Limeni 103 Napisano Novembar 9, 2008 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan nema vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Novembar 9, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mojih ljubimaca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FXGT 0 Napisano Novembar 10, 2008 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovako izgledao kad sam ga kupio Sad izgleda ovako dodate nalepnice i ispoliran ;D Sad je pravi lepotan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Novembar 10, 2008 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan Evo mog novog motora... sada sam i ja Afrikanac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Novembar 10, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan E stvarno je ta Afrika do 00.Da se navozaš na njoj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Novembar 10, 2008 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Afrikanci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Novembar 10, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Za promenu - Afrika! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Novembar 10, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan AFRIKANCI, AFRIKANCI!!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SasaHusqvarna 0 Napisano Novembar 10, 2008 U prolazu, 7 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moje makine....imal ko vaki motorrr.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Novembar 11, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Makins: Prelep je ovaj Guzzi... Ko je radio prednju vilu? Fabricka ili rucno radjena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Novembar 11, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ručni rad. Motor je odradio Ćelavi iz Titela, ruke mu se pozlatile! Koliko znam završava novi motor. Kreativan neki deran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Novembar 11, 2008 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos jedne slicice Afrike dok sam je isprobavao kod Zabca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Novembar 11, 2008 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se ucipim sa ovim sto imam dok ne stigne AFRIKA. E Veve Veve bas mi prvis zazubice! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Novembar 11, 2008 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan /\ veruj mi da znam kako se osecas.... tako sam se i ja osecao do pre dva dana.... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Novembar 11, 2008 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan E fotke su ti dobre a i motor je extra.Daj polazi pa da se vozamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Novembar 11, 2008 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Evo nas na Divcibarama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Novembar 11, 2008 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Evo moga Pegasa i mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Novembar 12, 2008 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo moga Pegasa i mene. izvini za mali off, gde ima da se kupe felne kao sto su na tvom pegasu?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Novembar 12, 2008 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da su to fabricke felne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Novembar 12, 2008 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan izvini za mali off, gde ima da se kupe felne kao sto su na tvom pegasu?? Pa verovatno kod Aprilije, pošto su ovo fabričke felne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmajcek 1 Napisano Novembar 12, 2008 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan Moram ponovo da stavim slike posto je ona prosla bila prilicno losa. Evo ga moj konjic! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Novembar 12, 2008 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan izvini za mali off, gde ima da se kupe felne kao sto su na tvom pegasu?? Pa verovatno kod Aprilije, pošto su ovo fabričke felne. a ok, posto sam ih vidjao na aprilijinom modelu RS pa zato pitam, dobro bi mi dosle za moj mito Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Novembar 12, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan izvini za mali off, gde ima da se kupe felne kao sto su na tvom pegasu?? Pa verovatno kod Aprilije, pošto su ovo fabričke felne. a ok, posto sam ih vidjao na aprilijinom modelu RS pa zato pitam, dobro bi mi dosle za moj mito i na RS-u su fabricke.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 981 Napisano Novembar 13, 2008 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan Nije zato sto je moj....ali je stvarno lep.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Novembar 13, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa eto nije moj...ali je stvarno lep... što jeste, jeste... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...