acapapec 60 Napisano Januar 9, 2009 U prolazu, 48 postova Lokacija: Grdelica Motocikl: TDM 850, xt 660 z , MZ es175/2 , TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan [/img] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acapapec 60 Napisano Januar 9, 2009 U prolazu, 48 postova Lokacija: Grdelica Motocikl: TDM 850, xt 660 z , MZ es175/2 , TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan a ovo je pre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dalmatino73 0 Napisano Januar 9, 2009 U prolazu, 69 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moje malenkosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
69 2 Napisano Januar 9, 2009 U prolazu, 6 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Moji prijašnji Kawasaki-i. Trenutno se radi na novom. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Januar 10, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo moje kamile juče na snegu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
siny 139 Napisano Januar 10, 2009 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Modrica Prijavi odgovor kao problematičan Moji prijašnji Kawasaki-i. Trenutno se radi na novom. ;D Nisam ljubitelj Kawe, ali tvoj je k'o lutka. Bas mu cuce boje. Ja stvarno ne znam sto ga vezu za zelenu. Ovako je mnogo ljepsi. Klasika je posebna. Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLI GOLDWING 1800 1 Napisano Januar 10, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Me and him Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Januar 10, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan au! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
69 2 Napisano Januar 10, 2009 U prolazu, 6 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan thx. Moji prijašnji Kawasaki-i. Trenutno se radi na novom. ;D Nisam ljubitelj Kawe, ali tvoj je k'o lutka. Bas mu cuce boje. Ja stvarno ne znam sto ga vezu za zelenu. Ovako je mnogo ljepsi. Klasika je posebna. Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dalmatino73 0 Napisano Januar 11, 2009 U prolazu, 69 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Me and him za ovo ti treba c kategorija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaCB 0 Napisano Januar 15, 2009 U prolazu, 9 postova Lokacija: Petrovac na mlavi Motocikl: Kawasaki Z250,Yamaha YZF600R Thundercat. Prijavi odgovor kao problematičan Evo mog ljubimca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barezi 106 Napisano Januar 15, 2009 U prolazu, 53 postova Lokacija: Turija Motocikl: Kawasaki Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Moja HONDA CBR600 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar KI 15 Napisano Januar 15, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Moja HONDA CBR600 a lepaaaa,jel na prodaju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Januar 15, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Baš je extra! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barezi 106 Napisano Januar 16, 2009 U prolazu, 53 postova Lokacija: Turija Motocikl: Kawasaki Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Mitoboy honda nije na prodaju. Ja sam je tek kupio i jos je nisam ni provozao. Samo da otopli, ima vremena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Januar 16, 2009 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog kvinkija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Januar 16, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moje mashine:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Januar 16, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan C c c Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Januar 16, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Odma ti da se javish Shta ocesh/ Aj dodji na CS da te teslachimo malo:) :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVENN86 12 Napisano Januar 17, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan C c c, sad znam odakle enonetu avatar... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Januar 17, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Tacnije ja sam iskopirao fazon sa njegovog avatara:) Naochare ne nosim, smetaju. Stavio sam ih onako taj dan radi fazona:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Januar 17, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Kul BIG BAD... evo da Vas ja malo podsetim...davno sam kacio slike... P.S.Sada ima zimskih dodataka...LED stop, nove nalepnice...u planu su Xenon svetlo i LED migavci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Januar 17, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Jeli ako crkne jedna led jel se izgubi kolo pa nishta ne radi ili ostale rade neometano? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Januar 17, 2009 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je na proslom shtopu radilo ne ometano kad je crkla jedna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Januar 17, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Jeli ako crkne jedna led jel se izgubi kolo pa nishta ne radi ili ostale rade neometano? Ti bre stvarno nisi normalan. Tek sto sam stavio, a ti pominjes crkavanje... Ccc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...