Grigorije 0 Napisano Maj 9, 2012 U prolazu, 15 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha dt 50 k 1985 Prijavi odgovor kao problematičan Motor mi se gasio na dodavanje gasa,gasio se posle 15 sec. od kad ga upalim,mislio sam da je karburator,svecica i svasta jos,a pre neki dan izvadim sveicu stavim na masu zakurblam jednom dvaput,baca lepo varnicu,treci cetvrti put nebaca,peti put opet baca,malo ima malo nema varnice,menjao sam svecicu nije do nje,do cega je neznam,ako neko zna slucajno hvala . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bodymorph 181 Napisano Maj 9, 2012 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJ 1100 Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Pitaj cika Arakisa...nemoj da komplikujes sebi i drugima stvari... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grigorije 0 Napisano Maj 14, 2012 U prolazu, 15 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha dt 50 k 1985 Prijavi odgovor kao problematičan Ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Maj 14, 2012 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan kabl, kapica svecice, akumulator? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grigorije 0 Napisano Maj 18, 2012 U prolazu, 15 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha dt 50 k 1985 Prijavi odgovor kao problematičan Akomulator imam mali,koji nikad nije ni radio,neznam cemu sluzi posto nemam paljenje na anlaser ali sam ga ipak napunio kiselinom i dopunio,svecica nova kupljena,toplotni broj njegov,kabl sam stavio nov i lepo ga pricvrstio,kapica je uredu. . . Skoro sam osmirglao kontakte u kondenzatoru(relej,ili sta je vise) jednom,osmirglao sam i ocistio platine,sada jako lepo ide dok se nezagreje malo vise,kada se zagreje pocinje sam da daje puno gasa,a kada ga iskljucim posle toga i sacekam 5 min. upalim ga i gas "propada",gusi se na dodavanje gasa ili nece ni da upali (oseti se iz auspuha sirov benzin) ,proveravao sam plovak kada zatvara dotok goriva,odradio to i opet isto,cistio karburator naravno . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...