocak po sredini, a blatobran i auspuh cisti. Nije taj motor ni zaslajfovao po blatu, jesi li ga dogurao tamo ili je sam dosao Mani se tih pozerskih, daj neku akcionu Ma jok, ja iso gore da izduvanim pljugu-dve pred sljaku. A i nemam one goprokonturhajdefinishn kamere da se samoslikujem. Poenta poziranja i jeste da se vidi kako se pokvasena glina zanemarljivo lepi za gume. Barem u prvih 300-400 metara koliko ima od ulaska u Glindzu do poligona. A inace sam veoma prijatno iznenadjen kako Mitas c05 odlicno drzi po blatu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6399 Napisano Decembar 2, 2012 Enduraš, 6385 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Da si probao malo gore-dole po brezuljcima prijatno bi se iznenadio i kako c02 gura po blatu Ja pijem kaficu, palim makinu i odoh u voznju. Stigla Gopro, pa da je malo isprobam, bice snimaka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Decembar 2, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Ma c02 "nevalja" nista. Sve po ledjima nabacuje blato! Jedva cekamo snimke sa nove GoPro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Decembar 2, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan BusMane, vise gasa pa baca po licu! Neko ce reci bolje po ledjima, ali je pitanje po cijem licu :nanana: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Enduro R 51 Napisano Decembar 2, 2012 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Bgd Motocikl: KTM 690 ENDURO R, EXC 450 Prijavi odgovor kao problematičan danas 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
d4do 138 Napisano Decembar 3, 2012 taj sam, 175 postova Lokacija: Bosna i Hercegovina Motocikl: Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan NOS? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Decembar 3, 2012 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan jbg-a , al su super ludi klinci, niz sve spusteve se spustaju skejtom koji im je SpaVe dao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 77 5 Napisano Decembar 4, 2012 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd,Karaburma Motocikl: Husqarna te250 Prijavi odgovor kao problematičan danas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Decembar 7, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Gerijatrija koristi svaki slobodan trenutak. A konstatovali smo da jedva cekamo sneg. Karlo Maryan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Enduro R 51 Napisano Decembar 7, 2012 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Bgd Motocikl: KTM 690 ENDURO R, EXC 450 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Gerijatrija koristi svaki slobodan trenutak. A konstatovali smo da jedva cekamo sneg. Karlo Maryan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Decembar 7, 2012 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo ga sneg vec sutra 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maryan 84 Napisano Decembar 7, 2012 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Karaburma Motocikl: Dominator 500 & Transalp 700 Prijavi odgovor kao problematičan Glindza stvarno lekovita,posle tretmana prestala glava da me boli 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Decembar 8, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Glindza stvarno lekovita,posle tretmana prestala glava da me boli El sam ti rek`o. evo ga sneg vec sutra Sutra ce da padnu tri pahulje. Cekamo da bude sve idilicno belo i par dana utegnuto sa -5C. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Enduro R 51 Napisano Decembar 8, 2012 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Bgd Motocikl: KTM 690 ENDURO R, EXC 450 Prijavi odgovor kao problematičan Ali zato pirka Tonadoo..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 8, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ali zato pirka Tonadoo..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Decembar 8, 2012 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Ali zato pirka Tonadoo..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Decembar 8, 2012 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan lepo pada, ako ne bude neke vetrustine mozda bi mogli da odemo u izvidnicu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Decembar 8, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Realno, ja bi zbog Glindze sad krenuo, ali mi se uopste ne svidja situacija na asfaltu. Veceras sam peglao 35 koja ide gore do Lesca. Rade putari non-stop i kako prodje kamion odma dzada pobeli. Izgleda da uopste ne bacaju so, samo ciste. Posle 22h, cim je temperatura pala malo, sve poledilo. Jedva sam se spustio sa Lesca do Rospi Cuprije. Mozda je realnije da probamo sledeci vikend. Od cetvrtak nema vise padavina, a bice dobar minus. Ulice ce biti ciste, a u Glindzi divota. A? Ti i Coka mozete kombijem opusteno. Ako dolazite, ja donosim caj peske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6399 Napisano Decembar 9, 2012 Enduraš, 6385 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Cekamo slike iz zavejane Glindze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strale 83 Napisano Decembar 9, 2012 Teoreticar, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan Evo vam koliko hocete snega! Ali samo da stignete do Glinare a onda ima da uzivate! Jedva ceka slike! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Enduro R 51 Napisano Decembar 9, 2012 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Bgd Motocikl: KTM 690 ENDURO R, EXC 450 Prijavi odgovor kao problematičan Problem je doci, ma da razmijam da zakacimo motore na sanke pa lagano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...