tommy.n 152 Napisano Maj 9, 2012 Svrati ponekad, 269 postova Motocikl: Syma Prijavi odgovor kao problematičan Jeftina kamera, zgodna za montazu na motor ili skuter, Aiptek digitalna kamera PENCAM TRIO HD, ima dosta testova na netu i primera video snimaka. Naravno Youtube malo degradira snimak... Bolja je bar duplo od onih mini kamerica, jeste i skuplja ali i ima 4Gb svoje memorije i svoju bateriju dovoljnu za gotovo 2 sata snimka... u nasim prodavnicama je 50% skuplja, ova moja je stara dva meseca i malte ne nova, jos ima foliju na displeju, fiskalni racun i garanciju, kompletno pakovanje, kablovi, upustvo itd... Ja se nesto zasitio a i nezgodno mi je na moj skuter namestiti bas kako zelim, smeta mi vizir i ogledala na mom Symi,treba joj napraviti solidan nosac pa ko voli da se igra... Moze zamena, uz moju doplatu naravno, za veci kofer... E sad mana joj je... Kome ne smeta sto je roze, za devojcice... :) Cena 40 eurica, u zameni malo vise... Tomislav, 064 226 946 2 Aiptek digitalna kamera PENCAM TRIO HD PURPLE Ultra tanka HD kamera HD kvalitet video zapisa 720p (1280x720), do 30 fps Fotografije 5 mega-piksela Snimanje glasa Ugrađena memorija 4GB za snimanje video zapisa do 120 minuta 1.1" OLED ekran sa sjajnim i blistavim bojama, visokim kontrastom i širokim uglom za gledanje Ugrađena litijumska polimerna punjiva baterija 950mAh Punjenje preko računara ili laptopa preko USB kabla Softver za YouTube upload 3x digitalni zum 3-u-1 multi-rešenje: digitalna kamera, digitalni fotoaparat, snimač zvuka Paket sa sledećom opremom: USB kabl, HDMI kabl, kompozitni AV kabl, slušalice, ručni kaiš, uputstvo, softver Dizajnirano u Americi Boja: ljubičasta Težina svega 75 grama Dimenzije: 13 x 3.5 x 2.3 cm Garancija: 2 godine Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bodymorph 181 Napisano Maj 9, 2012 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJ 1100 Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan A cifra, jer mi se cini da nema... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola92 32 Napisano Maj 9, 2012 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Kle Prijavi odgovor kao problematičan A cifra, jer mi se cini da nema... pise 40eura Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitos 63 Napisano Maj 9, 2012 U prolazu, 48 postova Prijavi odgovor kao problematičan druze nisam nasao podatak na netu .......do koliko je prosiriva memorija to jest' koliko maximalno podrzava karticu do koliko giga? dali ti mozda tu informaciju?? hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 874 Napisano Maj 9, 2012 MK Obrenovac, 574 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Kupljeno ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tommy.n 152 Napisano Maj 10, 2012 Svrati ponekad, 269 postova Motocikl: Syma Prijavi odgovor kao problematičan Kamera je prodata, otisla k'o jaje sa... Za mitosa cisto informativno, kamera ima svojih 4 Gb koja nisu prosiriva a dovoljna su za sat i po do dva sata video zapisa... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Maj 10, 2012 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Da li postoji opcija da presnimava snimak kada se napuni memorija? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Maj 10, 2012 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan pfffff vec otisla , jel mozes druze da kazes gde si je kupio? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tommy.n 152 Napisano Maj 10, 2012 Svrati ponekad, 269 postova Motocikl: Syma Prijavi odgovor kao problematičan U Tehnomaniji kosta mislim preko 6.500 dinara... Pojavi se nekad na Limundu i Kupindu... Ima bolji snimak od onih kineskih auto kamera, kvalitetnije je uradjena, plastika, izrada itd ali nema opciju snimanja "u krug" nego do dva sata i za krace voznje i zezanje je dobra... One reverzibilne su dobre za nedaj boze neke nezgode ali da nisi ti kriv nego onaj drugi, pa da dokazes... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 819 Napisano Maj 10, 2012 Zainteresovan, 374 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ovde je jeftinija a ima varijanta preko njihove klupske kartice da se kupi i za 3999: http://www.handy.rs/...ucts.php?id=113 Inače sasvim solidne snimke pravi koliko mogu da vidim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tommy.n 152 Napisano Maj 10, 2012 Svrati ponekad, 269 postova Motocikl: Syma Prijavi odgovor kao problematičan To je ta, ista... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...