ugac 1150 Napisano Octobar 23, 2007 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Do nedavno sam se lozhio na DR "problema" 800. :-\Tachnije do pre neki minut. OK. Zhivot ide dalje. ;D Hteo sam da vas pitam za dotichnu, gore pomenutu Yamahu. Interesuje me model xt 600 z koji je pocheo da se pravi 89' god (kad je izashla ona plava ;D). Znachi kakva joj je machina, ima li neke "sudnje joj" kvarove, odrzhavanje, potroshnja, gabariti (mogu li da ga jashu magarci ;D) i shta ti ja znam shta vam josh padne na pamet. Motoru bi svrha bila da ispunjava hirovita putovanja, chitaj: d'ide daleko koje-kud. Beshe i tu ima nekih razlika u modelima: 1VJ i chini mi se 3 VJ. Ja zamishljam neku ovaku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Octobar 23, 2007 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj ovu temu za početak Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...