to crank 5359 Napisano Maj 6, 2012 Integrisan, 13050 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Opet se pravio ćopav oko polovine. To mu je neka nova fora. Možda je dobio nalog od Dorne da fingira napetost. Kad ih ovako ladno ladi na stazam na kojima na GP-i još nije pobeđivao, šta će da bude na stazama koje mu leže. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Maj 6, 2012 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Džaba sve kad će uskoro časna sestra da mu drži suncobran Kralj papučara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Maj 6, 2012 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Što jes jes prvo je na brak izgubio 1 sec pa na dete drugu a igra se čovekom koji je Rossija skoro poslao u penziju Ja mislim da je vreme za pecanje inače će ovo da bude mnogo dosadno iako ih kameni greje pa hladi pa se nama čini da se nešto dešava I ništa od arm pumpa, jb*a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Maj 6, 2012 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da, igra se kad ima bolji motor, a arm pump mu smeta samo kad ne pobedi Rossi se sam s..bao odlaskom u Ducati, nije to Lorenzova zasluga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Maj 6, 2012 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan Bar negovori kao Lorenzo da nije smeo da obidje i da mu je bolje da se vozika i skuplja bodove S U P A K ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Maj 6, 2012 Integrisan, 13050 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da, igra se kad ima bolji motor, a arm pump mu smeta samo kad ne pobedi Kako bolji motor crni Aćime? Pa zar nije Yamaha najbolji motor? Razvijao je Rossi (najveći razvijač u istoriji razvijanja) a doradio je Lorenzo. Veliki junak s lizalicom koji neće da pretekne da ne bi rizikovao jer mu je stalo do bodova. Pa on je PAPUČAR nad papučarima a još nije ni oženjen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Maj 6, 2012 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako je Rossi igrao na kartu da ga drži iza sebe i da Stoner psihički popusti i da napravi grešku. Ako se to ne desi Rossi opet ima neku šansu kada izadje iz zadnje krivine. Oba vozača su odlična ali mislim da je ovaj Ducati nešto bolji motor i da Stoner zna to vozi za razliku od Melandrija koji je takodje vozač koji može da se vozi sa Rossijem i da bude i igri. Moj favorit je Rossi kao i do sada ali mi je jako drago da se pojavio neko ko može Rossija da iscedi do kraja i da gledamo najkvalitetnije trke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Maj 6, 2012 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Kako bolji motor crni Aćime? Pa zar nije Yamaha najbolji motor? Razvijao je Rossi (najveći razvijač u istoriji razvijanja) a doradio je Lorenzo. Veliki junak s lizalicom koji neće da pretekne da ne bi rizikovao jer mu je stalo do bodova. Pa on je PAPUČAR nad papučarima a još nije ni oženjen. Ćuti ti što na pola sezone počinješ da navijaš za onoga koji vodi Pričaš o Yamahi 800, ona jeste dominirala nad Hondom, ali ovo su hiljadarke, da te podsetim. A ko je papučar rekli su i sami voditelji, samo kod Stonera devojka zakopčana do grla, sirota, nije mogla da pokaže šta ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Maj 6, 2012 Integrisan, 13050 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ćuti ti što na pola sezone počinješ da navijaš za onoga koji vodi Jel ti to pišeš o sebi. Prešao si s Rossi-a na Lorenza kad se Rossi polomio i više nije mogao da uzme titulu. Safe bet! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Maj 6, 2012 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Nije tačno, poslaću ti citat, a onda dođeš ručak za kaznu A do tada, citiram tebe: Nadam se da ce on i Edwards biti bar ispred jednog ako ne i dva fabricka tima sledece godine. Moj favorit +1 Radi se o Spiesu, ako se ne sećaš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Maj 6, 2012 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Nego, ona tvoja tvrdnja da nece vise nikad biti sampion - jesi li mislio sa Ducatijem, ili inace? Mislio sam generalno i još uvek to mislim. Honda nije toliko dominantna koliko je Ducati bio te 2007-me, tako da od šampionske titule nema ništa. Kako god bilo, Lorenzo je bolji vozač od njega i vozi bolji motor ;D BTW, kako ce se resiti problem sto Ucciiu lose stoji crveno? Meni je jako komplikovana situacija jer navijam i za Rossija i za Yamahu. Kako ću dogodine, pojma nemam Ja sam odlučio, ostajem veran timu, dakle navijam za Yamahu, Lorenza i Spiesa, jedino ako Yamaha ne bude umešana za neko mesto, onda ću navijati za Rossija za to mesto, ako je jasno Znači, kod mene nema preletanja kao kod brata Laleta Crno na belo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Maj 6, 2012 Integrisan, 13050 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan JA se odlično sećam. Seckanje je falsifikovanje: to crank Drug član Group:Members Posts:3,425 Joined:17-August 09 LokacijaBuda/Szigliget Motor:SV 650 / GSX-R 600 Posted 19 January 2012 - 21:34 PM Ja sam ovo već nekoliko puta napisao, kod mene je situacija komplikovana. Spisak: Spies, Edwards, Stoner, Aprilia Dovizioso West Bautista Bradl Hernandez Sad, naravno da ne navijam za sve ove da osvoje titulu ali npr. mnogo bih više voleo da Edwards dobije jednu trku nego da Spies dobije 3 trke. S druge strane dao bih tu jednu pobedu a da Spies uzme titulu. Ako se pak titula odlučuje između Stonera, Lorenza i Pedrose navijam za Stonera. West mi je jedan od simpatičnijih likova i neprejebiv je na kiši (a tu su CRT i GP na istom) pa se nadam nekom iznenenađenju. Dovizioso da završi ispred Pedrose, Bautista da se ne obruka na Sic-ovom motoru, za Bradla je valjda jasno a Hernandes ako bog da da izveze celo prvenstvo bočno. Eto, blago vama što vam je sve jednostavno. da ne bude da sam