hitman 352 Napisano Jun 19, 2012 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan 16 gb? Mi imamo samo oko 60Gb materijala sa 4 kamere .. Potrajace josh neko vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Jun 19, 2012 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja kad ovo iseckam i smanjim na neku razumnu minutazu, poslacu ti na zavrsnu postprodukciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jun 19, 2012 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Potrebne su mi papirne topografske karte Srbije ili detaljne lokalne autokarte (detaljnije od onih po benz. pumpama) , pošto nemam GPS a i gledanje u kartu je poseban užitak Pare nisu problem, para nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Jun 19, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Topo Karte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 19, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Potrebne su mi papirne topografske karte Srbije ili detaljne lokalne autokarte (detaljnije od onih po benz. pumpama) , pošto nemam GPS a i gledanje u kartu je poseban užitak 2009 sam skinuo torent "Najdetaljniji geografski Atlas Srbije - Topografske karte Srbije" interaktivne karte.. kome trebaju mogu mu poslati na mail.. iso fajl, potreban daemon tools.. 490 mb.. pivo može hvala edit: au munjo Kvarna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 19, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan A bre si iz naftalina izvadio? kaže Yugoslavija Serbia topo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jun 19, 2012 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Topo Karte Jes, hvala al' imam ja to već. Samo nemam gde da o'štampam u koloru, za pivo dva ... Mada...nosiću netbook koji će nadam se pomoći... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4433 Napisano Jun 19, 2012 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Samo racunaj da su podaci na tim kartama stari. '60-'70-'80 godine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jun 19, 2012 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan KGSP i niš' se ne sikiram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Jun 19, 2012 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Samo racunaj da su podaci na tim kartama stari. '60-'70-'80 godine... Oćeš reći da je u medjuvremneu neko brdo pemešteno iliu nekoj dolini izrasla planina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4433 Napisano Jun 19, 2012 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Nedavno je zavrsena predizborna kampanja tako da je sve moguce. Putna mreza je dosta izmenjana, pogledaj kartu Novog Sada sa linka i bice ti jasno koliko tu puteva fali. A siguran sam da je tako i u drugim delovima zemlje. No, da ne off-ujemo dalje, evo jos fotki... I malo od drugog dana: 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Jun 19, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan U sustini, putevi su uvek na logicnim mestima, jedino je pitanje da li ih je neko izbetonirao (citaj upropastio) ili nije. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jun 20, 2012 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Potrebne su mi papirne topografske karte Srbije ili detaljne lokalne autokarte (detaljnije od onih po benz. pumpama) , pošto nemam GPS a i gledanje u kartu je poseban užitak 2009 sam skinuo torent "Najdetaljniji geografski Atlas Srbije - Topografske karte Srbije" interaktivne karte.. kome trebaju mogu mu poslati na mail.. iso fajl, potreban daemon tools.. 490 mb.. pivo može hvala edit: au munjo Kvarna Vlajko, ne stiže mi ništa na mail ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosj 8 Napisano Jun 21, 2012 U prolazu, 26 postova Motocikl: 660 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Samo racunaj da su podaci na tim kartama stari. '60-'70-'80 godine... Samo racunaj da su podaci na tim kartama stari. '60-'70-'80 godine... Oćeš reći da je u medjuvremneu neko brdo pemešteno iliu nekoj dolini izrasla planina? Nedavno je zavrsena predizborna kampanja tako da je sve moguce. Putna mreza je dosta izmenjana, pogledaj kartu Novog Sada sa linka i bice ti jasno koliko tu puteva fali. A siguran sam da je tako i u drugim delovima zemlje. ako te zanimaju topografske karte onda su te karte od pre 30-40 godina savrseno upotrebljive. narocito ako imas srece da dodjes do karata radjenih 83.- 84. nista bolje ti ne treba. kao sto ti johan rece planine se, uglavnom, ne pomeraju. ako ti je putna mreza prioritet onda ce neko novije izdanje sa benzinske pumpe da bude mnogo bolji izbor. ja imam poprilicnu zbirku topo-karata sfrj. ako znas broj sekcije koja ti je potrebna mogu ti poslati na mail. inace, u vgi-u su se mogle kupiti topografske karte bivsih republika u svim razmerama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4433 Napisano Jun 22, 2012 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Evo tracklog-ova od mene, grupa koju je vodio Kepo. 31-maj je put do Kosjerica, gubljenje oko Valjeva. Moze biti zanimljiva deonica od Rajca preko Ravne Gore, Riora i Maljena do Divcibara 1. i 2. jun su prva dva dana organizovane voznje, do sada nisu kaceni track-ovi iz ove grupe. 31-maj-12.kml 01-JUN-12.kml 02-JUN-12.kml Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Jun 23, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Daaaajteee vidojeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raca 11 Napisano Jun 23, 2012 U prolazu, 91 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Jasta sta je sa tim Vidojem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Jun 24, 2012 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Teaser prvi dan, uskoro ceo filmic ! Ima mnooogo materijala pa ne stizem Video by Rusic Steady Cam by Rusic head Edit by me 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo 101 Napisano Jun 24, 2012 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: xrv750 ..... KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan :takoje: :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Jun 24, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Teaser prvi dan, uskoro ceo filmic ! Ima mnooogo materijala pa ne stizem Ajde, ajde, znamo mi da ti mozes da ne spavas par dana kad je visi cilj u pitanju! Ajd neko iz BG nek skokne mikki da odnese limenku-dve piva... ovoljno je to njemu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Jun 24, 2012 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Teaser prvi dan, uskoro ceo filmic ! Ima mnooogo materijala pa ne stizem Ajde, ajde, znamo mi da ti mozes da ne spavas par dana kad je visi cilj u pitanju! Ajd neko iz BG nek skokne mikki da odnese limenku-dve piva... ovoljno je to njemu :lol: svecano obecavam da cu dati sve od sebe :D 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 24, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan vrhunski Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Jun 24, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Mikko care!!!! :care: :care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Jun 24, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Sad ti je oprošteno što si sinoć pobegao ranije kući. Svaka čast kralju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Jun 24, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Prevaziso sam sebe ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...