Nikola-Pera 190 Napisano Novembar 25, 2009 Drug član, 1021 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Imace kada poraste! ;D Motor ti je extra! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackcat 8 Napisano Novembar 26, 2009 U prolazu, 74 postova Lokacija: somewere from nowere Motocikl: atv 100cc,dvotakni zloca Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog doskorasnjeg ljubimca. Ovaj bi trebao biti spreman za iducu sezonu.ovo sokocalo mi se bash dopalo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaD-MaX 0 Napisano Decembar 4, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Surcin Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Ja i moja kamila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Decembar 4, 2009 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan evo jednog od mojih ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Decembar 6, 2009 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mojih masina: BMW R26 1958 (moj deda prvi vlasnik) znam znam fale mu linije po rezervaru i krilima ali to tek treba da uradim BMW R65 1979 (kupljen u Jagodinskom sup-u) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Decembar 6, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mojih masina: BMW R26 1958 (moj deda prvi vlasnik) znam znam fale mu linije po rezervaru i krilima ali to tek treba da uradim BMW R65 1979 (kupljen u Jagodinskom sup-u) Masine su ti stvarno super. Pogotovo ovaj dedin! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Decembar 6, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Prelepi su...možda samo malo polir šampona, na proleće i posle toga da se odrade malo ozbiljnije fotke! Kako se održavaju...dočekaće sledeći vek! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
d3j4n0v1c 0 Napisano Decembar 6, 2009 U prolazu, 9 postova Lokacija: Gmunden, Österreich Prijavi odgovor kao problematičan evo i moje yamahice rn19 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 126 Napisano Decembar 8, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan samo za Nindzu66 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2841 Napisano Decembar 8, 2009 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan samo za Nindzu66 Hvala, hvala. Stvarno je nabrijan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano Decembar 8, 2009 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Prelep motor. Savaka čast, tao nešto da nabavim i ne bi razmišljao o bilo čemu drugom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Decembar 8, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Uh bas je dobar!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3324 Napisano Decembar 9, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Pravi policajski ;D Sta mu one cijevi od auspuha onako cudno izgledajju. jel na originalu idu istom linijom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DusanP 3 Napisano Decembar 9, 2009 In memoriam, 88 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Od pre 3 nedelje :D A sto je najvaznije svidja se i mojoj zeni ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
versys.v.b 3 Napisano Decembar 9, 2009 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Prijavi odgovor kao problematičan Lepo stromche... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 126 Napisano Decembar 9, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Pravi policajski ;D Sta mu one cijevi od auspuha onako cudno izgledajju. jel na originalu idu istom linijom? Nemam pojma,cela linija je Leo Vince !! Na toj slici fale karbonske oplate ispred topova (sada ih ima) ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lepi cane 3 Napisano Decembar 9, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: NUILI PAZUILI Prijavi odgovor kao problematičan evo i nas....ali R6 otisla....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DusanP 3 Napisano Decembar 10, 2009 In memoriam, 88 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Lepo stromche... Hvala ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nebojsa985 0 Napisano Decembar 10, 2009 U prolazu, 2 postova Lokacija: Uzice Prijavi odgovor kao problematičan Honda i ja.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3324 Napisano Decembar 11, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Pravi policajski ;D Sta mu one cijevi od auspuha onako cudno izgledajju. jel na originalu idu istom linijom? Nemam pojma,cela linija je Leo Vince !! Na toj slici fale karbonske oplate ispred topova (sada ih ima) ! Bas na taj sam i mislio da bode oci, sad me podsjeca na cjevi od centralnog grijanja po zidu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Decembar 14, 2009 Drug član, 1021 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan samo za Nindzu66 Hvala, hvala. Stvarno je nabrijan. Jos da je slikao svaju na njemu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2841 Napisano Decembar 14, 2009 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan samo za Nindzu66 Hvala, hvala. Stvarno je nabrijan. Jos da je slikao svaju na njemu! Dodo tebe bas ide šut , i motor i svaja. :o :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Decembar 17, 2009 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Nisam uspeo da pomerim datum...sory! Ko zna (Branko), neka promeni, HVALA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Decembar 17, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam uspeo da pomerim datum...sory! Ko zna (Branko), neka promeni, HVALA. Iskljuci na fotoaparatu opciju "vrijeme i datum" i rjesen problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jodi 94 Napisano Decembar 17, 2009 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Grac, Austrija Motocikl: Z650RS Prijavi odgovor kao problematičan Na toj slici fale karbonske oplate ispred topova (sada ih ima) ! Pa daj sliku sa oplatama, sta si se stisn'o! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...