SpraytoNNN 26 Napisano Maj 9, 2012 U prolazu, 35 postova Lokacija: Brcko Distrikt Motocikl: Ducati Streetfighter S Evo-Tech Performance Prijavi odgovor kao problematičan Britanac sletio sa puta sa KTM DUKE 125 - pad sa preko 100 metara Njegov nestanak je prijavljen 01.05.2012 - motoristi iz Velike Britanije bili su u posjeti Alpama.Nakon 2 dana potrage za njegovim tjelom, spasilacki helikopter je uocio njegovo tjelo 100 metara u jarku. Na krivni na kojoj je on sletio nije bilo tragova kocenja Kako njegovi prijatelji(bajkeri) kazu tog jutra je popravio je motor i hteo je da se sam provoza. Francuska policija ceka rezultate sta je moglo da prouzrokuje ovu tragediju. Tokom pada udario je od nekoliko drveca i pao u kanjon.Nema ocevidaca,jedini je on tog dana od svih svojih prijatelja isao da vozi. Planirali su da ostanu u ovome regionu oko dvije sedmice ali eto dogodilo se sta se dogodilo. Njegov komsija je izjavio da je on bio tako ljubazan covjek i uvjek je htjeo da pomogne svakom. Ovo mi je procitao rodjak u svajcarskim novinama, malo je kasno ali eto cisto da napisem. Svako ko bude posjeti alpama neka se dobro cuva krivine su ostre i mnogo zeznute, putevi su na nekim regionima jako slabi jer nije lako na ovako visokoj planini dovuci sav potreban materijal za presvlacenje asfalta. pozdrav,cuvajte se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yankiee 104 Napisano Maj 10, 2012 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P. Tuga ljudi ja vise ne mogu da ulazim na ovaj podforum ovo je strasno toliko nesreca i tragedija ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpraytoNNN 26 Napisano Maj 11, 2012 U prolazu, 35 postova Lokacija: Brcko Distrikt Motocikl: Ducati Streetfighter S Evo-Tech Performance Prijavi odgovor kao problematičan bas sam danas ti putem prosao, i zaustavio sam se, cudno je to sto je ta krivina poprilicno vidljiva ali sto je najgore nema ograde jer je to mnogo duboko a i cesta sama je izgradjena sami bog zna kako,on je zavrsio na 100 metara a provalija je bila duboka da nepricamo koliko ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...