nešto prekarajao: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/76456-da-se-zna/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Maj 6, 2012 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Šta sam seckao i falsifikovao? Evo ti linka do tvog posta: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/34907-valencia-poslednja-trka-u-2009/page__view__findpost__p__610126 A što se tiče navijanja, ti navijaš za onoga ko pobedi, očigledno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Maj 6, 2012 Integrisan, 13050 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Crno na belo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Maj 6, 2012 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Kada pobedi Stoner busaš se u grudi više od svih ostalih koji navijaju samo za njega, a kao navijaš za Spiesa. Što se ne hvališ njegovom pozicijom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Maj 6, 2012 Integrisan, 13050 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da imaš problema sa shvatanjem napisanog tekstsa ako ispada iz tvojih simpifikovanih životnih stavova: to crank Drug član Group:Members Posts:3,425 Joined:17-August 09 LokacijaBuda/Szigliget Motor:SV 650 / GSX-R 600 Posted 19 January 2012 - 21:34 PM Ja sam ovo već nekoliko puta napisao, kod mene je situacija komplikovana. Spisak: Spies, Edwards, Stoner, Aprilia Dovizioso West Bautista Bradl Hernandez Sad, naravno da ne navijam za sve ove da osvoje titulu ali npr. mnogo bih više voleo da Edwards dobije jednu trku nego da Spies dobije 3 trke. S druge strane dao bih tu jednu pobedu a da Spies uzme titulu. Ako se pak titula odlučuje između Stonera, Lorenza i Pedrose navijam za Stonera. West mi je jedan od simpatičnijih likova i neprejebiv je na kiši (a tu su CRT i GP na istom) pa se nadam nekom iznenenađenju. Dovizioso da završi ispred Pedrose, Bautista da se ne obruka na Sic-ovom motoru, za Bradla je valjda jasno a Hernandes ako bog da da izveze celo prvenstvo bočno. Eto, blago vama što vam je sve jednostavno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Maj 6, 2012 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da imam tako pametnog drugara koji navija za pola trkača ne bi li povećao šanse da njegov favorit pobedi. Savet: navijaj samo za tog trećeg na tvojoj listi i šanse će ti biti podjednake. Uživajte u pobedi, a ja odoh kod drugara da ubijem tugu (špricerom ili što volim da kažem - idem da se podšprajcujem ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 456 Napisano Maj 6, 2012 Ducatista, 2912 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Colin na twitteru: Thanks for the well wishes from all of ya, total bummer wrong place wrong time & we were looking good for pole Position too LOL Hvala svima na lepim željama, bedak na pogrešnom mestu u pogrešno vreme a bili smo tako blizu pol poziije ;)LOL Kakav car! Apsolutni kralj ! Treba ga krunisati dozivotno Ne znam da li ste gledali kad je u Silverstonu odgovarao na pitanja Dzulijana Rajdera ? Gledao sam neke stand-up komicare koji su me manje zasmejavali od njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano Maj 6, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan nisam nekoliko godina pratio GP,al da l se meni cini ili u Dukatiju ne slusaju bas sta sve Rosi kaze i predlaze oko stelovanja masine,kao sto je to bio slucaj u Yamahi i u Hondi? Izgleda da su inzinjeri ti koji i prave i voze(a mislim i da je komentator pomenuo nesto slicno) Koliko se secam,i sa Yamahom je celu jednu sezonu kuburio,al je to sve kasnije nadoknadio i to sa kamatom.Xe,koliko me secanje sluzi,na jednoj trci je startovao 6 ili 7 i na krajuu pobedio Zbog njega sa poceo da pratim GP i on je moj favorit,a opasno mi se dopada i Cal Crutchlow,cak sta vise jedino je i interesantno gledati njega i Dovicioza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1078 Napisano Maj 6, 2012 Zainteresovan, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan smesno je pominjati The Doctor-a u bilo kom kontekstu osim - THE BEST !! sto se trke tice - dosadna do jaja jer ima mnogo onih bez jaja... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Maj 6, 2012 Integrisan, 13050 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan nisam nekoliko godina pratio GP,al da l se meni cini ili u Dukatiju ne slusaju bas sta sve Rosi kaze i predlaze oko stelovanja masine, Slusali su ga godinu i po dana i završili u q*cu. Od ove trke on njih sluša i odmah im je krenulo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fABFBAWFBA 806 Napisano Maj 6, 2012 Svrati ponekad, 377 postova Prijavi odgovor kao problematičan smorio si sa miniranjem svakog posta o rosiju 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Maj 6, 2012 Integrisan, 13050 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa šta sam sad minirao. Dali su mu spušten, produžen motor kao i Haydenu i odmah je bolji i od Hayden-a i od Barbere. Nije hteo ni da čuje do sada za bilo šta što ne dolazi od Burgesa. Sem toga ja ne menjam avatar, kad ga vidiš nemoj da čitaš šta sam pisao i rešen problem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fABFBAWFBA 806 Napisano Maj 7, 2012 Svrati ponekad, 377 postova Prijavi odgovor kao problematičan zasto ne bih citao sta pises, umes ti svasta pametno da kazes kao mnogi ovde, samo sam primetio da si postao mnogo naporan kad je rosi u pitanju. pusti ljude da zive u iluzijama i lalalendu. ove godine rosi ni u jamahi ne bi nista uradio, ova godina je copy/paste 2011. honda kup, samo gledajte. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3402 Napisano Maj 7, 2012 Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Colin Edwards @texastornado5 One more question: (pain meds induced) Are all motoGP races as boring as that one today? Moto2 & 3 kicked ass!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...