Milanezi 2636 Napisano Maj 12, 2012 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju Suzuki B-King 2008 godiste.Kupljen 2009 god u Eurosumaru,presao 19000 km,registrovan do kraja avgusta.Od opreme ima nosac kofera i kofer krauser! Motor je u izuzetnom stanju,bez ogrebotina.uradjen je servis na pocetku sezone.cena je 7000 eura.Ovo je oglas za drugara.Mozete ga kontaktirati na broj telefona 063 273-220 Sele. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misha Tattoo 111 Napisano Maj 13, 2012 U prolazu, 11 postova Lokacija: Vozdovac Motocikl: Suzuki Bandit 600 s ,Yamaha r6 Prijavi odgovor kao problematičan ovo mi je omiljeni motor. Trenutno stedim za njega i ako se ne proda u narednih par meseci,moguce je da ce bas ovaj biti moj. Da ja ne zovem,pitaj drugara dal ga interesuje neka zamena. Dao bih Suzuki Bandit 600s 2000 god i yamahy r6 2001 god plus moja doplata? ovaj motor moram imati sto pre! pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2636 Napisano Maj 13, 2012 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan ovo mi je omiljeni motor. Trenutno stedim za njega i ako se ne proda u narednih par meseci,moguce je da ce bas ovaj biti moj. Da ja ne zovem,pitaj drugara dal ga interesuje neka zamena. Dao bih Suzuki Bandit 600s 2000 god i yamahy r6 2001 god plus moja doplata? ovaj motor moram imati sto pre! pozz [ Bez zamene! Motor je stvarno u ekstra stanju.Vlasnik je covek od 50-ak godina,jos uvek su fabricke gume na motoru.Nije cepan,vozen je laganica i sa uzivanjem! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2636 Napisano Maj 18, 2012 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Prodato! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...