Jump to content

Moto Zajednica

problem sa strujom

Recommended Posts

• U prolazu, 15 postova
  • Motocikl: Yamaha dt 50 k 1985

Motor mi se gasio na dodavanje gasa,gasio se posle 15 sec. od kad ga upalim,mislio sam da je karburator,svecica i svasta jos,a pre neki dan izvadim sveicu stavim na masu zakurblam jednom dvaput,baca lepo varnicu,treci cetvrti put nebaca,peti put opet baca,malo ima malo nema varnice,menjao sam svecicu nije do nje,do cega je neznam,ako neko zna slucajno hvala . . .

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 15 postova
  • Motocikl: Yamaha dt 50 k 1985

Akomulator imam mali,koji nikad nije ni radio,neznam cemu sluzi posto nemam paljenje na anlaser ali sam ga ipak napunio kiselinom i dopunio,svecica nova kupljena,toplotni broj njegov,kabl sam stavio nov i lepo ga pricvrstio,kapica je uredu. . .

Skoro sam osmirglao kontakte u kondenzatoru(relej,ili sta je vise) jednom,osmirglao sam i ocistio platine,sada jako lepo ide dok se nezagreje malo vise,kada se zagreje pocinje sam da daje puno gasa,a kada ga iskljucim posle toga i sacekam 5 min. upalim ga i gas "propada",gusi se na dodavanje gasa ili nece ni da upali (oseti se iz auspuha sirov benzin) 0stabre.gif,proveravao sam plovak kada zatvara dotok goriva,odradio to i opet isto,cistio karburator naravno . . .

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja