Vojkan 206 Napisano Mart 9, 2006 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me dali postoji neki sajt sa koga se mogu skinuti nalepnice za odredjeni motor.Konkretno u pitanju je Yamaha DT-R. Ako nema jel ima neko u BG-u da ih pravi direktno sa motora. Samo nemojte da me saljete kod Rode,vec sam bio-garnitura 114eura Pozdrav Vojkan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
md 3 Napisano Mart 9, 2006 In memoriam, 69 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: GS850G Prijavi odgovor kao problematičan Potrazi ovde http://www.disenografico.cc/MC/Yamaha1E.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 206 Napisano Mart 10, 2006 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ali nazalost,nista za mene. Mozda je najbolje da predjem na nesto jace Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Mart 10, 2006 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pozovi ovaj br,tip je iz smedereva i laserski reze sve nalepnice 026613226 moj ti je savet da je nabolje slova uraditi farbanjem,a mozes i da izlakiras nalepnici,inace samo lepljenje nalepnice bez lakiranja ti nebi predlozio,jer ce usled toplote same poceti da se krzaju po ivicama i odlepice ti se,to je neko moje iskustvo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Avgust 27, 2008 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Posalji fotografije nalepnica i tacne mere imam cuter i mogu ti ih iseci 063521586 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...