Crni. 448 Napisano Avgust 20, 2012 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Cek da se ucipim i ja ovde.Uvezen pre 2 meseca iz Svice....2001 god.... ja prezadovoljan i pozdrav svim jahacima Vare Sa srecom ,motor ti je kao nov! Sad,pravac kod Sebe po crash bar! Tnx drug,prico ja sa Sebom on kaze ovako.,,Druze mogu da napravim i pravio je bas za ovaj moj tip ali na mestima gde je predvidjeno da se kaci crash bar Honda stavila male srafove,dal rece fi 5 ili sa kratkim navojem uglavnom nesluzi nicemu osim sminke ili eventualno neke padove u mestu na meku podlogu tipa trava ,zemlja i td.I kosta upola nego da kupim Givijev ......Svaka cast Sebi na iskrenosti.... a sto rece ovde jedan nas kolega,,Najbolji cras bar je pazis da nepadnes,,...hahahah u svakom slucaju ga stavljam pa barem nek sluzi da mi drzi dodatna svetla za maglu koje planiram.A po meni najlepsi detalj na vari je Bagster navlaka za rezervoar i to cu da ga castim ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Avgust 20, 2012 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Šta je ovo ljudi moji danas, ne kontam uopšte... Krenemo na plazu zena i ja, guzva na putu, cela Holandija se sjatila na more, posto je ovde sunce vanredni dogadjaj i naravno guzva na prilazu na plazu, svi traze parking... Varadero se usijao, ja nekako kroz guzvu, sto puta mi se upali ventilator i kada smo najzad stigli, dok smo se raspakovali, ispod motora barica antifriza. Kako to, nije mi jasno, jel mu termostat otisao pa ne hladi na vreme ili sta? Ovo mi je rebus zesci... U zimskom periodu, kada se nisam vozio (TransAlp '02), nego sam ga na 14 dana samo palio, dešavalo se isto. Očito zbog momentalne razlike u temperaturi i nezategnute šelne na nekom crevu. Bilo je otklonjeno u garancijskom roku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Avgust 20, 2012 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan nisam ni sumjao da je nešto crklo...kad bi svi vozili Varadera, majstori bi pocrkali od gladi Varadero RULES Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkorsa85 200 Napisano Avgust 20, 2012 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda crf300l rally Prijavi odgovor kao problematičan Cek da se ucipim i ja ovde.Uvezen pre 2 meseca iz Svice....2001 god.... ja prezadovoljan i pozdrav svim jahacima Vare Sa srecom ,motor ti je kao nov! Sad,pravac kod Sebe po crash bar! Tnx drug,prico ja sa Sebom on kaze ovako.,,Druze mogu da napravim i pravio je bas za ovaj moj tip ali na mestima gde je predvidjeno da se kaci crash bar Honda stavila male srafove,dal rece fi 5 ili sa kratkim navojem uglavnom nesluzi nicemu osim sminke ili eventualno neke padove u mestu na meku podlogu tipa trava ,zemlja i td.I kosta upola nego da kupim Givijev ......Svaka cast Sebi na iskrenosti.... a sto rece ovde jedan nas kolega,,Najbolji cras bar je pazis da nepadnes,,...hahahah u svakom slucaju ga stavljam pa barem nek sluzi da mi drzi dodatna svetla za maglu koje planiram.A po meni najlepsi detalj na vari je Bagster navlaka za rezervoar i to cu da ga castim ..... Tacnije crash bar na varaderu se kaci na nosace maski koji su predvidjeni da nose plastiku i jos po neke prilicno "lagane" stvari.Prilikom neke manje havarije taj crash bar bi naneo vise stete time sto bi svu silu preneo na te nosace i sve pokrivio.Bez neke preke potrebe u glavi vozaca (da ne kazem nesto drugo) ne bih preporucio ovu investiciju. Sto se tice maglenki postoje mnogo elegantnija resenja samo malo procesljaj net Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Avgust 21, 2012 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Nista ,videcmo onda kako stoji situacija sa slajderima i gde se oni kace na Varu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Avgust 21, 2012 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan U prilogu je uputstvo za montažu Hepco Becker rol barova. Ne vidim o kojim slabim tačkama pričate. 10023368.pdf 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Avgust 21, 2012 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam nedavno kupio roll barove SW motech... pa nije se kacilo nigde gde su mali srafici ili gde se kace plastike. Svi srafovi su podebeli i kace se na ozbiljna mesta. Za taj rolbar moze da se zakaci vagon i da se vuce. