Alex018 415 Napisano Maj 13, 2012 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem motor, u obzir dolaze Suzuki Marauder vz800, Honda Shadow 750, ili Yamaha Dragstar 650. Ponude ovde, na pp, ili na 063 417 988. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex018 415 Napisano Maj 13, 2012 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Max sa koliko raspolazem je 2800-3000e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Maj 14, 2012 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Imas ovog tipa u Trsteniku, TSMARKO ili MARKOTS, imao je Shadow 750 za 3300 (cena je verovatno sada niza), vidi sa njim, znam da je imao preko 10 motora za prodaju.... A i ovaj tip koji je kupio Shadow 750 od Tibora, ga je prodavao, shvatio je da mu je veliki... neki tip u Smederevu, kontaktiraj Tibora sa foruma, verovatno ima broj telefona... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts.marko 26 Napisano Maj 14, 2012 U prolazu, 56 postova Motocikl: Yamaha XJ 750 Seca Prijavi odgovor kao problematičan Čemu služi oglasnik? http://oglasnik.bjbikers.com/dashboard/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Maj 14, 2012 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da si pogresio link... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts.marko 26 Napisano Maj 15, 2012 U prolazu, 56 postova Motocikl: Yamaha XJ 750 Seca Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi trebalo, ovo je moja kompletna ponuda. Evo link ka motoru http://oglasnik.bjbikers.com/ads/shadow-750-black-widow/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex018 415 Napisano Maj 15, 2012 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Kasnite, danas kupljen motor. Moze lock Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki Coyote 136 Napisano Maj 15, 2012 MC Coyote, 273 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda CBR1000 F Prijavi odgovor kao problematičan I šta sad nećeš nam udovoljiti, kakvog si lepotana kupio, daj neku sliku da parimo oči. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex018 415 Napisano Maj 16, 2012 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan I šta sad nećeš nam udovoljiti, kakvog si lepotana kupio, daj neku sliku da parimo oči. Naravno da hocu nego sam bio umoran vozio sam 3 sata od bg do nisa po onoj kisi. evo linka do slika upravo sam postavio )) http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/81143-da-se-i-ja-pohvalim/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Maj 16, 2012 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Dooobar... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...