marcos 425 Napisano Februar 2 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1-S Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Zeleno odmara oci, opste poznata stvar... evo ovako: nos mu vidim iz spavace sobe a dupe na drugom prozoru, iz dnevne... p.s. A vidi sta je bilo tu na tom mestu jedno vreme...isti ko tvoj Au čoveče, baš mi je čudno da vidim identičan kao moj kod nekog drugog… Opasan psihološki efekat!!!Hvala ti za fotku, sad mi još više fali motorSent from my iPhone using Tapatalk 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradulovic988 45 Napisano Februar 2 U prolazu, 0 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Kawasaki ZX10R ABS Prijavi odgovor kao problematičan Nisam jedini znači koji po ceo dan zagleda motor i čeka lepo vreme 9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2117 Napisano Februar 2 Drug član, 790 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ја са својим леменим другом волим да попијем кафицу. Тако, ја скувам једну, седнем преко пута њега и гледамо се. Причам а он ћути, слуша. ..ни да бекне. Рекох себи немој ни да причаш, довољно је оно типина каже хиљаду речи… 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marcos 425 Napisano Februar 2 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1-S Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Nisam jedini znači koji po ceo dan zagleda motor i čeka lepo vreme Lepota porokaSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grunff 42 Napisano Februar 2 U prolazu, 36 postova Lokacija: Negde po belom svetu... Motocikl: Jednog lepog dana... Prijavi odgovor kao problematičan pre 30 minuta, BokyBoy je napisao: ...ja sam moj tako parkirao da ga gledam kroz prozor i kada spavam...samo otvorim jedno oko na sekund... Da ga neko ne bi maznuo? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grunff 42 Napisano Februar 2 U prolazu, 36 postova Lokacija: Negde po belom svetu... Motocikl: Jednog lepog dana... Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, marcos je napisao: Jako lepo! Deluješ kao lik koji je ranije uterivao motor u spavaću sobu Sad si me podsetio na priču nekog starijeg komšije Anđelka koji se seća mog pokojnog dede sa kevine strane... Kaže da su deda i baba spavali u maloj sobici a u prednjoj,velikoj, preko zime bio parkiran motor. Anđelko i još neki klinci iz kraja su često virili kroz prozor u motor,to je tada bilo čudno da neko ima motor u sobi 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7880 Napisano Februar 2 Solo Rider, 3102 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam "bolestan" k'o vi, ali na oku jeBane loneridersa osmehom i stolicom 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16458 Napisano Februar 2 Vozim motor, nisam BAJKER, 2321 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, BaneVuk58 je napisao: Ja nisam "bolestan" k'o vi ...nisi...ti si jos gori od nas... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7880 Napisano Februar 2 Solo Rider, 3102 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, BokyBoy je napisao: ...nisi...ti si jos gori od nas... Само тићу .................. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9667 Napisano Februar 2 Ne silazi, 2269 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Zadnjih par dana ove nedelje na poslu, gledam sunce kroz prozor. Uh, biće lep dan za vožnju. Dok dođem kući iz grada, smorim se... Plašim se, postaću i ja vikend vozač. Ili da menjam posao... Nadam se sutra kondicionoj vožnji... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16678 Napisano Februar 2 Integrisan, 4970 postova Prijavi odgovor kao problematičan 44 minutes ago, mradulovic988 said: Nisam jedini znači koji po ceo dan zagleda motor i čeka lepo vreme Znaci samo bih ga palio i onda ide turaza sa dva prsta - PALAC I KAZIPRST 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marcos 425 Napisano Februar 2 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1-S Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Znaci samo bih ga palio i onda ide turaza sa dva prsta - PALAC I KAZIPRST I onda neko pomisli da godinama ova naša zaraza oslabi hahaha ne slabi definitivnoSent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16678 Napisano Februar 2 Integrisan, 4970 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, Paljevina said: Mene su danas prevarili da sednem i da vozim od grada do kuce ovo crno u belim najk papucama, vunenim carapa i naravno bez kacige. Gle najlepseg R motora, R6 2007-2008 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16678 Napisano Februar 2 Integrisan, 4970 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, Paljevina said: 11-to, a jos ima ејнђел ајз. Dotle je jos nisu menjali al meni je 2007. crveno bela najlepsa i dan danas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2591 Napisano Februar 2 (promenjeno) Drug član, 1511 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Немања je napisao: Рекох себи немој ни да причаш, довољно је оно типина каже хиљаду речи… U tvom slucaju 1200 reči Vidim, lanac podmazujes redovno Promenio Februar 2 član MaxiS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2117 Napisano Februar 3 (promenjeno) Drug član, 790 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, MaxiS je napisao: U tvom slucaju 1200 reči Vidim, lanac podmazujes redovno Пази, купио сам у Дису сет за одржавање, влажне марамице добро и палома папирне па само пребришем кад падне прашина… Promenio Februar 3 član Немања 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 3889 Napisano Februar 3 (promenjeno) Drug član, 467 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, Blaza je napisao: Na kakvim ste vi drogama... Nikakvim, na zalost Promenio Februar 3 član vex 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16458 Napisano Februar 3 Vozim motor, nisam BAJKER, 2321 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Kresnuo Zverko na cvrgu, od 1.Januara nije paljen 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16678 Napisano Februar 3 Integrisan, 4970 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj taj motor nikad da prodas! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4502 Napisano Februar 3 Drug član, 1444 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Jedna paparacowww.medinobend.rs 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2610 Napisano Februar 3 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Koji ti je to skuterPoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8471 Napisano Februar 3 Drug član, 1866 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 28 minuta, Krmco je napisao: Koji ti je to skuter Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Pre 1 sat, Darko Mihajlovic je napisao: Jedna paparaco www.medinobend.rs Liči na.... 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4502 Napisano Februar 4 Drug član, 1444 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Identicni.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9689 Napisano Februar 4 Drug član, 1467 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ova slika mi se baš sviđa. 16 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markor6 50 Napisano Februar 4 U prolazu, 3 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha r6 rj15 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ovde da se pohvalim sa mojom lepoticom 15 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...