hitman 352 Napisano Jun 1, 2012 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Hard ekipa od nekih 20 motora danas odvozala oko 170 km-a brutalnog off-a. kisa nas zaobilazi non stop tereni prilicno zahtevni i sareni, vozili od 10-19h U nasoj grupi za sada bez incidenata Sutra pakao od 200 i neshto km-a off-a, start u 9. Bice i fotki, a posebno klipova cim se vratimo, jer u grupi imamo 4 kamere .. Kepino gostoprimstvo i orrganizacija je na najvisem nivou do sada. Toliko od nas, odo na kunt p.s. Jageru ne sekiraj se, totalno nam je bez veze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Jun 1, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan A inace, da konstatujemo bilans danasnjeg okrsaja ST ws AT. Na polovini danasnje deonice, dvojica iz Yamahinog tima su ispali iz igre, tj. na asfalt. Sada je veliki teret pao na preostalu dvojicu STenerasa. Hondin tim je kompaktan i spreman na sve izazove. Cak i kad bi sutra, u finalu, ST tim bio kompletiran, Afrosima se smesi pobeda i ove godine! Bez obzira na moju pristrasnost, zelim svima puno srece u sutrasnjoj etapi i da niko ne upotrebi ronilacku opremu prilikom prelaska Uvca! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano Jun 2, 2012 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan Osim Johana..svi zdravi, pravi i pomalo ulubljeni Da li bi neko konacno rekao sta je sa Johanom? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Jun 2, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Budjenje 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano Jun 2, 2012 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Budjenje sto si se ti povampirila Nadam se da uzivate draga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Jun 2, 2012 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Budjenje Prava off-road perspektiva . Lep dan i danas svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Jun 2, 2012 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo narode javljam se U krivini s ispruženom nogom sam naleteo na neko kamenče i desio se jebeni KVRC !!! Da ne kvarim ovu predvnu temu... Junacima želim dobar provod i lepo vreme. I ovim putem se javno izvinjavam svim učesnicima što su bili usporeni zbog mene. Posebno izvinjenje i zahvalnost dugujem kapetanu Kepi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Jun 2, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Life fotka Citiram Kosku: "Kuda sad?" Odgovor je jasan! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Jun 2, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Evo narode javljam se U krivini s ispruženom nogom sam naleteo na neko kamenče i desio se jebeni KVRC !!! Da ne kvarim ovu predvnu temu... Zao mi je sto si zavrsio voznju skoro na startu i zelim ti brz i uspesan oporavak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jun 2, 2012 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Срећа па не одох, баш им је безвезе Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Jun 2, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Koska pre pet minuta: "Samo da se vodje konsultuju sa navigacijom, pa nastavljamo." 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Jun 2, 2012 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ali pazi ovog sa potkapom. Nit brige, nit pameti. Kad se samo setim da su mu na onoj kepijadi poverili da povede grupu na meandre. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Jun 2, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Ali pazi ovog sa potkapom. Nit brige, nit pameti. Kad se samo setim da su mu na onoj kepijadi poverili da povede grupu na meandre. :D On mapirao trasu i sad nadji dzadu ako mozes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Jun 2, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Nadjose putic nekako. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Jun 2, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je bilo nisko ! Misha(f): "BusMan, grozno nam je!" 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Jun 2, 2012 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, sledeće godine ću otkaz da dam (i firmu da spalim) ako ne dobijem odmor u vreme Kepojebine! Drugari, teško mi je, ali volim vas i lepo mi je što je vama lepo! Jeste puk'o sam, uživajte i za mene )) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Jun 2, 2012 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Daaaa mnogo im je grozno .....ma vidi se po njihovim facama koliko... Cr'ću od muke definitivno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Jun 2, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan p.s. Jageru ne sekiraj se, totalno nam je bez veze Uh, dobro je onda. Ja se već poplašio da će vam možda biti lepo. Utešio si me... Ali pazi ovog sa potkapom. Nit brige, nit pameti. Kad se samo setim da su mu na onoj kepijadi poverili da povede grupu na meandre. :D Daaaaaaa... onomad nas je po kišurini vodio na Uvac, a stigli smo... u qrac. Meandre nismo našli, ali je bila vožnja za pamćenje @Johan Eee druže, baš mi žao što ti se desilo već što ti se desilo Brz oporavak!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Jun 2, 2012 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je bilo nisko ! Misha(f): "BusMan, grozno nam je!" Što se nervirate, jel vidite da im je bez veze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Jun 2, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Bandolerose, a otkud tebi to da se ovde neko nervira? Cak nije niko ni prso`! Meni je lepo i uopste me ne bole oci od monitora! Opet Koska, nas spasioc, il` ubica: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Jun 2, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan samo da vidite kako nam je lose... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Jun 2, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan PU kak`i su strokavi! Misha(f) je u soft grupi, al` kao da se dogovara sa Koskom da okace sad fotke po vertikali. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 2, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan bazni kamp 2.. Fotki sa aparata ce biti punoo..ali sutra 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Jun 2, 2012 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan samo da vidite kako nam je lose... Devojke preslatke ste!!! Samo vi uživajte i što reče neko ovde od nas iz pozadine ....mnogo nam drago da vidimo da stvarno uživate!!!! A još vas i kiša zaobilazi!! E ovde posle tmurnog jutra počelo sada da sija sunce i nema više reči o kiši! Večeras i ceo sutra dan samo sunčano! ....a vas sve baš nešto i zabole za kišu....... vama lepo pa lepo!!! Da se primetiti..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Jun 2, 2012 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan E da nam je sada samo jedan zalogaj vako na livadi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...