hitman 352 Napisano Novembar 10, 2012 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ponesite te gopro kamere, Mika i ja cemo da okacimo to kako treba po motorima i gde treba i da snimimo to sve kako treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 10, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo čisto olakšanja ljudima koji nikad nisu bili na Glinari... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Novembar 10, 2012 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jedna kolica su nam minimalno potrebna, ako mozemo jos jedna da nabavimo super! Cisto da znate da ce mozda da prave mestani problem oko parkinga oko njihovih kuca pa je bolje da se parkirate gore negde u samoj glinari! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Novembar 10, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Par momenata sa danasnjih radova... Cika Exman Enduro R MladeR Karlo Djarma I opet MladeR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Novembar 10, 2012 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Видим да су одсечене ивице на овом једном великом котуру. Да ли то значи да не треба да носим тестеру сутра? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Novembar 10, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Samo ako je motorna!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Novembar 10, 2012 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Може ноторна! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Novembar 10, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ima da je teram u crveno ceo dan!!! :lol: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Novembar 11, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Iako sam na pola radova izolacije na kući.. toliko duva da obustavljam radove, stavljam ašov i gajbu piva i dolazim.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Novembar 11, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! Za takve kao Ti pripremili smo plaketu i zlatan sat!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6424 Napisano Novembar 11, 2012 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pu makju mu, prvi put vam zavidim na terenu za offroad, da sam blize i ja bi obustavio voznju po sumi i dosao bi na taj uredjen teren da se vozim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Novembar 11, 2012 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan lep dan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 77 5 Napisano Novembar 11, 2012 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd,Karaburma Motocikl: Husqarna te250 Prijavi odgovor kao problematičan On 11. 11. 2012. at 18:17, rusic je napisao: lep dan Kolega Rusicu delimo misljenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Novembar 11, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Slike ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Enduro R 51 Napisano Novembar 11, 2012 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Bgd Motocikl: KTM 690 ENDURO R, EXC 450 Prijavi odgovor kao problematičan DANAS ,,, DOBRO EKIPA, LEPO DRUZENJE, KLOPA, VOZNJA, SVE,,,, POZDRAV ZA SVE KOJI SU DANAS DOPRINELI OVOM DOGADJAJU 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Novembar 11, 2012 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi bilo je fenomenalno, JAKO MI JE DRAGO da smo dosli u tom broju, nisam ni znao koliko ima enduro motora u BG Prvo, super je sto je doslo toliko ljudi koji vole enduro motore, cak i ekipa iz Kosjerica, NS, SM !!! Hvala svima Drugo, drago mi je sto su dosli i momci sa biciklama i bili aktivni ucesnici, to je znak da off za sve... Trece i najbitnije, niko se nije povredio iako je bilo gasiranja posle dva piva i praseta Prepreko smo skoro zavrsili, ostalo je jos malo. Komentar da je tesko je SUPER i jako mi je drago da je tako. To je znak da treba da se vezba, da se nauci nesto novo, da se savlada sledeci stepenik. Da je sve lako ne bi bilo napredovanja. Vreme ce pokazati da treba da pravimo i nove i teze prepreke. Ostalo je da definisemo rutu za velike motore uz Dunav, sa krugom preko Glindze, da se se koristi i deo sadasnje trase. Kada to teskasi prodju imacemo za svakoga po nesto i bazu odakle cemo kretati svako na svoju stranu. Ostalo je da napravimo neku nastresnicu i skloniste gde mozemo da zalozimo vatru da se ogrejemo i sklonimo od kise, gde ce biti klupica za sedenje. Na nama je da budemo opet dobri domacini a na drugima da se ugledaju da sa malo truda svako moze da napravi u svom kraju neki poligon za trening, samo je bitna volja a pare su tu smesna stavka. 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
O l e g 118 Napisano Novembar 11, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 690 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Popsy u elementu! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 11, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dok ne krenu sa slikama ovi ozbiljniji fotografi da ja okačim malo akcije directed by Rusic.. video očekujemo 12. novembra ali 2015 godine :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 11, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Enduro R 51 Napisano Novembar 11, 2012 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Bgd Motocikl: KTM 690 ENDURO R, EXC 450 Prijavi odgovor kao problematičan Pih, kako ste blatnjavi ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karlo 193 Napisano Novembar 11, 2012 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KLX 250s Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tiče ture uz Dunav za velike motore, dosta sam istraživao bogaze od Višnjice ka V. selu, a prošaom sam i krug od kraja Višnjice preko Milića brda do repetitora, odakle se silazi u Glinaru. Tuda, po nekad, prođu i lovočuvari sa Nivom, ali može da se desi da su neki delivi zarasli ( zavisi od doba godine ), mada, kad bi enduro patrola prošla par puta...utabalo bi se. Ustvari ceo potez Mirirevo, Slanci, V. selo Vinča ima potencijal za off road, a ja sam istražio samo deo toga. Što se tiče izgradnje nadstrešice, u tome imam više iskustva nego u enduro vožnji, pa ću svakako gledati da vam budem na raspolaganju kad se to bude radilo Još jednom čestitke za inicijativu i za sve što je do sada urađeno 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Novembar 11, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, lep dan u svakom slucaju, malo nas je vetar ubio, ali sta tu da se radi! Pozdrav od cele mitrovacke ekipe! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Novembar 11, 2012 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Вас Сремце буздован не може да убије, а не овај данашњи ветрић! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Novembar 11, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Desila se ENDURO SRBIJA u Beogradu. Da vidimo i to vec jednom, i to u Glindzi! Komatovicu, ziv i zdrav nam bio, pa da teramo ovu pricu dalje! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Novembar 11, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Tehnicka podrska 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...