Markinca 94 1 Napisano Maj 11, 2012 U prolazu, 58 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima napokon sam poceo da radim na motoru danas sam poceo pa cemo da vidimo kako cu da napredujem ima nekih problema oko agregata npr: 1.kad se zagreje krene da trokira i ugasi se pa dok se malo ne ohladi nece da pali (ne gasi se dog ga ne vozitim) 2.gasi se na leru ne znam kako da resim problem uskoro stizu slike samo da nabavim usb kabel danas sam mu skinuo masku pa je bilo ujla na unutrasnjosti maske i na bloku al ne znam otkud cekam sve savete hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1036 Napisano Maj 11, 2012 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Operi agregat pa isprati odakle curi za pocetak.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markinca 94 1 Napisano Maj 11, 2012 U prolazu, 58 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan ok! sutra cu ga oprat pa javim odakle curi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markinca 94 1 Napisano Maj 11, 2012 U prolazu, 58 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan cena je ista ali ne znam koji je lepsi hteo bih da saslusam vase misljenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Maj 11, 2012 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj drugi je montiran na 99% prerađenih motocikala, ja ga ne bih montirao samo iz tog razloga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markinca 94 1 Napisano Maj 12, 2012 U prolazu, 58 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan ok onda cemo prvu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Maj 12, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan evo jedan mali savjet .... da bi dobio bilo kakav konkretan odgovor oko problema na motoru, za početak je potrebno napisati o kojem je motoru riječ .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markinca 94 1 Napisano Maj 12, 2012 U prolazu, 58 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan u pravu si suzuki gsxr 750 94 godiste! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markinca 94 1 Napisano Maj 12, 2012 U prolazu, 58 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan evo jedan mali savjet .... da bi dobio bilo kakav konkretan odgovor oko problema na motoru, za početak je potrebno napisati o kojem je motoru riječ .... al u naslovu temi je napisano sve sem godista! ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Maj 12, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan "W" ? zar ti nije to malo težak motor za stunt ? daj malo više detalja o tome kako se gasi ?!? kakav je odziv na gas ? od kad se to dešava .... i tako to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Maj 12, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan al u naslovu temi je napisano sve sem godista! ne? istina, ali godište motora govori jaaaaako puno ... recimo do '92 je uljnjak ... pa onda ide vodenjak sa karburatorima sve do 2001, ali je mašina doživjela 3 puta totalnu promjenu koncepcije u tih 6 - 7 godina ... a onda dolazi injection ... a svi se zovu GSXR750 .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markinca 94 1 Napisano Maj 12, 2012 U prolazu, 58 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan "W" ? zar ti nije to malo težak motor za stunt ? daj malo više detalja o tome kako se gasi ?!? kakav je odziv na gas ? od kad se to dešava .... i tako to ovako kad je hladan sa sauhom pali ko iz puske pa se malo zagreje gasi se na leru krenem da ka vozim ode 1km-2km i krene da trokira (ne reaguje na gas) i gasise posle toga nece da upali dok malo ne odstoji do tadje kao podivljali zmaj reaguje dobro na gas kad se zagraje krenu problemi kako sam i napisao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Maj 12, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan kakav imaš fiter goriva ? kad su zadnji puta podešeni nivoi goriva ? i koje karburatore imaš ? dali puca na auspuh ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markinca 94 1 Napisano Maj 12, 2012 U prolazu, 58 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan na auspuh onda puca kad krene da gubi gas pa naglo uhvati baca plamen i krene da se gasi onda mi je pocelo sve ovo kad sam ga vratio od majistora odvezao sam motor na servis i da mi promeni akumlator on mi je promenio pogonski lanac i zadnji zubcanik, ulje i akumlator ne znam za delove sta si pitao zato sto se ne razumem mnogo u motore u motore pitacu nekog u blizini koji se bolje razume pa ti javim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Maj 12, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan ok .. dovoljno si mi rekao ... znam šta je kvar, ali neznam šta je uzrok .. kvar ti je u tome da ti motor potroši gorivo iz karburatora prije nego gorivo nacuri u njih iz rezervara... stvar može biti bolesno banalna .... recimo da ti se samo "prežabilo" crijevo koje dovori gorivo u karburator .... drugo, može ti biti zaštopan filter goriva (ako ga ima)... može biti porozno crijevo vakuuma koje otvara pipicu goriva.. znači u svakom slučaju, ostaješ bez goriva u karburatorima.. treba sad samo utvrditi zašto ... a to ti nažalost ne mogu pomoći ovako preko interneta... najgora varijanta je ta da su ti sjebani nivoi u čašicama... a to bih ti savjetovao da daš nekome tko zna šta radi jer se može napraviti više štete nego koristi .