Desmo 3401 Napisano Mart 25, 2011 Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Mart 25, 2011 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Moja Suzana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Mart 30, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mislila da sam se ovde upisala.....ali nikad nije kasno da pohvalim i ja moje magarence koje me sluzi vec 3godine i za sad me nije izdao ni jednom na dan kad sam ga dovezla Kad smo ga ja i moja cuka pratili na servis i napokon kad je izasao iz servisa vec sam presla 2000km....a u servisu je bio 2.02.2011 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 6, 2011 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Od skora (3 godine) sam motoras, pa sam krenuo od najmanjeg motora pa planiram polako da napredujem ka vecem. Trenutno imam Jawu TS350 pa eto da se pohvalim njome. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca ljubovija 4 Napisano April 6, 2011 U prolazu, 33 postova Lokacija: Ljubovija Motocikl: Kawasaki VN1500 classic, MZ etz 150, IZH Planeta 5... Prijavi odgovor kao problematičan Дрим кам тру! Кавасаки ВН 1500, класик 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo87 85 Napisano April 7, 2011 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Backi Petrovac, Vojvodina Motocikl: Tomos Automatic A35-S / Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Kad ste se zaleteli , evo i moje praćke.... , jes malo stariji al` nema veze. Drugar ima istog - ZXR750R '89 ? Kaze dobar je ali mu je tezak i sad ide da kupi Yamahu XTX660 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex VFR 178 Napisano April 8, 2011 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha 1200 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kako bi bilo lepo da se Nensy jedno jutro probudi a magarence poraslo i postalo......T Max Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneR 64 Napisano April 10, 2011 U prolazu, 43 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: aprilia SR 50 LC Minarelli 95' Prijavi odgovor kao problematičan Jedna slikica mog motora HONDA NSR 125 R. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rači 9 Napisano April 14, 2011 U prolazu, 22 postova Lokacija: Inđija Motocikl: GSXR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna slikica od moje lutkice!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano April 14, 2011 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Od skora (3 godine) sam motoras, pa sam krenuo od najmanjeg motora pa planiram polako da napredujem ka vecem. Trenutno imam Jawu TS350 pa eto da se pohvalim njome. Prelepa je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano April 14, 2011 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Moja nova ljubimica 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 14, 2011 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Od skora (3 godine) sam motoras, pa sam krenuo od najmanjeg motora pa planiram polako da napredujem ka vecem. Trenutno imam Jawu TS350 pa eto da se pohvalim njome. Prelepa je Hvala! I tvoja Hondica je ko bombonica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano April 14, 2011 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Moja nova ljubimica Nek je sa srecom lorde Jesi ovo od marka pazario??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 16, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Proljecno pranje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misha.vfr 0 Napisano April 16, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: valjevo Motocikl: honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Urosevic Misa. Valjevo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barezi 106 Napisano April 16, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Turija Motocikl: Kawasaki Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Uploaded with ImageShack.us 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sky 96 Napisano April 16, 2011 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Београд - Сурчин Motocikl: Jawa 350 TS '91 Prijavi odgovor kao problematičan Лепо моторче. Овакву Хондицу сам возио једно време. Које је годиште? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10549 Napisano April 16, 2011 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan evo i moje mazge Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano April 17, 2011 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Evo da i ja dodam "Zucka" 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano April 17, 2011 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Od skora (3 godine) sam motoras, pa sam krenuo od najmanjeg motora pa planiram polako da napredujem ka vecem. Trenutno imam Jawu TS350 pa eto da se pohvalim njome. Prelepa je Hvala! I tvoja Hondica je ko bombonica... Moja nova ljubimica Nek je sa srecom lorde Jesi ovo od marka pazario??? Hvala Jeste, od Marka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SASA BMW R25/2 1 Napisano April 21, 2011 U prolazu, 5 postova Lokacija: PIROT Motocikl: BMW R25/2 Prijavi odgovor kao problematičan vozim od pre mesec dana bmw r25/2 ako se neko razume ili ima rezervne delove voleo bih se hime da stupim u kontakt.pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clyde 182 Napisano April 22, 2011 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Miljakovac Motocikl: Bio nekad Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan Moj Strsljen, opravdava ime... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Maj 2, 2011 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Zekan u 2011 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
King La 4 Napisano Maj 5, 2011 U prolazu, 36 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki Kle Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iv24430 7 Napisano Maj 7, 2011 U prolazu, 26 postova Lokacija: Zwolle, Nederland Motocikl: BMW K 1200 GT (06'), Sym Symphony SR Prijavi odgovor kao problematičan BMW K 1200 GT (06') + K&N (vazdusni filter) + Wunderlich (prosirenje za bocni standard,extra stitnik za uljni hladnjak) + Bagster (tank zastita) + Vanucci (tank torba) + Garmin (navigacija i mp3)+ Revi't (odeca) + Hein Gericke (cizme + rukavice) + Schuberth (C2 kaciga,uskoro C3) + BMW topcase (28lit.)... Lala iz Vojvodine-naturizovani holandjanin... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...