Rey 0 Napisano Maj 4, 2012 U prolazu, 4 postova Motocikl: Honda NSR Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam skorije ovu nsr, ali se stalno nesto kvari. Te je zalepio klip pa sam odlepio, pa sam je vozio 5 dana pa je pocelo nesto da cangrlja u masini. Kaze majstor da je lezaj na radilici. Pa sam odlucio da uradim generalnu. Posto nemam pojma sta je bilo sa njom pre nego sto sam je uzeo. Zanima me jel mozete da mi kazete koliko bi kostala generalna za ovu moju hondu. Ona je onaj stariji model sa okruglim farovima, 92 god. Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10686 Napisano Maj 4, 2012 Hronični Motociklopata, 7406 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan zavisi dali ces nov cilindar stavljati, ili ces hilznovati ali spremi bar 200e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rey 0 Napisano Maj 4, 2012 U prolazu, 4 postova Motocikl: Honda NSR Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta je bolje uraditi ? Sta je hilzovanje ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele 1389 953 Napisano Maj 4, 2012 Bad Boy, 170 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Evo imas ovde nesto od delova Tekst koji želiš . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano Maj 5, 2012 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta je bolje uraditi ? Sta je hilzovanje ? hilznovanje ti je obrada cilindra, vracanje na standardnu meru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10686 Napisano Maj 5, 2012 Hronični Motociklopata, 7406 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta je bolje uraditi ? Sta je hilzovanje ? hilznovanje ti je obrada cilindra, vracanje na standardnu meru to jest u cilindar se ubaci ulozak koji moze da se obradjuje i to je jeftinija ali losija varijanta, a skuplja i bolja varijanta je naravno da uzmes nov cilindar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rey 0 Napisano Maj 5, 2012 U prolazu, 4 postova Motocikl: Honda NSR Prijavi odgovor kao problematičan Dobro. I kazete, bez 200e nema nista ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10686 Napisano Maj 5, 2012 Hronični Motociklopata, 7406 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan drugar je zimus uzimao nov klip za Hondu CR 250 - 100eur , hilznovanje je koliko sam cuo tu izmedju 50-100eur kako kod koga , a nov cilindar ti je bar duplo skuplji od klipa, e sad ta najjeftinija varijanta nov klip, hilzna, i lezajevi radilice (pod uslovom da ti je radilica ok)kontam da bi se trebao ulopiti u 200e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rey 0 Napisano Maj 5, 2012 U prolazu, 4 postova Motocikl: Honda NSR Prijavi odgovor kao problematičan drugar je zimus uzimao nov klip za Hondu CR 250 - 100eur , hilznovanje je koliko sam cuo tu izmedju 50-100eur kako kod koga , a nov cilindar ti je bar duplo skuplji od klipa, e sad ta najjeftinija varijanta nov klip, hilzna, i lezajevi radilice (pod uslovom da ti je radilica ok)kontam da bi se trebao ulopiti u 200e Dobro, hvala. Nasao sam klip za 80e, i sad cu da vidim sa majstorom koliko ce to da izadje sve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...