orlovic23 1 Napisano Maj 1, 2012 U prolazu, 3 postova Lokacija: Arandjelovac Motocikl: Trazim da kupim Prijavi odgovor kao problematičan Cao, zovem se Nikola imam 27god. i iz Arandjelovca sam. Od skora sam postao vlasnik Aprilie RS 125, ranije sam posedovao dugi niz godina APN 6 kao i skuter... Privatno inace radim u firmi koja se bavi veleprodajom i transportom pa tako da tamo vozim kamion, a preko vikenda autobus... Posto sam video da na ovom forumu mogu naci sve sto me zanima oko motora, sa velikim zadovoljstvom mogu reci da mi je drago sto cu postati clan... Pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Maj 1, 2012 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao Nikola! Na pravom mestu si! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Maj 1, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DekiSA 110 Napisano Maj 1, 2012 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Sabac Motocikl: '19 Yamaha Tracer 900 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...