bulatovicmi 4 Napisano Jun 21, 2011 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati 748s Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog ljubimca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3367 Napisano Jun 21, 2011 Drug član, 1363 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Lepa zvečarka! Šteta što felne nisu u tonu sa kočionim čeljustima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hotazmaj 84 Napisano Jun 23, 2011 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Sarajevo,BiH Motocikl: VFR 750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan update Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Jun 24, 2011 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan eve moje cure dve al jbg ova crvena mora da ode Crvena je do 00 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kora 9 Napisano Jun 25, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: Kostolac Motocikl: Yamaha XVS 1100 Dragstar Custom, Puch 50cc Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Jun 25, 2011 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan lep ti je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kora 9 Napisano Jun 26, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: Kostolac Motocikl: Yamaha XVS 1100 Dragstar Custom, Puch 50cc Prijavi odgovor kao problematičan eve moje cure dve al jbg ova crvena mora da ode Prelepe su! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart junior 330 Napisano Jun 26, 2011 Ne vozi brze nego sto tvoj andjeo cuvar moze leteti., 113 postova Lokacija: vs-ns Motocikl: ,yamaha tzr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Od skora (3 godine) sam motoras, pa sam krenuo od najmanjeg motora pa planiram polako da napredujem ka vecem. Trenutno imam Jawu TS350 pa eto da se pohvalim njome. moram da kazem da je java uzivo jos lepsa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pavle123 0 Napisano Jun 28, 2011 U prolazu, 17 postova Motocikl: Moto guzzi Californija 1100 Prijavi odgovor kao problematičan evo moje TARABE.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dado023 0 Napisano Jun 30, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Zrenjanin, Vojvodina Motocikl: Piaggio Free 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo trenutno vozim.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barezi 106 Napisano Jul 4, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Turija Motocikl: Kawasaki Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Sa puta ne more, negde posle Valjeva. Uploaded with ImageShack.us 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Jul 5, 2011 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Obozavam da vidim hondu u fabrickom stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedjica69 3 Napisano Jul 5, 2011 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Versity 300 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moje magarice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blagi 9 Napisano Jul 7, 2011 U prolazu, 3 postova Motocikl: Aprilia Tuono 1000R Prijavi odgovor kao problematičan Moj stroj...... Nebi ga dao za sve pare ovog svijeta..... osim možda za tuono v4 Ova sa staze je di smo moja bolja polovica i ja na jednoj rekreativnoj vožnji na Grobniku...... Taj RSV mi je bio odličan motor i danas mi je žao što sam ga prodo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoboy 2 Napisano Jul 11, 2011 U prolazu, 6 postova Lokacija: Plandiste Motocikl: Kinroad xt 200 gy Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog ljubimca!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 738 Napisano Jul 18, 2011 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan Uploaded with ImageShack.us [/img] Uploaded with ImageShack.us [/img] Uploaded with ImageShack.us [/img] Uploaded with ImageShack.us evo moja fotelja na tockovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladeM 9 Napisano Jul 22, 2011 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Bivsa Honda CB 450S i sadasnji Suzuki Bandit N600! :-) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Harry.46 2 Napisano Jul 23, 2011 U prolazu, 17 postova Lokacija: Vladimirovac- Pancevo Motocikl: Aprilia RS 50 Replica Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moje masine! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1262 Napisano Jul 30, 2011 Drug član, 829 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moje masine, znam znam da je mali i slabasan ali porasce:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don Pablo Eskobar 8 Napisano Jul 30, 2011 U prolazu, 44 postova Motocikl: Keeway Matrix 50 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga i moje srculenece!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gator 61 Napisano Jul 31, 2011 U prolazu, 33 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750 XA, VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan neki ce ga poznati Uploaded with ImageShack.us Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gator 61 Napisano Jul 31, 2011 U prolazu, 33 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750 XA, VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Uploaded with ImageShack.us Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Jul 31, 2011 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi smanjujte slike na rez.800x600 i onda ih kacite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Long Play 0 Napisano Avgust 4, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: Srbija, Beograd, Čukarica Motocikl: KLR 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja jašem ovog mulca ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jagoda mk gvozdene Va 3 Napisano Avgust 6, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan MOJE LJUBIMICE....YAMAHA VIRAGO 250 I SUZUKI VX800 POZDRAV 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...