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Avgust 21, 2012 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Avgust 21, 2012 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan crna mamba,nema samo gold wing muziku ,eto moze i Vara da je ima+ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Avgust 22, 2012 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Gold Wing je nepravizeđna za te stvari, lepši stoje zvučnici kad se ugrade u oklop, ali meni bilo žao da bušim i sečem plastiku pa kupio ovu varijantu. U početku su mi zvučnici smetali i boli oči...sad sam se već navikao osećaj da voziš uz muziku je jedinstven Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joca_GS 185 Napisano Avgust 22, 2012 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Drugari strasno mi sporo prolaze ovi dani na Dalekom Istoku, i evo nakon silnog cekanja, ostalo je jos 35 dana do prve voznje Varadera -Usput, nisam imao prilike da udjem da checkiram temu, bas mi je drago sto se razvila u jednom ovakvom pravcu, zivi bili! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrimil 19 Napisano Septembar 30, 2012 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere, Vara 1000, XT660R, Strom 650, FZ6 S1 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, da li neko zna gde danadjem plastiku fara? Ili mora ceo far da se menja? Pozz, Milos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mija 180 Napisano Octobar 3, 2012 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: centar Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde ima da se kupe ove gume za fuzastere?....otpade mi jedna....hvala.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Octobar 3, 2012 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan ebay http://www.ebay.de/i...#ht_2947wt_1111 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joca_GS 185 Napisano Octobar 5, 2012 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ohooooooooo NARODEEEE! E pa evo i ja konacno malo da provozam svog Varadera, posle tolikog cekanja. -Photo taken in the "Ovcar banja" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Octobar 6, 2012 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Srecno bilo Joco. Uzivaj i postavljaj slike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrimil 19 Napisano Octobar 6, 2012 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere, Vara 1000, XT660R, Strom 650, FZ6 S1 Prijavi odgovor kao problematičan Varaderooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joca_GS 185 Napisano Octobar 16, 2012 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos nekih bzv slicica... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joca_GS 185 Napisano Octobar 16, 2012 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Octobar 16, 2012 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Isti nam model motora , i boja Joco Sipam prije neki dan do vrha , iizracunam da mi na odvozenih 250km po gradu , nije potrosnja presla 6l 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Octobar 17, 2012 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan mnogo to trosi stavi plin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrimil 19 Napisano Octobar 18, 2012 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere, Vara 1000, XT660R, Strom 650, FZ6 S1 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, danas mi neko maznuo (ili je spao), onaj plasticni kotur kojim se regulise tvrdoca/mekoca amortizera. Da li znate gde ima da se pazari. Neka ne likuju oni koji ne voze Varadera jer nije u pitanju kvar, autobus se ne kvari . Hvala unapred! Milos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Octobar 18, 2012 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Miloše, obično takve stvari drže u mesari, ponekad i u parfumeriji. Srećno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Octobar 18, 2012 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Očito je taj deo - kotur, u sklopu svega ovoga http://www.lingshondaparts.com/honda_motorcycle_parts_selection.php?block_01=17MBT7S1&block_02=F__2500&block_03=7008 Preostaje, da ti neko napravi sličnog, ili podešavaš (to retkokada treba) nekim klještama ili da ga ti takođe mazneš nekome. Ovaj regulator stegnusti federa ja sam zavrnuo skroz u desno, znači u plus na najtvrđu poziciju. Mislim, da se motor sada najbolje ponaša u krivinama i neravninama. Ipak opet zavisi od težine vozača i ostalog balasta. Vidi i ovde, stranica br. 34, 116, 117 http://www.varaderoc..._XL1000V-VA.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vukčević 100 Napisano Octobar 19, 2012 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelji,teska srca vam moram reci da napustam Varadero zajednicu. Prodao sam moje tovarno magare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...