u2020bullet 122 Napisano Maj 25, 2013 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan E hvala za informacije o viragu. Iskreno verovatno ce cena biti i meni odlucujuci faktor pa kad sam video da si vozio rebela pre viraga morao sam da pitam jer sam i ja na istom putu. Znaci ako ne nadjem jeftiniji shadow, onda uzimam virago (a eto mi onda i jeftinijeg odrzavanja). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dokii 0 Napisano Maj 25, 2013 U prolazu, 0 postova Lokacija: Slavonija Motocikl: Leteći Pegazo Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaX 5 Napisano Maj 27, 2013 U prolazu, 8 postova Lokacija: Čačak, Srbija Motocikl: Fz6s Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano Maj 27, 2013 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meksa 0 Napisano Maj 28, 2013 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo mog trandze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbbenda 96 Napisano Maj 29, 2013 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Клементина: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠećeR 14 Napisano Maj 30, 2013 U prolazu, 65 postova Motocikl: suzuki gsxr 1000 k8 Prijavi odgovor kao problematičan Moja SUZANA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mountain 0 Napisano Jun 5, 2013 U prolazu, 2 postova Lokacija: Berane,Crna Gora Motocikl: Yamaha tenere 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je moj ljubimac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FckThWrld 47 Napisano Jun 23, 2013 Svrati ponekad, 111 postova Prijavi odgovor kao problematičan Novi ljubimac VFR '96 .... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dokii 0 Napisano Jun 27, 2013 U prolazu, 0 postova Lokacija: Slavonija Motocikl: Leteći Pegazo Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo dodane naljepnice,ugradjena ksenon svjetla,dodani utezi volana,ociscena,oprana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
a.c.a 61 Napisano Jul 18, 2013 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Niš Motocikl: Suzuki Intruder M800 K5 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wesley 503 Napisano Jul 18, 2013 Професор, 332 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati ST2 944 Prijavi odgovor kao problematičan Moja nova Kawa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekarodger 35 Napisano Jul 19, 2013 U prolazu, 51 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzuki Bandit 600N Suzie-Q Prijavi odgovor kao problematičan Celo popodne pranja, poliranja i voskiranja... FZR je u fazi prerada, tako da slike idu kad ga zavrsim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Jul 19, 2013 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Za sada samo po dvoristu,dok ne stigne vozacka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano Jul 20, 2013 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gospodar_samoce 68 Napisano Jul 21, 2013 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Бијељина Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan . Свака част! Још да су ти гуме са бијелим ободом била би 11. Овако десетка за изглед. Баш се лијепо бринеш о љубимцу... Овако нешто је заиста задовољство видјети... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shone_023 1 Napisano Jul 30, 2013 U prolazu, 26 postova Lokacija: bačka Prijavi odgovor kao problematičan Piaggio beverly 200 2002god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NapoleonBonaparta 2 Napisano Avgust 10, 2013 U prolazu, 3 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: MotorHispania RX 50;Honda Prijavi odgovor kao problematičan Ha evo kao novi da i ja pokazem sta imam jeste da je 50ccm al je zmija.......jos malo jos malo pa R1 a onda ce mo vidimo........ Pa onda......... Zatim......... I naravno zadnje dotezanje maski.......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NapoleonBonaparta 2 Napisano Avgust 10, 2013 U prolazu, 3 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: MotorHispania RX 50;Honda Prijavi odgovor kao problematičan MOja dva konjica Druze pazi da ti ne ukradu izduve ako ne budu mogli motore.......Svaka cast na masinama.......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Avgust 12, 2013 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wesley 503 Napisano Avgust 12, 2013 Професор, 332 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati ST2 944 Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki ZZ-R 500 1993 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikii997 0 Napisano Avgust 15, 2013 U prolazu, 4 postova Motocikl: Aprilia Dorsoduro 750,Gilera Runner Simoncelli Prijavi odgovor kao problematičan Aprilia Dorsoduro i Gilera runner Simoncelli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeppelinJagger 11 Napisano Avgust 19, 2013 U prolazu, 6 postova Lokacija: Vojvodina Prijavi odgovor kao problematičan Evo slike onoga što je ostalo od "mog" ljubimca. Nisam ni bio rođen kad je ispario iz familije, ostala mi samo saobraćajna koju sam pronašao pre neki dan. A ćale imao dva apenca (četvorke) i ovaj BMW, sa kardanom i ne sećam se da li je imao bočnu prikolicu negde u šupi, na motor je kaže nije stavljao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hotazmaj 84 Napisano Avgust 27, 2013 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Sarajevo,BiH Motocikl: VFR 750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vrhovac 0 Napisano Septembar 16, 2013 U prolazu, 0 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Suzuki GN250 Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki GN250: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...