enone 10 Napisano Januar 17, 2009 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I opet me ogovarate.... cccc... Od sutra sam na serveru.... Vraccam se u BG C ya Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Januar 18, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Jeli ako crkne jedna led jel se izgubi kolo pa nishta ne radi ili ostale rade neometano? Ti bre stvarno nisi normalan. Tek sto sam stavio, a ti pominjes crkavanje... Ccc pa dobro bre izvini pitao sam onako bash me interesovalo, nisam se zahebavao. Aj da ne offujemo vishe. Cvrati na kanter da te teslachim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Januar 19, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Kosmaj 19.01.2009 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Januar 19, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5760 Napisano Januar 19, 2009 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Baš lepo mopedče Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deyan76 0 Napisano Januar 19, 2009 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan svaka cas dimac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Januar 19, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Na prvij slicu na putu iza motora se vidi koliko snega je bilo na putu i to onog najgoreg sto je poceo da se topi. Kako sam se popeo i sad se pitam, a kako sam sishao ni to takodje ne znam :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Januar 19, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Na prvij slicu na putu iza motora se vidi koliko snega je bilo na putu i to onog najgoreg sto je poceo da se topi. Kako sam se popeo i sad se pitam, a kako sam sishao ni to takodje ne znam :-[ Kažu da so počne da nagriza motor tek kad temperatura pređe 0...i onda je obično prekasno za bilo šta . Dimac čuvaj se, šteta je da ti istruli motor do proleća ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Januar 19, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Na prvij slicu na putu iza motora se vidi koliko snega je bilo na putu i to onog najgoreg sto je poceo da se topi. Kako sam se popeo i sad se pitam, a kako sam sishao ni to takodje ne znam :-[ Kažu da so počne da nagriza motor tek kad temperatura pređe 0...i onda je obično prekasno za bilo šta . Dimac čuvaj se, šteta je da ti istruli motor do proleća ;D ;D A neeeee, posle toga je bio u perionici da se lepo opere od soli. Mislim ja na sve :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 571 Napisano Januar 19, 2009 Drug član, 1695 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Jao Dimac, lepo magare Ja sam juce jahao KLE-a u nedostatku svog magarenceta ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Januar 19, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Jao Dimac, lepo magare Ja sam juce jahao KLE-a u nedostatku svog magarenceta ;D Moras da se spremis za Stroma, mnogo tesko magare, jedva ga pomeram. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2974 Napisano Januar 22, 2009 Drug član, 1173 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Au hebote, koliko Africa, GS-ova i Strom-ova...!!! :o Plasim se da i mene ne preobratite ovako samog i usamljenog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke 25 Napisano Januar 22, 2009 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Z900 Prijavi odgovor kao problematičan Au hebote, koliko Africa, GS-ova i Strom-ova...!!! :o Plasim se da i mene ne preobratite ovako samog i usamljenog Nisi sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Januar 22, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Au hebote, koliko Africa, GS-ova i Strom-ova...!!! :o Plasim se da i mene ne preobratite ovako samog i usamljenog Vec ces se vremenom sam preobratiti ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10442 Napisano Januar 22, 2009 Hronični Motociklopata, 7309 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika svih mojih bivsih gvozdenih konja a i sadasnjeg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghost_rider-zr 0 Napisano Januar 25, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: lazarevo Prijavi odgovor kao problematičan evo i mog tomasakija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Januar 28, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Kosmaj 19.01.2009 Vidi ga sto je lep :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
black rain 1 Napisano Januar 28, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: srbija - negotin Motocikl: vstar 1300 Prijavi odgovor kao problematičan moj vrag star 650 a sada sledi doterivanje i lickanje motora ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Januar 28, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan moj vrag star 650 ;D Vrag lepa k'o djavo. sada sledi doterivanje i lickanje motora ;D ??? ??? ??? Zar nije dovoljno sredjen i nalickan? Crni neka te srecno sluzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
black rain 1 Napisano Januar 30, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: srbija - negotin Motocikl: vstar 1300 Prijavi odgovor kao problematičan hvala ortak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coa88 10 Napisano Januar 30, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam da ne bi bilo lose da svako postavi sliku svojih(svog) motora .Uopsteno slike motora i nas samih. Evo ja cu da krenem. Sta mislite o temi? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Januar 30, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo motorce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 30, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo motorce Vala sto jes' jes'...bas je lepo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Januar 30, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je ili 2009.god. ili ces morati da mi prepricas kako si ga ovako usijao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3309 Napisano Januar 30, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5447 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je ili 2009.god. ili ces morati da mi prepricas kako si ga ovako usijao... Aco je iz Kraljeva pa je moguce da je bio vojni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...