Dragic_12 13 Napisano Mart 10, 2017 U prolazu, 18 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Aprilia Dorsoduro 750 - Husqvarna TE450 Prijavi odgovor kao problematičan Dorsoduro tricolore 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexason 127 Napisano Mart 10, 2017 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Suzuki GSX-R 750 K5, Yamaha TDR Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule CG 236 Napisano Mart 10, 2017 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: mojkovac - crna gora Motocikl: BMW gs1150 ADV Prijavi odgovor kao problematičan docepah se i ja motora kojeg sam zelio odavno 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bato ADV 409 Napisano Mart 10, 2017 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Dule, to je prava sprava! Zelim ti da te sluzi kao mene sto je takav posluzio! Takav kvalitet se vise ne pravi, pa nemoj da se zeznes da ga prodajes! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Mart 11, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule CG 236 Napisano Mart 12, 2017 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: mojkovac - crna gora Motocikl: BMW gs1150 ADV Prijavi odgovor kao problematičan Dule, to je prava sprava! Zelim ti da te sluzi kao mene sto je takav posluzio! Takav kvalitet se vise ne pravi, pa nemoj da se zeznes da ga prodajes! hvala bato, nadam se da ce me dobro sluziti, kod nas jos lose vrijeme pa nikako da ga probam,nisam ga ni provozo da valja, al vidim da je motor dobar, ako mi budu trebale kakve informacije o serivisima javljam ti se , jer ovo je skroz drugi motor na ostale motore sam ja sve sebi radio, a sa ovim se prvi put susrecem pa ne znam bas sve, veliki pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawasaki_zx6r_lover 5 Napisano Mart 12, 2017 U prolazu, 19 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Kawasaki Zx6R Prijavi odgovor kao problematičan Me and my baby... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFA_NS 8 Napisano Mart 18, 2017 U prolazu, 11 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan Moj ljubimac :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Mart 18, 2017 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17216 Napisano Mart 18, 2017 Vozim motor, nisam BAJKER, 2392 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuu, sto je dooobra kolor sema...i cunak... Po meni fali samo dabl-babl crni vizir i krace dog bones nazad, da malo digne guzu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10549 Napisano Mart 18, 2017 Hronični Motociklopata, 7340 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna je masina samo te retrovizore da promeni pod hitno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Mart 18, 2017 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan hvala retrovizore sam ja stavio,prethodno su bili neki uzasni mali. Ovu sezonu cu sigurno odvozati sa njima ,a za dalje cemo videti. Ja sam zadovoljan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DavidDTR 6 Napisano Mart 20, 2017 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha DT 125 R Prijavi odgovor kao problematičan Moja masina DT 125 R. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nasty_cold 1 Napisano April 1, 2017 U prolazu, 1 post Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
madeforexport 80 Napisano April 1, 2017 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: UE Motocikl: ER- 5 Prijavi odgovor kao problematičan Послато са Lenovo P70-A уз помоћ Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Broćeta 4 Napisano April 1, 2017 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Monster 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ducati Monster 600, 2001. godište 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Martinxp 0 Napisano April 6, 2017 U prolazu, 15 postova Lokacija: Svrljig Motocikl: Yamaha Majesty 250 (2001), Keeway F-act 50 (2008) Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moja dva ljubimca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saleforces 0 Napisano April 7, 2017 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 dl Prijavi odgovor kao problematičan Lepooooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zolaman03201 139 Napisano April 7, 2017 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Hornet the Grey Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AdrenalinSpeed 112 Napisano April 29, 2017 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Herceg Novi Motocikl: Yamaha R6 007 & Yamaha XTX660 007 & BMW F800S Prijavi odgovor kao problematičan Nije lose ? 2 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Z750SA 42 Napisano April 30, 2017 U prolazu, 84 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: 599 Prijavi odgovor kao problematičan 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano April 30, 2017 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano April 30, 2017 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Moja Hondica 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
a.c.a 61 Napisano Maj 4, 2017 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Niš Motocikl: Suzuki Intruder M800 K5 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga i moj Fazer.Poslano sa mog MI MAX koristeći Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
reiser 157 Napisano Maj 5, 2017 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Belgrade, Serbia Motocikl: '16 CBR500RA Prijavi odgovor kao problematičan 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...