aleksuzuki 650sv 626 Napisano April 22, 2014 Zainteresovan, 507 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan evo i mojih ljubimaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GSX1400 3 Napisano Maj 19, 2014 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam skonto ovu temu, evo sad slika na pravom mjestu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Maj 19, 2014 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Nisam skonto ovu temu, evo sad slika na pravom mjestu Bravo imenjak, prepoznao sam ti motor, odličan je, možda mu je suđeno da bude moj ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GSX1400 3 Napisano Maj 19, 2014 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam skonto ovu temu, evo sad slika na pravom mjestu Bravo imenjak, prepoznao sam ti motor, odličan je, možda mu je suđeno da bude moj ! Hvala drug, cudni su putevi Gospodnji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1995 890 Napisano Maj 20, 2014 Zainteresovan, 653 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Adventure, Benelli TRK 502 X Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10472 Napisano Maj 20, 2014 Hronični Motociklopata, 7317 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan evo jedna sveza, posle nekoliko update-ova 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
micko981 4 Napisano Jun 2, 2014 U prolazu, 4 postova Motocikl: Kymco Grand Dink 300i Prijavi odgovor kao problematičan a evo i nas sitne boranije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ton 12 Napisano Jun 2, 2014 U prolazu, 27 postova Lokacija: Slovenija, Notranjska Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Honda GW 1200 Interstate, g. 1984. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Jun 3, 2014 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Kupljen pre par nedelja Honda CB750c '82 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woo3 110 Napisano Jun 5, 2014 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: .... Prijavi odgovor kao problematičan Kupljen pre par nedelja Honda CB750c '82 Svaka cast, prelep motor, gotivim taj "old school" fazon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 121 Napisano Jun 15, 2014 Svrati ponekad, 352 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Bandit Mare,Profesor,Doktor pa ja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borhez 85 Napisano Jun 15, 2014 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan M109R Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nessa 78 Napisano Jun 17, 2014 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Moja suzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikbpd 1 Napisano Jun 19, 2014 U prolazu, 3 postova Lokacija: Prijedor Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan evo i moje magare 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
taNok 3 Napisano Jun 20, 2014 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Leonardo Prijavi odgovor kao problematičan na zalost posto koristim telefon star jace od 10 god imam samo ove slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barezi 106 Napisano Jun 22, 2014 U prolazu, 53 postova Lokacija: Turija Motocikl: Kawasaki Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Sa vožnje po Fruškoj Gori 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Davor_ 55 Napisano Jun 29, 2014 U prolazu, 99 postova Lokacija: Chicago IL Motocikl: Yamaha FZ8 Prijavi odgovor kao problematičan Danas kupljena sa 7 milja na satu. Jos uvjek brake in period! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Jun 29, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Ih! 7 milja! pa kud nije bila 0 na satu velike su shanse da chesh mochi da ispunish san svakog bajkera, da prvi prdnesh u sedishte Nek te dobro sluzhi, srechno nizanje kilometara 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Davor_ 55 Napisano Jun 29, 2014 U prolazu, 99 postova Lokacija: Chicago IL Motocikl: Yamaha FZ8 Prijavi odgovor kao problematičan Ih! 7 milja! pa kud nije bila 0 na satu velike su shanse da chesh mochi da ispunish san svakog bajkera, da prvi prdnesh u sedishte Nek te dobro sluzhi, srechno nizanje kilometara Motor je nov, gledao sam vadjenje iz crate-a ali dodje suv sroz i kada stave ulje, gorivo, akumulator ide na test voznju (otuda 7 milja). Hvala prijatelju nadam se da ce da sluzi bez problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joca_GS 185 Napisano Jun 29, 2014 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moj "apenac" 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbbenda 96 Napisano Jun 29, 2014 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Ih! 7 milja! pa kud nije bila 0 na satu velike su shanse da chesh mochi da ispunish san svakog bajkera, da prvi prdnesh u sedishte Nek te dobro sluzhi, srechno nizanje kilometara Тај сан можеш да оствариш на сваком мотору чим замениш седиште 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Davor_ 55 Napisano Jun 29, 2014 U prolazu, 99 postova Lokacija: Chicago IL Motocikl: Yamaha FZ8 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moj "apenac" Kako sam slab na te BMW-ove to nije normalno! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 29, 2014 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan A evo gi i ovi moj malko da se reklamira. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 29, 2014 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Danas kupljena sa 7 milja na satu. Jos uvjek brake in period! Koja je to kaciga?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2450 Napisano Jun 30, 2014 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2001 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan A evo gi i ovi moj malko da se reklamira. Uz Zephyr i Seven fifty jedan od najlepsih motora. Klasiku voli samo onaj ko razume!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...