Jump to content

Moto Zajednica

HONDA CBR 1000RR IZ 2004-2005

Recommended Posts

Guest diRRty

LJUDI ZANIMA ME STA DA KUPIM 1000RR,ZX10????? ZANIMA ME KAKAV JE ZX? A KAKVA HONDA?

Na ovo pitanje ces dobiti razne odgovora uglavno tipa "poredis babe i zabe"

Ukratko to ti i ja kazem, mani se kawudze pogotovo desetke

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 272 postova

Pa ti je onda kupi,što pitaš druge kad vidim da si odlučio.

A nemoj da je kupiš zato što je govno neopisano od motorai zato što nije ni za kurac jebo je ko je napravio.

Taj motor sam sebi slomije ram sa donje strane od vrata vile do ploče koja drži motor (ja ih znam jedno 5 varenih),na svakom spuštanju sa točka hoće da izbije korman iz ruku,troši ko kamion itd.....

Guest diRRty

Ja ne razumem zasto se ljudi toliko opterecuju da li je nesto napisano velikim slovima,bezveze...  zasto da se manem kawe zx10???

Zato sto velika slova na netu znace kao da vices, a to nije lepo, sto sam ti preko PP objasnio.

Desetka ima gomilu problema dosta je o tome vec pisalo na forumu

Guest diRRty

Brutalan , neznaci i najbolji , najkvalitetniji, najbrzi itd.

Istina je da su svi test vozaci opisivali sa ushicenjem brutalnu snagu desetke , ali stoperice su pokazivale nesto drugacije stanje.

Što ne znači da je dobar i kvalitetan nego poluproizvod sa dosta konja i nikakvom kontrolom.

Meni takav paket ne odgovara,a da ti kažem iskreno naobilazio sam ih se po putu,e sad možda im fale muda ili znaš kako je jak motor pa plaši ;)

• Svrati ponekad, 318 postova

ZX 10 definitivno ima mnogo problema od felne, rama do agregata. Šteta, meni se mnogo sviđao, najlepši mi je , naj brutalniji, ubrzava tako da taj osećaj ne možeš imati ni na jednom motoru. Stoga, mislim da ti je bolji izbor CBR 1000, a mnogo, mnogo bolji Suzuki 1000 K5.

• Svrati ponekad, 301 postova
  • Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9

;D

Znao sam da cu procitati svkakve ogovore. Glupo je porediti 10-ku pa jos sa HONDOM, sa suzukijem jos ajde nekako, ali meni licno bilo koju marku da  stavite pored honda uvek cu reci HONDA

• U prolazu, 74 postova

I ja kazem RR je RR,nisam vozio 1000rr mada ne sumljam u hondu,svi lupaju da je spora... mada ja vidim da se na uporednim testovima drzi i sa k5,zx10,r1..  Vozim r1 ali u srcu mi je honda,ali me je pojavom zx10 odusevio,ali kazu da je prepun snage...  Mada ja svima kazem da i honda ima 172konja,sto uopste nije za zezanje

Svi ti koji su pronašli da je 1000 RR slaba uglavnom nemaju ni za točak od Honde,a svi koji misle da su brži nek probaju.

Seru pa se mažu ide Honda kao metak nego je poslušna a ove ostale kante kad počnu da se ritaju misliš da oće da te ubiju.

NIje merodavan filing nego štoperica i upotrebljivost,pogotovu što niko od nas nije trkač i ne vozimo se po stazi nogo po ulici.

Mante se testova stranih novinara bivših trkača koji teraju po stazi,pa  i oni su svi rekli da je Honda najupotrebljivija.

• Drug član, 2749 postova
  • Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM

Brutalan , neznaci i najbolji , najkvalitetniji, najbrzi itd.

Istina je da su svi test vozaci opisivali sa ushicenjem brutalnu snagu desetke , ali stoperice su pokazivale nesto drugacije stanje.

Kako na kojoj stazi.

motori su generalno isti,malo je prgavija ova moja,i nešto više obrtaja vrti,mada generalno nema neke strašne razlike sve to ide ko nevreme.

• Vlasnik sajta, 5359 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Dobra je tisuca, nema sta. Mada, realno je jako malo vozaca koji mogu da postignu koliko taj RR moze.

Meni je i mojih 135 konja i vise nego dovoljno da se pojurim i sa tim RR-ovima, jel tako Urke? :)

• Vlasnik sajta, 5359 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

O tome pričam a i ti nemoj da potcenjuješ svoj motor kada ga ni mi ne potcenjujemo.

Ne potcenjujem, pu pu daleko bilo :)

• , 1322 postova

puno je onih sto rade testove "po papiru",a praksa je nesto sasvim  drugo.

ne volim one sto pricaju o necemu sto nisu probali.i ja volim EROVE i vozio sam ih ali sam ipak shvatio da ti silni konji po nasim cestama nisu nimalo bitni jer cesta nije pista.necu ulaziti u to kako se koji vozi na zadnjem jer me to nimalo ne interesira.osim toga niti jedan R se nemoze na cesti iskoristiti 100%.

nije da branim Hondu ili neki drugi model nego se takve usporedbe rade na pisti a nijanse su za nas smrtnike zanemarive

puno je onih sto rade testove "po papiru",a praksa je nesto sasvim  drugo.

ne volim one sto pricaju o necemu sto nisu probali.i ja volim EROVE i vozio sam ih ali sam ipak shvatio da ti silni konji po nasim cestama nisu nimalo bitni jer cesta nije pista.necu ulaziti u to kako se koji vozi na zadnjem jer me to nimalo ne interesira.osim toga niti jedan R se nemoze na cesti iskoristiti 100%.

nije da branim Hondu ili neki drugi model nego se takve usporedbe rade na pisti a nijanse su za nas smrtnike zanemarive

Jesi mudar otkad si postao urednik. ;D

O tome pričam a i ti nemoj da potcenjuješ svoj motor kada ga ni mi ne potcenjujemo.

Ne potcenjujem, pu pu daleko bilo :)

Taj motor koji ti imaš je ipak jedan od najskupljih i najkvalitetnijih Hondinih proizvoda i jako sam se ložio na njega,ali u tim vremenima nisam imao para da ga kupim.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja