AndjeoPakla 3483 Napisano Avgust 19, 2015 Zainteresovan, 429 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Jedna "pre i posle", pao vizir pre par dana 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SharkY 161 Napisano Avgust 24, 2015 ...tu sam često..., 254 postova Lokacija: Zemun Motocikl: nema...pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan Malo gradskog poziranja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AWT 23 Napisano Avgust 24, 2015 U prolazu, 50 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog Bandita 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aladin07 10 Napisano Avgust 25, 2015 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos slika i sa moto skupa u BANJI KOVILJACI MOTO CASCE 2015 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
totalno_neupucen 3 Napisano Avgust 28, 2015 U prolazu, 4 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C650 GT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Moje ime je Petar Novakovic (22 godine), zivim u Novom Sadu vec 5 godina, studiram na Ekonomskom fakultetu. Od malih nogu vozim skutere (prvo quinqi u osnovnoj skoli, pa sam u 8. osnovne kupio Peugeot speed fight 2 50ccm, a pocetkom godine sam pazario Kawasaki J300) tako da imam poprilicno iskustvo u voznji istih. Sto se tice mojih hobija, obozavam motore, novu tehnologiju u smislu igracaka za odrasle tipa helikopter na daljinski i sl. i mali fudbal.Druzeljubiv sam, tako da slobodno zovite u voznje, na mali fudbal, u kafanu etc 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Septembar 2, 2015 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog Bandita Čestitam! Koje je godište? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Heavyform 59 Napisano Septembar 5, 2015 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Ducati Monster 696 Prijavi odgovor kao problematičan ajde i ja da se upisem ovde 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2100 Napisano Septembar 5, 2015 Mr., 563 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan ajde i ja da se upisem ovde Cestitke Stvarno je extra! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Heavyform 59 Napisano Septembar 5, 2015 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Ducati Monster 696 Prijavi odgovor kao problematičan thanks. ajde daj da vidimo taj mt07 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10549 Napisano Septembar 5, 2015 Hronični Motociklopata, 7340 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Evo moje nove 24-godisnje ljubimice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Heavyform 59 Napisano Septembar 5, 2015 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Ducati Monster 696 Prijavi odgovor kao problematičan Evo moje nove 24-godisnje ljubimice Photo0284.jpg Photo0286.jpg video sam te pre koji dan kod OMV pumpe na prozivci opasna masina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10549 Napisano Septembar 5, 2015 Hronični Motociklopata, 7340 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Nisam bio ja, ne secam se kad sam zadnji put tocio na OMV-u, to je neko drugi, izgleda imam blizanku Hondu u gradu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Heavyform 59 Napisano Septembar 5, 2015 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Ducati Monster 696 Prijavi odgovor kao problematičan na glavnom putu kod omv pumpe ne na omv pumpi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10549 Napisano Septembar 5, 2015 Hronični Motociklopata, 7340 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan na glavnom putu kod omv pumpe ne na omv pumpi E onda sam bio ja definitivno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2100 Napisano Septembar 5, 2015 Mr., 563 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan thanks. ajde daj da vidimo taj mt07 Evo je!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Heavyform 59 Napisano Septembar 6, 2015 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Ducati Monster 696 Prijavi odgovor kao problematičan dobar mt07! extra izgleda tako skroz crn! jesi razmisljao da skines taj zadnji blatobran gde je tablica i stavis tablicu ispod sedista? stavis ovako nesto: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2100 Napisano Septembar 6, 2015 Mr., 563 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Jesam od prvog dana, jer ovaj rep krije mozda najljepsi detalj na citavom motoru- zadnja guma 180. Trenutno imam nekih drugih prioriteta ali ce i to da dodje na red. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Heavyform 59 Napisano Septembar 6, 2015 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Ducati Monster 696 Prijavi odgovor kao problematičan postavi slike kad uradis da vidimo good luck! 180 guma na ovom motoru izgleda super. vozio sam ga doduse vrlo malo ali jako je simple za voznju. mislim da ima isto konja i tezina da je ista kao moj monster ali drugacije je skroz za voznju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2100 Napisano Septembar 6, 2015 Mr., 563 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan 75 KS i 170 Kg. Uzivancija za voziti !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Heavyform 59 Napisano Septembar 6, 2015 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Ducati Monster 696 Prijavi odgovor kao problematičan 75 KS i 170 Kg. Uzivancija za voziti !!! znam o cemu pricas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Septembar 13, 2015 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Yz 490 100 kg 60 ks Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Septembar 14, 2015 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Yz 490 100 kg 60 ks Mani se slikanja nego zavrsi baliraje i utovari te bale Odlicna masina, ide kao mecava, a najbolje po blatu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17216 Napisano Septembar 15, 2015 Vozim motor, nisam BAJKER, 2392 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 1839 Napisano Septembar 16, 2015 Drug član, 838 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Par fotkica mog ''Strsljena'' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bratina 11 Napisano Septembar 21, 2015 U prolazu, 6 postova Lokacija: arandjelovac Motocikl: Yamaha FZ6R Prijavi odgovor kao problematičan aj i ja 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...