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markinca 94 1 Napisano Maj 12, 2012 U prolazu, 58 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan ok .. dovoljno si mi rekao ... znam šta je kvar, ali neznam šta je uzrok .. kvar ti je u tome da ti motor potroši gorivo iz karburatora prije nego gorivo nacuri u njih iz rezervara... stvar može biti bolesno banalna .... recimo da ti se samo "prežabilo" crijevo koje dovori gorivo u karburator .... drugo, može ti biti zaštopan filter goriva (ako ga ima)... može biti porozno crijevo vakuuma koje otvara pipicu goriva.. znači u svakom slučaju, ostaješ bez goriva u karburatorima.. treba sad samo utvrditi zašto ... a to ti nažalost ne mogu pomoći ovako preko interneta... najgora varijanta je ta da su ti sjebani nivoi u čašicama... a to bih ti savjetovao da daš nekome tko zna šta radi jer se može napraviti više štete nego koristi .. ok hvala! danas treba da dodje majistor kojeg su mi preporucili na forumu kad bude pogledao javim ti sta je rekao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markinca 94 1 Napisano Maj 12, 2012 U prolazu, 58 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan bio maistor pogledao je motor i saznao sam da je u dosta losem stanju gvale helovi sa njega gorivo u auspuhu itd. ako budem imao srace spasicu se sa 60-70 eura ako ne treba menjati karbove i jos neke stvari pa ne verujem da ce biti nesto od prerade... ali ipak gvala za sve savete javi cu jos kako stoje stvari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Maj 12, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan bio maistor pogledao je motor i saznao sam da je u dosta losem stanju gvale helovi sa njega gorivo u auspuhu itd. ako budem imao srace spasicu se sa 60-70 eura ako ne treba menjati karbove i jos neke stvari pa ne verujem da ce biti nesto od prerade... ali ipak gvala za sve savete javi cu jos kako stoje stvari koji ti je to qurac ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Maj 12, 2012 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan saznao sam da je u dosta losem stanju gvale helovi sa njega gorivo u auspuhu itd. koji ti je to qurac ? Mislim da je htjeo da napiše hvale delovi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Maj 12, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan mislis hteo je da napise FALE DELOVI. Inace i dalje ne kontam koja je povezanost izmedju naslova teme i njenog sadrzaja...kad sam video da je naslov prepravka u stunt motor, ocekivao sam da vidim preradu prenosa, komandi za rucno kocenje zadnje, korman, rol barovi itd...od svega toga samo neka bedna maska. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Maj 12, 2012 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Pa moraš da staviš neku bezveznu masku, da bi svi znali da je stunt motor a ne pokršeni R Raspitivao se dečko u drugim temama oko tehničkog djela, sad je valjda krenuo pa prvo na redu ...... MASKA !!! Mada bi pametnije bilo da ga prvo dovede u ispravno stanje, pa onda da prerađuje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Maj 12, 2012 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan mislis hteo je da napise FALE DELOVI. Inace i dalje ne kontam koja je povezanost izmedju naslova teme i njenog sadrzaja...kad sam video da je naslov prepravka u stunt motor, ocekivao sam da vidim preradu prenosa, komandi za rucno kocenje zadnje, korman, rol barovi itd...od svega toga samo neka bedna maska. sacekaj malo zar ne vidis da pise sta ce da kaze majstor da li ce biti prerade ili nece ako ga majstor odere slika nece ni biti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markinca 94 1 Napisano Maj 12, 2012 U prolazu, 58 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan mislis hteo je da napise FALE DELOVI. Inace i dalje ne kontam koja je povezanost izmedju naslova teme i njenog sadrzaja...kad sam video da je naslov prepravka u stunt motor, ocekivao sam da vidim preradu prenosa, komandi za rucno kocenje zadnje, korman, rol barovi itd...od svega toga samo neka bedna maska. nebojse bice i toga vremenom jeste fale delovi to sam hteo da napisem samo sam zurio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markinca 94 1 Napisano Maj 12, 2012 U prolazu, 58 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan mislis hteo je da napise FALE DELOVI. Inace i dalje ne kontam koja je povezanost izmedju naslova teme i njenog sadrzaja...kad sam video da je naslov prepravka u stunt motor, ocekivao sam da vidim preradu prenosa, komandi za rucno kocenje zadnje, korman, rol barovi itd...od svega toga samo neka bedna maska. prvo da sredim agregat da mogu da odem barem do SEBE u beograd da mi napravi crash bar! ako ga ne mogu voziti nista mi ne vrede ostali dodaci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 12, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan sto se sekiras,imam ja karbove,za delove ako ti trebaju, a sto se tice prerade,prvo moras da znas sta zelis..pa tek onda da radis,stunt motor i street fighter nemaju veze jedno sa drugim.. znaci polako.. motor za stunt.. to ti ne sluzi za voznju vec za razno razne akrobacije.... prerada,,nadji nesto na net,u sto ti se svidja pa udri po istom ili slicnom sablonu.. maska 1 je ocajna,onu drugu sam i ja stavio na motorce i dobra je.. pnace toti nije motor za stunt...mozda za sf..ali za stunt nikako...mislim,,moze prst u oko,ali boli.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...