ThePainkiller 4384 Napisano Novembar 27, 2012 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan KTM su laksi motocikli od BMW-ova pa su zato bolje izletali gore... Taj zadnji uspon samo su 2 KTM-a i 1 BMW savladali (koliko sam ja uspeo da primetim)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Novembar 27, 2012 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pa samo 2 KTMa i ima Al ovde se vidi koliko je BMW konceptualna tresina od enduro motora. Cini mi se cak da su svi vozaci BMWova (i jedan valjda triumph) dosta bolji nego vozac plavog KTMa, a ipak KTMdzija je sa svojom plavom kravicom ima dosta vise kontrole nego ovi drugi sa svojim kravama . Mada iskreno i ne znam sta ce ovo u temi off road za svaki dan. Urednistvo radite nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
O l e g 118 Napisano Novembar 27, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 690 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Nije Tiumph nego Transalp. Inace prvi motor koji je izasao iz cuga je R1150 GS Adventure koji ima 270 kila. Skoro ko Popsijeva Tenera... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Novembar 27, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Mora da se Popsy maskirao u Bemwedziju!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Novembar 27, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Braco, ovde se hayabusa penje... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Novembar 27, 2012 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan I ja htedoh da kažem, ovde i peške može Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Novembar 27, 2012 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Kako sve izgleda lako i smesno na snimku,nznm dal ste nekad pogledali sopstveni snimak gde ste se mucili i grcali,kako to deluje kao da baba moze da uradi...Nista lose ne mislim,samo jedno je uzivo ,a jedno kako nesto izgleda na amaterskom clip u...pozz za celu off ekipu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Novembar 27, 2012 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan ika posle one akrobacile u glinari da se prebaci u gimnasticare mislim na motoru 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZlajoX 47 Napisano Novembar 28, 2012 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Suzuki DR600 DJEBEL Prijavi odgovor kao problematičan IKA gimnastIKA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Novembar 28, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Pa da sam neki, ja bi uradio salto preko kormana i skocio na veliku gumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CoLiBrI 233 Napisano Novembar 28, 2012 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun-Ugrinovci Motocikl: suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan stoji da je bmw gs kvalitet...ali nisam siguran koliko je pravljen za ovako nesto 1.pretezak je 2.ogroman je 3.nizak klirens ne uzmite za zlo ako gresim,nemam ni ja neko iskustvo od 5 godina na enduru... samo kazem da se ja sa dr-om 650 kod mene u selu penjem na malo manji breg sa metzelerkama za asfalt do duse nije pesak nego tvrda zemlja i breg je recimo kao pola ovog. ktm je po meni kud i kamo da se tako izrazim 'namenljiviji' od bmw-a gresim li? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6399 Napisano Novembar 28, 2012 Enduraš, 6385 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan To sto vidis na snimku je duplo veci uspon uzivo. Na snimku uvek izgleda blaze nego sto jeste. Sem toga pesak i tvrda zemlja su dve potpuno razlicite kategorije 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Novembar 28, 2012 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ali stoji da je KTM namenljiviji veranju na brdo. Tu nema dileme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CoLiBrI 233 Napisano Novembar 28, 2012 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun-Ugrinovci Motocikl: suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan To sto vidis na snimku je duplo veci uspon uzivo. Na snimku uvek izgleda blaze nego sto jeste. Sem toga pesak i tvrda zemlja su dve potpuno razlicite kategorije slazem se,to sam neko poredjenje napravio...ali ja imam celestonke i ta zemlja nije tvrda ko beton... tako me nervira taj bmw,svi kao gs pa gs...ok je ali ne za takav off,jer favorizovan je preterano a ima toliko boljih motora sto kaze kvarisa tu hayabusa ide Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos Bgd 4 Napisano Novembar 29, 2012 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 950 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Africa rules ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Novembar 29, 2012 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan ma ovo kvarni penje na sm tockove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karlo 193 Napisano Novembar 29, 2012 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KLX 250s Prijavi odgovor kao problematičan Na BJbikers postoji pod forum "Motocikli"-diskusije, saveti i nadmudrivanje o motorima. Bilo bi dobro kad bi se ova diskusija vodila tamo, kako nebi uskoro u temi Raspored radova; Off road za svaki dan, čitali polemiku o tome ko je bolji: OFK Beograd ili Balkan iz Mirijeva 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Whatever 83 Napisano Novembar 30, 2012 ***, 162 postova Lokacija: BG Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pa da sam neki, ja bi uradio salto preko kormana i skocio na veliku gumu Ivane moras jos da vezbas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
breza_nbgd 12 Napisano Novembar 30, 2012 U prolazu, 38 postova Lokacija: ??? Motocikl: KTM 2013 ohne zylinder Prijavi odgovor kao problematičan Prognoza kaže da će u subotu biti neki kotlić u glinavoj ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano Novembar 30, 2012 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan Prognoza kaže da će u subotu biti neki kotlić u glinavoj ? Jos kad bi doterao tu tvoju Betu..video sam je samo na slikama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Novembar 30, 2012 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Na BJbikers postoji pod forum "Motocikli"-diskusije, saveti i nadmudrivanje o motorima. Bilo bi dobro kad bi se ova diskusija vodila tamo, kako nebi uskoro u temi Raspored radova; Off road za svaki dan, čitali polemiku o tome ko je bolji: OFK Beograd ili Balkan iz Mirijeva Ја мрзим Парис Сен Жермен и Бајерн из Минхена, Динамо Кијево, Балкан и Миријево! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Enduro R 51 Napisano Decembar 1, 2012 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Bgd Motocikl: KTM 690 ENDURO R, EXC 450 Prijavi odgovor kao problematičan Jel čika brka zatvorio kafanu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Decembar 1, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Cika Brka ceka da padne sneg, pa da servira kuvanu. A tebe kan`da svrbi nesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Enduro R 51 Napisano Decembar 1, 2012 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Bgd Motocikl: KTM 690 ENDURO R, EXC 450 Prijavi odgovor kao problematičan Paaaa onoooo kaooo Cika Brka ceka da padne sneg, pa da servira kuvanu. A tebe kan`da svrbi nesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Decembar 1, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Probo` sad, mogu nekako da stisnem kvacilo. Odo` da vidim jel mokro gore, a ti kako hoces. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...