jager 3445 Napisano Maj 30, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan biće slike i klipevi, nemoj da se sekiraš :D :D vidi, zamisli kako je tek Jageru :lol: A šta mislite kako mi je? Oću muda svoja da izedem, eto... :'( Pih, on ce od muke da se prejede kraba i da se od muke okupa i sunca.... a ja nikako onu bordo da scepam, " a tako sam se nadala, ohh kako sam se nadala " :lol: :lol: 'ebeš vala i krabe i kupanje sa sve sunčanjem... sad bih sve na svetu dao da mogu da se sutra teleportujem do Kosjere.... jbg. DRUŠTVO, PROVEDITE SE I ZA MENE!!! (a znam da hoćete) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 270 Napisano Maj 30, 2012 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Majstori, uživajte i čuvajte se. I da, ne dozvolite Popsiju da se mnogo valja po blatu. Naravno slikice i vidoje čim budete mogli da mi radni ljudi možemo da vidimo šta smo sve propustili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 30, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan DRUŠTVO, PROVEDITE SE I ZA MENE!!! (a znam da hoćete) Vidimo se uskoro!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Maj 30, 2012 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan DRUŠTVO, PROVEDITE SE I ZA MENE!!! (a znam da hoćete) Ne brini Jageru, sekta ce doneti i ovaj treci trofej kuci Samo da ponovim, grupa koja ide samnom sutra u 10h, OMV na Ibarskoj, pijemo kaficu i pokret .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 30, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan DRUŠTVO, PROVEDITE SE I ZA MENE!!! (a znam da hoćete) Ne brini Jageru, sekta ce doneti i ovaj treci trofej kuci Samo da ponovim, grupa koja ide samnom sutra u 10h, OMV na Ibarskoj, pijemo kaficu i pokret .. mislis gurokret afrika do tamo pozajmicu vam pick upa da vam se nadje za usput,za te vase paprike,za ulja ,lagere itd,da vam se nadje pri ruci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 30, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Sve nosimo jos nam sam fali majstor. Znas nekog? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Maj 30, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Kako da konvertujem gpx fajl u trk ? Htedoh da ubacim u navigaciju kvarišinu priču (igoprimo) Ovde imas sve sto ti treba: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/51791-gps-igo-uredjaji-i-mapsource/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boyze 59 Napisano Maj 30, 2012 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: livno bih Motocikl: xt600 Prijavi odgovor kao problematičan sve pod kontrolom samo da se natovarimo i eto nas :zdravo: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo 101 Napisano Maj 30, 2012 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: xrv750 ..... KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan sve pod kontrolom samo da se natovarimo i eto nas :zdravo: Zar ti neobavljaš taj posao ša treba za dozvolu :nanana: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Maj 30, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Utovar!!!! :D 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boyze 59 Napisano Maj 30, 2012 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: livno bih Motocikl: xt600 Prijavi odgovor kao problematičan sve pod kontrolom samo da se natovarimo i eto nas :zdravo: Zar ti neobavljaš taj posao ša treba za dozvolu :nanana: dok kinderići zasove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6218 Napisano Maj 30, 2012 Drug član, 3031 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Zex, klavir si već spakovao? :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Maj 30, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Zex, klavir si već spakovao? :P Rece onaj koji je stvari poslao kombijem.... Jaooo Srbijo medj sljivama!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Maj 30, 2012 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi srećan vam put, pentranje, oranje, ronjenje, zezanje! Kotlina je zaista događaj vredan učestvovanja a koj' ne može onda naravno praćenja!! Otkriću vam jednu malu tajnu na brzinu da vam ne offujem temu puno. Od samog početka smo želeli jednu lepu Afrikicu u svom posedu....ni razmišljali nismo o KLE-u, TDM-u....ali se tako nekako nameštalo.....nije nas htelo ....Ali do sledeće godine valjda će dati Bog - Bandolerosi+ Africa Twin. Srećan put još jednom i uživajte i za nas jer to što radite zaista volimo!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Maj 30, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Eto ti ga sad, pa samo što ste promenili makinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Maj 30, 2012 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Ma sve je OK....ali srce je enduraško! Šta ćeš! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6218 Napisano Maj 30, 2012 Drug član, 3031 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Zex, klavir si već spakovao? :P Rece onaj koji je stvari poslao kombijem.... Jaooo Srbijo medj sljivama!! Jok ja. Sve svoje sobom nosim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Maj 30, 2012 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kade ce vise Zex da odbroji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Maj 30, 2012 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kade ce vise Zex da odbroji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Enduro R 51 Napisano Maj 30, 2012 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Bgd Motocikl: KTM 690 ENDURO R, EXC 450 Prijavi odgovor kao problematičan Srecan put svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Maj 30, 2012 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kepo, kakve su procene, koliko motora se ocekuje? Jel tucemo rekord ove godine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Maj 30, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Kade ce vise Zex da odbroji Ceka se kao da je Nova Godina ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Maj 30, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan 000 :moto3: 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Maj 30, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan E sad laku noć, vidimo se sutra drugari. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 30, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan sad jos samo da se spakujem :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...