veronas.64 1 Napisano April 30, 2012 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Cerevic Motocikl: QINGQI QM 250 - od 2008 god. Prijavi odgovor kao problematičan Drugari,na Qingqi QM250 u zadnjem tocku, raspao se silen blok i odpala perca koja su na nosacu zadnjeg zubcanika a ulaze u silen blok. Gde kupiti,napraviti, ili ako ima neko da proda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Maj 1, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Провери да ли је можда тај носач ланчаника исти као на "Принчевима", па купи њега, а уместо тог фабричког гуменог бафера нађи довољно дебео комад оне импрегниране гуме и предантно изрежи нови. То је лака варијанта, а за неко друго буџење, а да ради пос'о, ипак треба добар бравар. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Maj 1, 2012 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Isti koliko znam a ako ima nekog sa bravarskim alatom i sposobnostima mogao bi napraviti ploču sa percima od 3-4 mm lima i zanitovati je na odgovarajuće masto pošto prethodno sekačem odvali ostatke. Ako se isplati, vidjao jeftino sam točkove za kineze po oglasima samo je pitanje da li će nalateti neki sa odgovarajućim dezenom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
melcor 60 Napisano Maj 1, 2012 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: BGD - Zarkovo Motocikl: HD Sportster 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Zovi Masstehnik u Novom Sadu , ja sam kod njih uzeo za Princa mislim po 400 din. komplet silent blok , pitaj da li imaju i shrafove, mada moze i neki strugar da ti napravi , samo mu odnesi jedan kao uzorak. Moracjesh da nosish kod nekog vulkanizera ili u neki servis gde imaju presu , jer samo tako mozesh da ih ubacish u felnu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veronas.64 1 Napisano Maj 1, 2012 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Cerevic Motocikl: QINGQI QM 250 - od 2008 god. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari na savetima, zovem Massetehnik posle praznika ako imaju nosac i silen bice extra,a presu imam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...