đunta 4328 Napisano Maj 5, 2012 Ne silazi, 6653 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Listajući ADV naleteh na upozoravajuće teme pa posvetite pažnju. http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=288905 http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=502422 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Maj 22, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Đunta,ja sam sad pogledao na mom za sada je sve u redu.Jeste da nije GS ali ima isti nosač zadnjeg točka.Nikako da ti javim za balansiranje zadnje gume,snašao sam se ali ipak hvala. Ako dođeš na skup u Šabac(najavilo se dosta BMW-jdžija Dane,Južni,Peca...) plaćam piće. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2714 Napisano Maj 23, 2012 Drug član, 1233 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da se to desava zbog preteranog stezanja vijaka. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Maj 23, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo moguće! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4328 Napisano Maj 24, 2012 Ne silazi, 6653 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je u pitanju fabrički preračun i da jednostavno nisu predvideli da će taj motor trpeti tolika opterećenja u off vožnji. Zato postoji poboljšan nosač točka koji se može naknadno kupiti i mislim da mlađa godišta već imaju ugrađenu izmenu. Kod mog motorcikla je recimo slabo kućište menjača koje isto puca po gudurama i zato se ugrađuju dodaci s obe strane. Jednostavno, svaki motor ima neku slabu tačku koja se tek naknadno pokaže van fabričkg ispitivanja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...