kepo 4527 Napisano Novembar 14, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan ma kakva zvezda sa lopatom i kolicima, manite se budalastina i svi na voznju za vikend. kad ste tamo, nedelja ili subota? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Enduro R 51 Napisano Novembar 14, 2012 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Bgd Motocikl: KTM 690 ENDURO R, EXC 450 Prijavi odgovor kao problematičan Organizujte za tropski bar i jednu zensku da sluzi Jedva cekam, mmm... Svaka budala ima svoje veselje Tako je. Ja recimo jedva čekam da Pedrić ukopa kafanu. Brku odmah za blagajnika i sankera, dve klupe u kamionce i to je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Enduro R 51 Napisano Novembar 14, 2012 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Bgd Motocikl: KTM 690 ENDURO R, EXC 450 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti koleno OK? Ja sam u nedelju tamo,,,verovatno ce biti vreme dobro ma kakva zvezda sa lopatom i kolicima, manite se budalastina i svi na voznju za vikend. kad ste tamo, nedelja ili subota? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 14, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan izgledda da je sunce i u subotu i u nedelju .... :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 14, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti koleno OK? ok je. vidimo se tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Novembar 14, 2012 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nasli smo opet zivotinju, nedelja crveno slovo pa mora da upregnemo sekirce da ocistimo one cerice sto Kepo kaci, zivotinju da usitnimo i umastimo ruke kako bi gas lakse klizio u ruci :-) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Novembar 14, 2012 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Дај само да дамо неко креативно име нашем месту окупљања. Глупо ми да викендом избегавам женицу и дете, а кад ме питају где ћу да кажем: "У Глинару!" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Novembar 14, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Da nabavimo jedan ovakav za trasiranje i sredjivanje staze!? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Novembar 14, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Slusaj Glindzosave, dok god budes isao u Glinaru, bice sve uredu. Onog momenta kada budes rekao da ides na neko "fensi/kreativno" mesto, pocece to da smeta. Tako da... ... narani ovcice i ne diraj nista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Enduro R 51 Napisano Novembar 14, 2012 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Bgd Motocikl: KTM 690 ENDURO R, EXC 450 Prijavi odgovor kao problematičan Da nabavimo jedan ovakav za trasiranje i sredjivanje staze!? ahahahahahahha,,,kakav kraaljljljjjj, jos je i narandzasti Teror Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Novembar 14, 2012 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Дај само да дамо неко креативно име нашем месту окупљања. Глупо ми да викендом избегавам женицу и дете, а кад ме питају где ћу да кажем: "У Глинару!" Glinara je uvek bila Glinara, i svima je u svesti kao Glinara, a tebi ako smeta zovi je Dorcol ako `ocesh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Novembar 14, 2012 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Glindza je majka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 15, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Дај само да дамо неко креативно име нашем месту окупљања. Глупо ми да викендом избегавам женицу и дете, а кад ме питају где ћу да кажем: "У Глинару!" Glinara je uvek bila Glinara, i svima je u svesti kao Glinara, a tebi ako smeta zovi je Dorcol ako `ocesh Ja čekam klupica da se napravi i šank i kad me pitaju gde ću biće "pa kako gde, pa kod Lepog Brke!" :lol: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Novembar 15, 2012 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Дај само да дамо неко креативно име нашем месту окупљања. Глупо ми да викендом избегавам женицу и дете, а кад ме питају где ћу да кажем: "У Глинару!" Glinara je uvek bila Glinara, i svima je u svesti kao Glinara, a tebi ako smeta zovi je Dorcol ako `ocesh Зваћу је Елдорадо! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljadza 331 Napisano Novembar 15, 2012 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Najbolji Prijavi odgovor kao problematičan Jutros, kod glavne poste,prolazi crni Pajero i vuce prikolicu sa 3 gume za bager, prva misao koja mi je prosla je Ode ovaj na Glinaru da pravi stazu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strale 83 Napisano Novembar 15, 2012 Teoreticar, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan Kad bi nasli ovog da dotera Terora na Glinaru cas biste sve gume ukopali! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Novembar 15, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Da nabavimo jedan ovakav za trasiranje i sredjivanje staze!? Imacete 2 u 1 ! Moze da ore,a kad spali gume u roku od odma' skinete i stavite na stazu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Novembar 15, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Bio lep dan danas... MladeR Djura Filip Tocak Inace, Fica vam je ostavio domaci za vikend! 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Novembar 15, 2012 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Šta treba poneti u nedelju, jel nešto treba od alata, vo, materijal, ...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Novembar 15, 2012 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za to da se daju pare na gomilu i da se skoci kolima da se kupi sta treba, to nam je najlakse i najpostenije, bice prase ko prosli put za klopu. Od alata nam trebaju kolica, dve lopate, kramp i asov. Ostalo je da postavimo one dve velike gume uspravno i par onih kamionskih da ukopamo. Okupljanje kao i prosli put oko 9-10h, malo radimo, malo se vozimo, klopa, pice i kuci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Novembar 15, 2012 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Može. Ja mogu da ponesem kramp, ašov ili ljopatu ako treba, kolica nemam gde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Novembar 15, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Ja dolazim sas drugaricu da slusamo divne zvuke motora i da vam zavidimo sto se vozate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Novembar 15, 2012 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan @BusMan Auuuuu kako vam zavidim :care: A ja kao knjiski moljac ceo dan za racunarom, a jos uvek se ne nazire kraj. Moracu da vidim u nedelju kako znam i umem da dodjem malo da pomognem...ili bar da smetam ako vas bude previse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Novembar 15, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Rolle, svrati obavezno, treba uvek neko na asovu i krampu! Drgari, ja radim za vikend pa nisam siguran da li cu moci da dodjem. Imam jedan predlog: Da one bagerske gume, sto su polozene, pribizite jednu uz drugu u smeru kretanja. Nezgodno je za vezbanje kad odmah silazis, cim se popnes. Ili, da jednu ostavite tako, a drugu da pomerite tako da iza nje, u smeru kretanja, nema silaska, da se normalno nastavlja kretanje. Bitno je za vezbanje da se rasclani penjanje posebno, a silazak posebno. Mnogo brze i bezbednije cemo da naucimo pravilno celu radnju prelaska preko takve prepreke. Nadam se da nisam mnogo zahtevan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6410 Napisano Novembar 15, 2012 Enduraš, 6387 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Od kad to ucenici biraju gradivo ? Sta ti profa zada da vezbas, to ti je Nego kad smo vec kod toga ko je profa koje predmete imate ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...