d.stole 0 Napisano Maj 10, 2012 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moj prvi post. Pre svega, da pozdravim ekipu sa foruma! Elem, treba mi mala pomoc. Gde mogu da kupim ovakav priključak za crevo, M5? Ili, ako se moze naci negde sa sve dihtungom, bilo bi jos bolje (mada i sam mogu staviti o-ring gumicu). Znaci, poenta je da ima tu riblju kost na koju se navlaci crevce, ali ga sprecava da se svuce. Navoj je standardan (to mu dodje 0.8mm) Pomagajte ljudi, ko Boga vas molim! Pokusao da izguglam neke radnje, ali nema vajde. P.S. Ako sam postavio temu na pogresno mesto, ili je vec neko vec pitao za slican problem, izvinjavam se. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sava1 78 Napisano Maj 10, 2012 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Srbistan. Motocikl: Suzuki GSX 750 F koji je na prodaju. Prijavi odgovor kao problematičan To moze laganica da se napravi na strugu samo moram da pitam caleta da li hoce to da uradi ako hoce javljam. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djn125 5 Napisano Maj 10, 2012 U prolazu, 20 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: ZX6R '99 Prijavi odgovor kao problematičan To mozes da kupis u nekoj radnji gde prodaju gas opremu... http://www.unionkaric.rs/dodatna_auto_gas_oprema_i_potrosni_materijal.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
d.stole 0 Napisano Maj 10, 2012 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan To moze laganica da se napravi na strugu samo moram da pitam caleta da li hoce to da uradi ako hoce javljam. Pozdrav. Veliko hvala na ovom gestu , mada bih ja kupio gotovo u radnji ako ima negde da se nadje. Ne bih stvarno cimao ljude, a i treba mi vise komada. To mozes da kupis u nekoj radnji gde prodaju gas opremu... http://www.unionkari..._materijal.html Al ne vidim da imaju tako nesto u M5 velicini. Zapravo, to je i problem. Nasao sam na par mesta, al sve colovne mere. Na jednom sam mestu nadjoh, ali M8 je najuze sto su imali. Inace, ovo ce se kaciti na crevo tipa za infuziju (ili akvarijum), cisto da imate predstavu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano Maj 10, 2012 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan Probaj kod "Bobana sajle" ...ako nema tako nešto može ti napraviti ........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
d.stole 0 Napisano Maj 17, 2012 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo ljudi, nije me bilo par dana. Na predlog forumasa draga66, otisao sam u firmu "Boban sajle" da vidim jel mi mogu pomoci. I evo kako se zavrsilo... Sta reci, svaka cast ljudima koji tamo rade. Otisao, objasnio sta mi treba, napravili crtez i volaa....Kao da sam bio danas popodne, sutra ujutru me vec zvali da pokupim delice. Hvala svima koji su diskutovali u ovoj temi i pomogli mi da nadjem resenje. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...