Desert Fox 248 Napisano April 28, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari. Imam Africu rd04 pa bih hteo da je restilizujem sarama rd 07 pa bih vas molio da me posavetujete kako da najbolje odradim te nelapnice ili da mi neko da,proda ukoliko ima. Boja nije bitna, ritan je samo oblik. Evo slika kako bih hteo da izgledaju Ako neko ima neka me kontaktira na 063 477 262 Pozdrav Darko Pirot 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja djape 2 Napisano April 28, 2012 U prolazu, 3 postova Lokacija: novi sad Motocikl: yamaha tzr 125 1987 . Prijavi odgovor kao problematičan prijatelju imas pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Jun 12, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ima neka se javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bimba 86 Napisano Jun 13, 2012 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: XRV-750-RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Darko, Pogledaj kako sam uradio na mojoj RD04. Sara je sa RD07 mislim iz 2002. Moja firma se izmedju ostalog bavi i brendiranjem vozila i motora. Imas varijantu samo jedna boja. U ovom slucaju zlatna. Ili dve (zlatna i bela) ja sam na mojoj Africi radio reflektujuce natpise AFRICA TWIN i XRV Posalji na PP mail ako hoces jos slika da ti posaljem. Ovu saru od RD07 sam preradio i prilagodio RD04 Saru koja se tebi svidja jos nisam preradio za RD04 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Januar 17, 2014 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, a jel ima neko ovakve nalepnice.... ili bar mustru... ili ako znate ko ima..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Free 41 Napisano Januar 17, 2014 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Ovih dana kum treba da mi završi vektore za sare od rd07a 96-99, koje inace nisam nasao nigde na netu a prekopao sam sve moguće forume. Cak ni logo sa senkom koji ima na netu nije kao na fabrickoj nalepnici a takodje nije isti ugao slova sa jedne i sa druge strane.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Januar 29, 2014 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Da lit kum ima ili radi vektore i za druge modele? Npr VFR 800 fi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...