Guest Borko_smorko Napisano Mart 29, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Kud svi Turci tu i mali Muja. Ovo je moj ljubimac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano April 3, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan I nakon sestomesecnog rada moj ljubimac MZ bobber je ugledao svetlost dana pa tako da ga napokon mogu predstaviti i nazvati svojim ljubimcem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 80 Napisano April 3, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Interesantan MZ za svaki slucaj lep je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano April 3, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Vidi se da je u njega ulozeno puno truda... Svaka cast i neka te sluzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano April 3, 2008 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moja dva BMW-a, cak i moj cale u njegovoj 73. god. voli jos uvek da se vozi ! Zena i klinci su naravno isto inficirani od ove bolesti ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano April 4, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Interesantan MZ za svaki slucaj lep je. Vidi se da je u njega ulozeno puno truda... Svaka cast i neka te sluzi Hvala Ljudi...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano April 5, 2008 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moje masine.Njen sam vlasnik od juce pa kako mi bude.Honda vfr 750. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 688 Napisano April 7, 2008 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan pozz.evo i mene.trenutno vozim ovo........i ovo......pa ponekad i ovo....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pecavb 0 Napisano April 8, 2008 U prolazu, 27 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog motorica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale.. NBG 0 Napisano April 9, 2008 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Yuguar molim te mi objasni drugu slicicu..?? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 9, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Odgovor je u trecoj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale.. NBG 0 Napisano April 10, 2008 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan dobar si dobar si!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano April 10, 2008 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan NOVI IMIDJ starog freewinda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
harley-forever 1 Napisano April 10, 2008 U prolazu, 15 postova Lokacija: TRST (Italy) Prijavi odgovor kao problematičan moj motor.. moj jos samo mesec dana :'( 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 206 Napisano April 14, 2008 Drug član, 1125 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Evega i moje motorče i još jedna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PrestigeHD1200 60 Napisano April 15, 2008 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Lovcenac - Budva - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Harley@ lijep motor malo mi je nejasno mjesto za nogare vozaca? Ja isto vozim sportstera pa ne mogu da zamislim takav polozaj nogu, jel ovo nekia sportskija verzija ili si ti nesto menjao?. Suvozacevo sediste lijepis po potrebi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bambi 200 Napisano April 16, 2008 VKV skupljač puževa, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRABAKULA Prijavi odgovor kao problematičan Marko , Vule i Žuća ... Ja naravno , moram da slikam ! Naše zveri ... Rajac , početkom aprila , leta gospodnjeg 2008 ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano April 17, 2008 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga i njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djsalezmaj 0 Napisano April 22, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd, Karaburma Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog jamija...mmm, jami jami...he he Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano April 24, 2008 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da se zapljunem: moj paKLEni! Skoro sam ga uzeo, i ljubav je rodjena! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshitza 0 Napisano April 27, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 63 Prijavi odgovor kao problematičan Moja Cagiva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshitza 0 Napisano April 27, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 63 Prijavi odgovor kao problematičan Marko , Vule i Žuća ... Ja naravno , moram da slikam ! Naše zveri ... Rajac , početkom aprila , leta gospodnjeg 2008 ... Koji je ovo motor skroz levo na slici? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misko32 34 Napisano April 28, 2008 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Čačak Motocikl: SUZUKI GS-500 Prijavi odgovor kao problematičan Mali i jeftin jeste - ali zavrsava posao Moji "veliki" prijatelji ga zovu "kung-fu motor" ;D KEEWAY Speed 150 iz 2006.! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Maj 1, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Moja osica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
airboy 0 Napisano Maj 2, 2008 U prolazu, 6 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan ljudi kako se ubacuje slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...