tomos_ATX50 1 Napisano Februar 27, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Zajecar(centar grada) Prijavi odgovor kao problematičan auuu...onaj zuzu-zuzu odozgo mnogo lep moped Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AHILIJE 0 Napisano Februar 27, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: Arilje Prijavi odgovor kao problematičan evo mog ljubimca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
black rain 1 Napisano Februar 28, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: srbija - negotin Motocikl: vstar 1300 Prijavi odgovor kao problematičan new slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Februar 28, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se pohvalim, da sam dosao do svog prvenca. To je HONDA XL600R koju sam danas kupio od Zeljka iz Novog Sada, poznatijeg kao "zeljko_srb". Doveza sam ga do Beograda, ekstra se pokazao i vrlo sam zadovoljan, a bivseg gazdu moram da pohvalim jer je extra decko, korektan maxsimalno i vidi se da je vodio racuna o sada mom ljubimcu. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=25784.0 Ovo je slika koju je on postavio a nove sutra po danu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FULL 0 Napisano Mart 2, 2009 U prolazu, 53 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moja HONDA ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Mart 2, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo ti se nesto namrgodila ova Honda,deluje ljutito Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Mart 2, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo ti se nesto namrgodila ova Honda,deluje ljutito Jagnje u kozhi ljute guje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FULL 0 Napisano Mart 2, 2009 U prolazu, 53 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ukrocena.... ne brini. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoomla 2 Napisano Mart 3, 2009 U prolazu, 85 postova Lokacija: hrv Prijavi odgovor kao problematičan evo moje krave, vozi me vec 7 godina. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3324 Napisano Mart 3, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan evo moje krave ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoomla 2 Napisano Mart 3, 2009 U prolazu, 85 postova Lokacija: hrv Prijavi odgovor kao problematičan jebiga, nakon 120 000 km mi je priraswla srcu. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Mart 3, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan jebiga, nakon 120 000 km mi je priraswla srcu. ;D Svaka cast,prava simentalka! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Mart 3, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan jebiga, nakon 120 000 km mi je priraswla srcu. ;D Svaka cast,prava simentalka! ;D Mislis sentimentalka ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts.marko 26 Napisano Mart 3, 2009 U prolazu, 56 postova Motocikl: Yamaha XJ 750 Seca Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je bio moj malecki dok pre neki dan nije promenio vlasnika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Mart 4, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Evo friske slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenad Nis 2 Napisano Mart 5, 2009 U prolazu, 38 postova Lokacija: Nis Motocikl: XVS1300 Midnight Star Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene i mog ljubimca.Slika je od jesenas ali je bajk medjuvremenu narastao. Dobio je National Cycle - windshield i Held-ove bisage. Sada je prava krstarica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Mart 5, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan I ovako izgleda do 00... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jodi 94 Napisano Mart 5, 2009 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Grac, Austrija Motocikl: Z650RS Prijavi odgovor kao problematičan Ekstra masina!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenad Nis 2 Napisano Mart 5, 2009 U prolazu, 38 postova Lokacija: Nis Motocikl: XVS1300 Midnight Star Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moje bebice. Slika je od jesenas. Medjuvremenu je baby porasla, dobila National Cycle - windshield i Held-ove bisage. Sada je prava krstarica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoljuba 29 Napisano Mart 5, 2009 U prolazu, 34 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: CBR1000F DUAL Prijavi odgovor kao problematičan moja prva makina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 5, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan a ti si ga ispazario ;D pa nek je sa srecom.... ja sam ga isto gledao al kad sam pregolem za njega ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Mart 5, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan nova kaciga zahteva i novu sliku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomos_ATX50 1 Napisano Mart 8, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Zajecar(centar grada) Prijavi odgovor kao problematičan лепа јамана Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoljuba 29 Napisano Mart 9, 2009 U prolazu, 34 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: CBR1000F DUAL Prijavi odgovor kao problematičan a ti si ga ispazario ;D pa nek je sa srecom.... ja sam ga isto gledao al kad sam pregolem za njega ??? hvala.nisam ni ja mali, a ni motor..deluje tako..pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matonji 0 Napisano Mart 10, 2009 U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo friske slike jaoj. kako mi je nekako bilo cudno kad sam sad ugledao sliku, a da nije kod mene.... :'( Samo nek te sluzi, i da se lepo navozas, bas kao i ja. Sa srecom brate! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...