jager 3446 Napisano Maj 11, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan 5+ !!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katerina 118 Napisano Maj 11, 2012 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: SUBOTICA Motocikl: Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Petika uživali smo čitajući putopis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DorćolAC 225 Napisano Maj 11, 2012 Svrati ponekad, 250 postova Lokacija: У души - Дорћол! (Београд) Motocikl: Peda TEK 250 Pro 2x Prijavi odgovor kao problematičan I kao što napisah (i predvideh) pre tri dana: Ovo je stvarno zanimljiv i koristan putopis. Bilo je zadovoljstvo čitati, gledati fotke i u mislima putovati sa vama. Bravo! :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Maj 11, 2012 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Lepo ! Imam i neka pitanja 1 Kako se parkiraš u Beču motorom ? Gde ti zgodno, kao kod nas, ili...? 2 Isto pitanje za Ljubljanu 3 Jel ti nije smetalo da sa skroz novom gumom teraš po onim brzim krivinama ? 4 Kako si kočio sa onako natovarenim motorom ? Napred videh 1 disk, apozadi nijedan, mislim doboš... Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Maj 11, 2012 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Maj 12, 2012 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za pisanje i slikice najbitnije je da ste se vi dobro proveli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Maj 12, 2012 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lepo ! Imam i neka pitanja 1 Kako se parkiraš u Beču motorom ? Gde ti zgodno, kao kod nas, ili...? 2 Isto pitanje za Ljubljanu 3 Jel ti nije smetalo da sa skroz novom gumom teraš po onim brzim krivinama ? 4 Kako si kočio sa onako natovarenim motorom ? Napred videh 1 disk, apozadi nijedan, mislim doboš... Hvala 1. U Beču sam se parkirao ili na početak ili na kraj nekog dužeg parkinga tako da je i auto mogao da stane pored mene. Druga varijanta je da se dva-tri motora parkiraju na jedno mesto za kola. Niko ništa nije rekao, niti me popreko pogledao. Ne sme se parkirati na trotoar, biciklističku stazu i na zelenu površinu. 2. U Ljubljani sam preko noći motor držao u garaži (ne zato da sam se ičeg bojao, nego sam imao mesto u garaži kod mog domaćina). Jedanput sam bio u gradu motorom i parkirao sam se na sred trga u centru ispred kafića sa ostalima. 3. Nakon montiranja nove gume se moja žena vozila sa našim drugarom, a ja sam isprobao kako se nova guma ponaša. Posle desetak kilometara sam video da je sve ok i onda smo nastavili po starom. 4. Nema nikakve posebne tehnike kočenja sa natovarenim motorom. Uvek kočim i sa prednjom i sa zadnjom. Jedino što je kočioni put malo duži kad si natovaren, ali na putovanju uvek voziš opuštenije i laganije nego u gradu ili na kraćim relacijama, tako da mi natovaren motor nikada nije predstavljao problem. Zadnja doboš kočnica po meni opet radi posao. Neki se kunu u disk, koji koči bolje sigurno, ali ja nemam nikakvih zamerki ni na doboš. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Maj 12, 2012 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, i još jednom lep putopis ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zvonkasta 369 Napisano Novembar 19, 2012 Bajkerka u pokusaju :D, 102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: vrlo ozbiljan crveno-beli zvrk Prijavi odgovor kao problematičan Sjajan putopis! Nauzivala sam se citajuci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Novembar 23, 2012 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav. hvala za jako kvalitetan putopis :-) moje pitanje je kako su se pokazali ti bocni alpos koferi? cuo sam svasta vezano za njih Honda Africa Twin proud rider! hello from Banja Luka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Novembar 23, 2012 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam jako zadovoljan sa koferima. Dosta sam sirok kada su na motoru i pri tome je i otpor vazduha veci. Da su uzi za po 5 cm sa obe strane bili bi idealni. Moji su od 40 kusur litara i verujem da su oni od 37 uzi. Losa strana: dosta sam sirok i nema provlacenja, kacenje nije na klik, nego na "uradi sam varijantu" srafovima, nisu "lepi" kao plasticni (mada meni licno to ne smeta). Dobre strane: stane u njih dosta vise stvari nego u klasican kofer, minimalna su ostecenja pri padu ili kada se izvrne motor, mozes da ih otvoris i kada su na motoru, ne greju se na suncu i pice u njima ostaje hladno. P.S. Zezali su me da mogu da posluze za pasulj i kupus, ali to jos nisam probao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Novembar 23, 2012 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Jako lep putopis... Svaka cast, Peter... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maresh 160 Napisano Novembar 25, 2012 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Harley Davidson - FXDWG Prijavi odgovor kao problematičan Uh, pročitah ga u jednom dahu. Bravo kolega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Novembar 27, 2012 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Novembar 27, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Одлично ти ово беше колега! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaya 238 Napisano Decembar 11, 2012 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black Prijavi odgovor kao problematičan Super! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaya 238 Napisano Decembar 11, 2012 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black Prijavi odgovor kao problematičan Super! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...