Markone88 4883 Napisano Jul 1, 2020 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan prvi put vidim motor sa 4 tocka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vanjka 37 Napisano Jul 1, 2020 U prolazu, 51 postova Lokacija: Beograd/Toronto Motocikl: TDM 900, BMW R1150 RS, BMW R1200 ST, AT 2020 Prijavi odgovor kao problematičan On 6/29/2020 at 5:33 PM, Sachmo said: Voja poletarac 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el_marco 572 Napisano Jul 1, 2020 Svrati ponekad, 285 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan On 6/27/2020 at 2:38 PM, Bane je said: Ako nema ulja ispod kavasakija, nema ni u njemu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane je 1433 Napisano Jul 1, 2020 Zainteresovan, 279 postova Lokacija: Boka Kotorska-Boogie street Motocikl: Kawasaki ZZR 600 E Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, el_marco je napisao: Ako nema ulja ispod kavasakija, nema ni u njemu Voda, tek opran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane je 1433 Napisano Jul 1, 2020 Zainteresovan, 279 postova Lokacija: Boka Kotorska-Boogie street Motocikl: Kawasaki ZZR 600 E Prijavi odgovor kao problematičan 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Četka 90 Napisano Jul 1, 2020 U prolazu, 89 postova Lokacija: KMDŽ Motocikl: NK650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog pegaza, sa i bez "gepeka". 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 693 Napisano Jul 1, 2020 Zainteresovan, 344 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedan gepek... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10620 Napisano Jul 2, 2020 Hronični Motociklopata, 7368 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Jesu li to ručice za ormare? Elegantno rešenje nema šta lepše izgleda nego roštilj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balle 1260 Napisano Jul 2, 2020 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: BGD Motocikl: Sym symphony 50 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Četka je napisao: Evo i mog pegaza, sa i bez "gepeka". Je li ovo Sym? Gde može da se pogleda motor? Ako si sa Kmdrža, ja sam baš blizu, pijemo vopsi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 2, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Biker-Boy je napisao: Jesu li to ručice za ormare? Elegantno rešenje nema šta lepše izgleda nego roštilj. Jesu...ručice od ormara... Zezam Slobodana da sad ima kompletiranu "nekretninu" (obzirom da više sređuje motor nego što ga vozi)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8582 Napisano Jul 2, 2020 Drug član, 384 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan @Bane je не дај се провоцирати . Иначе Кава ти је ко лутка. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 693 Napisano Jul 2, 2020 Zainteresovan, 344 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj kofer ce najverovatnije biti na prodaju. Imam par komada,razmisljam ovaj da prodam. Ne,nisu rucke od ormara nego od kuhinjskih elemenata 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10620 Napisano Jul 2, 2020 Hronični Motociklopata, 7368 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Čim namiriše profit, odma će Ikea da se umeša u biznis oko moto-kofera Biće jeftinih kofera za džabanu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Četka 90 Napisano Jul 2, 2020 U prolazu, 89 postova Lokacija: KMDŽ Motocikl: NK650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, balle je napisao: Je li ovo Sym? Gde može da se pogleda motor? Ako si sa Kmdrža, ja sam baš blizu, pijemo vopsi Jeste Simka i iz Kmdž-a je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola2607 774 Napisano Jul 3, 2020 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1260S GT / KTM SXF 350 Prijavi odgovor kao problematičan On 20.6.2020 at 20:51, WoodyRider je napisao: Jel si motor uzeo u Valjevu od Vladimira? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Jul 3, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan @Nikola2607 Tako je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17597 Napisano Jul 3, 2020 Integrisan, 5190 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo je videti KLR kod nas 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola2607 774 Napisano Jul 3, 2020 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1260S GT / KTM SXF 350 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, WoodyRider je napisao: Tako je. Vladimir je moj jako dobar drug i mnogo dobar čovek. Nisi pogrešio, motor je bukvalno nov. Nek ti je sa srećom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Jul 3, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Nikola2607 je napisao: Vladimir je moj jako dobar drug i mnogo dobar čovek. Nisi pogrešio, motor je bukvalno nov. Nek ti je sa srećom. Tako sam ga i procenio. I čoveka i motor. KLR mi je legao, kao budali šamar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola2607 774 Napisano Jul 3, 2020 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1260S GT / KTM SXF 350 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam oduševljen kad ga je kupio...bio sam u fazonu jbt nov KLR...ne viđa se često. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZERO CORD ADV 645 Napisano Jul 4, 2020 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Ježevica - Požega Motocikl: KTM 450 EXC-R, Honda Africa crf1000L Prijavi odgovor kao problematičan 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 634 Napisano Jul 5, 2020 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, ZERO CORD ADV je napisao: Nek je sa srecom i lepo da te sluzi 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8582 Napisano Jul 5, 2020 Drug član, 384 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Честитам, са срећом га возио. @ZERO CORD ADVЈедва чекам да видим нове кофере за Африку. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZERO CORD ADV 645 Napisano Jul 5, 2020 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Ježevica - Požega Motocikl: KTM 450 EXC-R, Honda Africa crf1000L Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne pre, na zimu sigurno pravimo kofere za Afriku. Pri izboru novog motora uticalo je puno raznih okolnosti ali prelomilo je što liči na KTM-a. Kad ne možeš KTM, uzmi bar nešto što liči na njega. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 132 Napisano Jul 5, 2020 Svrati ponekad, 395 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan Evo ko voli nešto starije za 2 nedelje puni 50 godina kaže vlasnik da je prerađen vojni Moto Guzzi 500cc vozismo se danas malo 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...