Bandolero 1266 Napisano Jun 1, 2012 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Duboko oranje... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Jun 1, 2012 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan ....eh....... i tako se mi koji smo ostali lepo ispričasmo međusobom.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Jun 1, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Za sada je samo Rusic vredan i povremeno baci neku fotku na FB. Jutros pred polazak: Dva sata kasnije na nekom proplanku posle borbe u sumi: Hvala Ivane!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Jun 1, 2012 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ajde, ajde vas dvoje, ne zapomažite. Vodim vas na sledeću Kepijadu, ili na neki od ovih iventa: - Valjevske planine (20-23 Jul) - Kučajske planine (3-5 Avgust) - Golija (17-19 Avgust) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 1, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan evo 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Jun 1, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Odabrana trojka uziva u restoranu vrelo, pa asfaltom lagano dalje... Fotke su na aparatu pa ne moze odma' da se kaci... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Jun 1, 2012 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Ala uživate Nensy! Ajde, ajde vas dvoje, ne zapomažite. Vodim vas na sledeću Kepijadu, ili na neki od ovih iventa: - Valjevske planine (20-23 Jul) - Kučajske planine (3-5 Avgust) - Golija (17-19 Avgust) Jeeee! PrihvaćeTo! Vodi nas! Dosadašnje fotke čista 10 -ka! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Jun 1, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Nensy i Vlajko Evo i Misha(f) nam salje fotkice na FB! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Jun 1, 2012 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Prelepa priroda....nemam reči!!! Veliki pozdrav za Mishu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 1, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan e ovo je pogled.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strale 83 Napisano Jun 1, 2012 Teoreticar, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan Ala vi uzivate!!!! A gledajuci slike i mi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jun 1, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ajde bre, odabrana trojko, popravio sam papucicu i cekam Vas u kafani "Kod Loja" na po komplet lepinju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Jun 1, 2012 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan ja sam u autu cekam gipau za moju posrnulu nozicu Uzicu...... Ekipi zelim dobar provod !!! Namate pojma koliko mi je krivo sto propustam provod.... Ufff.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Jun 1, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ala vi uzivate!!!! A gledajuci slike i mi! Ma ne uživamo mi brate NI BLIZU kao oni... ali šta sad da se radi. SAMO NAPRED i dajte te slike i po koji vidoje ako može. Ako već nisam tamo, nek mi sline cure.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Jun 1, 2012 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan ja sam u autu cekam gipau za moju posrnulu nozicu Uzicu...... Ekipi zelim dobar provod !!! Namate pojma koliko mi je krivo sto propustam provod.... Ufff.. Sta se desilo Johane? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2841 Napisano Jun 1, 2012 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam ispratio M.Kvarisu. Uzivajte !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 1, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Osim Johana..svi zdravi, pravi i pomalo ulubljeni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strale 83 Napisano Jun 1, 2012 Teoreticar, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan Ala vi uzivate!!!! A gledajuci slike i mi! Ma ne uživamo mi brate NI BLIZU kao oni... ali šta sad da se radi. SAMO NAPRED i dajte te slike i po koji vidoje ako može. Ako već nisam tamo, nek mi sline cure.... Oni se tu zuljaju na tvrdim sedistima , mokri voze po tamo nekom Kepolandu odakle im treba gorska sluzba za vadjenje.... A mi u fotelji gledamo slike i uzivamo! P.S. J.... ti i posao i obaveze kad se kanim sto godina i nikako da se uklopim!! Sad mi ostaje samo da se tesim kako je meni kuci lepo! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Jun 1, 2012 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Vlajko uradi nesto povodom sociva na kameri 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Jun 1, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja opet demkra fotke sa FB-a. Misle oni na nas, al im komplikovano sa telefona da kace ovde fotkice. Ovog puta pozdrav od Vlade Koske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Jun 1, 2012 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Eeeee....sine Miloše, a ti sad sedi kući i gledaj kako se vozi.... Jedva čekam svaku sledeću fotku! ps. Samo napred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Jun 1, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sad mi ostaje samo da se tesim kako je meni kuci lepo! Sad ću ja odmah da ti kažem: NIJE TI LEPO KAO ŠTO JE NJIMA LEPO! Jbg... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano Jun 1, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Jageruu,riknucesss :ooo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Jun 1, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Au, brate, ništa ne radim po ceo dan već samo visim na forumu i drkam na ovo par slika što su postavljene.... Idem da probam da spavam, možda mi i uspe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Jun 1, 2012 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Sad mi ostaje samo da se tesim kako je meni kuci lepo! Sad ću ja odmah da ti kažem: NIJE TI LEPO KAO ŠTO JE NJIMA LEPO! Jbg... Mi koji nismo nikada bili samo možemo da predpostavimo količinu hedonizma! Ma samo neka uživaju a nama da šalju kad stignu po koju fotkicu....onako usput! Sve ove do sada pokazuju da si apsloutno u pravu Jageru! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...