Davor_ 55 Napisano Jun 30, 2014 U prolazu, 99 postova Lokacija: Chicago IL Motocikl: Yamaha FZ8 Prijavi odgovor kao problematičan Danas kupljena sa 7 milja na satu. Jos uvjek brake in period! Koja je to kaciga?? ARAI RX-Q + crni vizir Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 30, 2014 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan mnogo dobro izigleda tako na motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mihailo Joksimovic 0 Napisano Jul 1, 2014 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E pa doslo vreme i ja da se pohvalim ovde :-) Pre par sati pazario, Kawa er6f, 2008o godiste, oko 22.500km presao. Za sad nazalost samo jedna slika jer sam svo slobodno vreme utrosio da se vozim, tako da je i slikanje bilo na brzaka: Jos samo dozvola fali. Mada valjda ce i polaganje uskoro :-) Tako da nadam se da cu se uskoro pridruziti i na nekom skupu. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jul 1, 2014 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Lepo zeleno motorce. Jos samo dozvola fali. Mada valjda ce i polaganje uskoro :-) Pored dozvole - i oprema ti fali. Nemoj misliti da imas vremena i da ces polako prikupiti. Kao sto si kupio rukavice (ili ih dobio uz motor) da sacuvas sake i kacigu da ti cuva glavu, treba ti i jakna da ti cuva torza i ruke, pantalone za noge i cizme za stopala. Ne popujem, samo cisto da ne zaboravis 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mihailo Joksimovic 0 Napisano Jul 1, 2014 (promenjeno) U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Lepo zeleno motorce. Jos samo dozvola fali. Mada valjda ce i polaganje uskoro :-) Pored dozvole - i oprema ti fali. Nemoj misliti da imas vremena i da ces polako prikupiti. Kao sto si kupio rukavice (ili ih dobio uz motor) da sacuvas sake i kacigu da ti cuva glavu, treba ti i jakna da ti cuva torza i ruke, pantalone za noge i cizme za stopala. Ne popujem, samo cisto da ne zaboravis Hvala na savetu kolega! Oprema je kupljena jos pre mesec dana (jakna, pojas i kaciga :-)), a rukavice sam dobio uz motor umesto popusta :-) Ovde sam samo isprobavao motor na parkingu tako da me mrzelo da se oblacim, ali oprema se podrazumeva svakako. Eh da, sto se tice pantalona - njih i dalje razmatram i verovatno da cu ih uzeti. Dok cizme recimo uopste nisam uzeo u obzir, ali da znas da cu da ih razmotrim definitivno. Hvala! Promenio Jul 1, 2014 član Mihailo Joksimovic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stem88 0 Napisano Jul 2, 2014 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Intruder C800 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog ljubimca, slika je napravljena na završetku jedne lepe vožnje po okolini Novog Sada. :-D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BioSQUAD 40 Napisano Avgust 6, 2014 U prolazu, 18 postova Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki Z750 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jokram 63 Napisano Avgust 7, 2014 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga i moje magare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2598 Napisano Avgust 7, 2014 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Malopre mi došlo nešto da se prisetim svih motorčića i motora, koji su prošli kroz moj život Tri sam zadržao, ostali su promenili vlasnika, ali ih je se lepo prisetiti 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleMCSE 164 Napisano Septembar 12, 2014 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Keeway Superlight 150 - slika je sa dela puta izmeju Jagodine i Kragujevca starim putem preko Sabante Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan kv 13 Napisano Septembar 13, 2014 U prolazu, 81 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda CBR 600 f4 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog konjica! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan kv 13 Napisano Septembar 13, 2014 U prolazu, 81 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda CBR 600 f4 Prijavi odgovor kao problematičan evo jos neka slika 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan kv 13 Napisano Septembar 13, 2014 U prolazu, 81 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda CBR 600 f4 Prijavi odgovor kao problematičan ako bude stala kisa, da mogu na neku voznju, bice jos lepih slicica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeVille 1 Napisano Septembar 20, 2014 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gilerica 180cm3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BalsaWrx 15 Napisano Octobar 25, 2014 U prolazu, 24 postova Lokacija: tu sam blizu Motocikl: KTM smT 990,YZF R6.WR125X Prijavi odgovor kao problematičan familijarno:Tata bmw,sestra r6,ja wr125x haahah,trenutno sestra na studije tata na brod tako da su mi 3. na raspolaganju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<Vuk> 751 Napisano Octobar 31, 2014 ★★★★★, 654 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MareDorcol 9 Napisano Novembar 3, 2014 U prolazu, 2 postova Lokacija: Dorcol, Beograd Motocikl: Honda Transalp 600v Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga moj ljubimac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barezi 106 Napisano Novembar 3, 2014 U prolazu, 53 postova Lokacija: Turija Motocikl: Kawasaki Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Novembar 4, 2014 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Slike sa kampovanja od proslog vikdenda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Novembar 4, 2014 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i da se ja prijavim. BMW je kod mene godinu dana. To mi je prvi motor. Malo je reći da sam zadovoljan. http://forum.bjbikers.com/index.php?/gallery/album/1168-bmw-f650/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Suzuki Savage Ls650 9 Napisano Novembar 9, 2014 TarikNP, 56 postova Lokacija: Novi Pazar Motocikl: Honda Magna vf750c rc43 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog mezimca Suzuki Savage ls650 malo je hladno pa eto u sobu sam ga ubacio bolje ce mu biti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano Novembar 20, 2014 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Novembar 25, 2014 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Apollo rx 250, to mi je drugi motor, a prvi od ozbiljnijih... Slika je sa planine na kojoj radim, na samom vrhu smo mi... Pre njega sam vozio peugeot-a xr6... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjaVFR 1 Napisano Novembar 30, 2014 U prolazu, 43 postova Lokacija: Arandjelovac Motocikl: Honda VFR 750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da pokazem moje Hondice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Decembar 17, 2014 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Moja Honda cbr600 f2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...